Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by Stripida da, ovo s octom sam negdje vec procitao, mislim da sam jednom cak radio s octom, ali nisam dobro lubricirao pa mi je sve bilo suho
Ja tijesto zamijesim sa mlačnom vodom i dodam malo octa ili limunovog soka da bi se bolje razvlačilo, namažem ga uljem i ostavim u frižideru da odstoji dva sata. Ai ne smiješ ga ostavit bez nadozra, trebaš probvjeravat da li je upilo svo ulje, jer ako jest onda će se tijesto počet sušit na tim dijelovima. Baš trebaš pazit da je nauljeno ravnomjerno.
Originally posted by Stripijao bre, sad si me skroz inspirisao da krenem u avanturu razvlacenja! tako jednostavno zvuci. a ove zenetine, moje pretkinje su uvek to tako mistifikovale da mi se nikada nije mililo da ucim. a sada je prekasno.
u biti ne treba biti ultra tanko jer onda puca dok se savija sa nadjevom. Dakle, ne treba se vidjeti svaka šara na stoljnjaku odispod.
Ja tijesto zamijesim sa mlačnom vodom i dodam malo octa ili limunovog soka da bi se bolje razvlačilo, namažem ga uljem i ostavim u frižideru da odstoji dva sata. Ai ne smiješ ga ostavit bez nadozra, trebaš probvjeravat da li je upilo svo ulje, jer ako jest onda će se tijesto počet sušit na tim dijelovima. Baš trebaš pazit da je nauljeno ravnomjerno.
Onda ga izvadim, podijelim na loptice, premažem uljem, lagano razvaljam u kruščiće i ostavim do pola sata na toplom, taman dok napravim nadjev i onda razvlačim.
Originally posted by NullBaš glupost. Ako ćemo o kardiovaskularnim bolestima, "narod" nije ni imao vremena razboljeti se od njih jer se živjelo po ono, do 50 ili 60 wow... (npr. ostaci, najstariji do sada otkriveni onog što zovemo H. sapiensom, negdje oko milijun godina stari , u JAR-u, ukazuju da se obično umiralo oko 20-e).
Originally posted by V I V I S E C Tkakva glupost
Dok narod nije znao da broji kalorije i razlikuje ugljene hidrate od masti, manje je umirao od razlichitih bolesti srca i krvnih sudova.![]()
ont: volem
Originally posted by ancheKako prekasno aman?
Originally posted by Stripijao bre, sad si me skroz inspirisao da krenem u avanturu razvlacenja! tako jednostavno zvuci. a ove zenetine, moje pretkinje su uvek to tako mistifikovale da mi se nikada nije mililo da ucim. a sada je prekasno.
u biti ne treba biti ultra tanko jer onda puca dok se savija sa nadjevom. Dakle, ne treba se vidjeti svaka šara na stoljnjaku odispod.
Onda ga izvadim, podijelim na loptice, premažem uljem, lagano razvaljam u kruščiće i ostavim do pola sata na toplom, taman dok napravim nadjev i onda razvlačim.
imas jos neki savet? kakvo brasno ti koristis? da probam pa da vidim koje mi odgovara, a?![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!