- 11 Jun 2008, 12:12
Bilo sta sto mi u trenutku probudi leptirice u stomaku...
Romanticno mi je kad dobijem sms sa stihom...
... kada dodje u letnjoj haljnici, sa flasom sangrije u jednoj i dve vinske case u drugoj ruci....
... kada sedimo u kadi punoj pene, isprepletanih nogu, i pricamo o 'teskim' temama...
... kada sedimo u nekoj bastici, pijemo kafu i ja sa njenih usana prociam neizgovoreno 'i love you'...
... kada plesemo kada cujemo Crazy od Aerosmith ili Unforgiven II od Metallice....
... kada me nazove ili je nazovem kad smo daleko samo da bih pustila jednu od te dve pesme sa playera i to bas one stihove koje me na nju najvise podsete (i need love, honey.... ili lay beside me, under wicked sky, through black of day, dark of night, we share this pair of lives...)...
... kada hoce da me sminka dok sam na rubu suza, jer zna da necu plakati ako znam da cu posle izgledati kao The Crow...
... kada mi donese solju tople nes kafe sa slagom i sa cokoladnim prelivom u obliku srca preko...
... kada pristane da zatvori kisobran i sa mnom stoji na sred Trga i posmatra kako ogromne pahulje snega padaju sa neba koje je skoro narandzaste boje i smeje se....
... kada je ne mrzi da dok se vraca sa posla kupi sladoled - iako je freaking decembar!....