Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Allkey
I ja ne znam kako da mu pristupim, niti kako da mu pomognem.

Više sam zbunjen da ne zanm o čemu se radi.

Tip je iz moje škole (upravo maturirao :predaja: ), nakon priče i priče i diskusija i ogromnog prijateljstva, desilo se... Bio je užasno znatiželjan šta sam sanjao u vezi njega, i ja sam mu pokazao... Poljubio sam ga...

Prva reakcija mu je bila jako čudna... Tresao se, bio isprepadan bukvalno, izgledao je kao da ga hvata nesvestica, bukvalno je prestravljen otišao kući... Onda smo pričali preko msn-a i kazao mi je da se istripovao, ali i rekao da želi to da ponovi...

Ne prestaje da ponavlja kako je sve ovo čudno.
Ne prestaje da ponavlja kako ima problem što ne može da kaže najboljim ortacima u vezi ovoga.
Ne prestaje sa njegovim konstantim strahom od mene da mu priđem malo bliže na ulici, like, drži me na distanci od 30 cm minimum... DOk je u zatvorenom prostoru, oept, druga priča...

Stalno mi izjavljuje ljubav i tako se skriveno ljubakamo... Seksa nije bilo...

A on kreše drugu curu. Bože mili sa strejterima...

A ja mislim da sam zaljubljen u njega.

Šta da mu radim? :(

p.s.: da dodam sos na testeninu, njegovi roditelji su mu kazali da im se ja ne sviđam i da žele da se distancira od mene, na šta je on, srećom, ispizdeo i rekao mi to. ljubaaav...

Slika
Korisnikov avatar
By Allkey
DA, to zapravo pomaže.

Pred istim tim njegovim ortacima kojima ne može da kaže o čemu se radi me je grlio i ljubio (doduše u obraz) kad se napio kao budala jednom prilikom... :D

ali ne mogu uvek da ga držim pijanog. :( moram pre da radim na njegovoj samokotroli u vezi alkohola... :)
Korisnikov avatar
By Allkey
AJ bih malo radije vezu... Sa njim... Sex će doći već. xD
Korisnikov avatar
By Dzi
..jesi pokusao otvoreno i o svemu da pricas sa njim? ..
Korisnikov avatar
By Allkey
Mhm... Slegne ramenima i ne zna šta da kaže... A ne znam ni ja...

Da znam ne bih tražio pomoć... :S

Mnogo je stuck in the closet... A ja hoću samo kroz ključaonicu da izviri, ništa više...

A ne znam kako to da realizujem.
Korisnikov avatar
By Egmont
Originally posted by Allkey
Draga, neke stvari moraju da se poguraju. Veze npr. A pošto je on, je l' te mužjak, onda ćeš morati sa njim vrlo nisko da ideš. Što niže, to bolje za početak. Posle možeš da izigravaš sveticu.
Korisnikov avatar
By Dzi
.. mislim da ti nista ne preostaje do vreme, jbg, prepusti da se sam oslobodi.. vremenom ce sve doci na svoje .. ne brini ;)
Korisnikov avatar
By Mahoney
ako je upravo maturirao, znaci da je jedva punoletan...

sto znaci da je mlad, nezreo, preplasen, zbunjen. a za takve ti treba puno vremena, strpljenja i maste.

moj savet - odustani. premlad je.

:novine:
Korisnikov avatar
By gneeebo
Originally posted by Egmont
Draga, neke stvari moraju da se poguraju. Veze npr. A pošto je on, je l' te mužjak, onda ćeš morati sa njim vrlo nisko da ideš. Što niže, to bolje za početak. Posle možeš da izigravaš sveticu.

na sta mislis ovde tacno? je l moze eksplicitnije?

moram priznati da tezim da se slozim sa Mahoney-em. ne zato sto je to prosto 'nemoguca misija' (ne mora biti) itd. vec mislim da treba prosto da zastanes i razmislis sta ti zapravo zelis - da li zelis da se cimas sa nekim kome se a) ne svidjas ili b) ne svidja mu se to sto mu se svidjas=ne svidjas mu se (sto je njegov slucaj, je l). nije samo stvar u tome kako da dobijes ono sto zelis, moras i da preispitujes svoje zelje.

u svakom slucaju ne vidim kako to da resis osim razgovorom, al ako on na to sleze ramenima a onda ni ti ne znas sta hoces da kazes, ne vidim kako mozete stici negde dalje u tome. najvise sto mozes da uradis sa svoje strane je da malo bolje razmislis sta zapravo hoces da kazes. kad smo vec kod toga, sta si mu zapravo rekao?
Korisnikov avatar
By KiWi

Samo nemoj da se udaljiš od njega ... i pusti ga da svari situaciju ... vreme pomaže.

Ja sam imao sličnu (mada ne ovako drastičnu) situaciju sa drugom.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ali ne mogu uvek da ga držim pijanog.

mozes da probas :D
By Çâðê_DUP
Napravite photo session tipa masne fote,umes ti to :chestram:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Nemoj forsirati njegov coming out. Nemoj ga ti outovati jer ti nikada nece oprostiti, to je neshto shto on mora da uradi sam. I shta god radio necesh moci da ubrzash sazrevanje njegovih misli.
Korisnikov avatar
By Dina
Slazem se sa Egmontom - s obzirom da je muskarac prvo seks pa posle pregovaraj o njegovoj seksualnoj orijentaciji i ostalom :vestica: Sem kod retkih izuzetaka (a nadajmo se da on to nije) to ce ti biti najdelotvornije. Ne znaci da ces i posle uspeti, ali ces biti u boljoj pregovarackoj poziciji :sudija:

Sto se njega tice, jako je mlad. Pritisak sredine je veliki i ne uspevaju sve osobe da izadju na kraj sa tim. Ja znam za ljude u zrelim godinama pa negiraju svoju homoseksualnost i okrecu se crkvi kako bi se iskupili za "greh" ili negiraju svoju biseksualnost kako ne bi izgubili zene/decu koje su u medjuvremenu stekli itd. A on je jos mlad, pred njim moze biti dug put samospoznaje. Ti pokusaj jedno vreme a ako to bude suvise dugo trajalo i bude ti frustrirajuce ti odustani. A mozda on i prelomi, ipak ima nekih znakova da ima hrabrosti - odupire se roditeljima kad si ti u pitanju, nije pobegao nakon prvog poljupca. Ono sto mu smeta je sto ne moze da podeli vasu pricu sa ortacima a to i jeste nesto sto moze da boli i smeta. Ako budes u prilici mozes da izadjes sa njim na neko gay mesto, mozes da mu kazes za ovaj forum ili vec nesto slicno, tako ce znati da postoji jos ljudi sa kojima moze deliti svoja osecanja, cak i ako sa dosadasnjim ortacima ne moze.
Korisnikov avatar
By Marvin
Da, imaš dečka i on ima problem.
A imaćeš i ti problem, do god si sa tim dečkom.

Sličnu priču sam imao i ja i drugarica jedna (sa devojkom).
I prošli smo zapanjujuće isto.

To traje dok se ti trudiš. A trudiš se mnogo. A za uzvrat ne dobijaš dovoljno.

A to da hoćeš vezu... Ti sa njim i hoćeš biti u vezi, ali on sa tobom teško.
I tek kada posle njega upoznaš nekoga ko je u miru sam sa sobom shvatićeš u čemu je bio problem. I koliko to nije bilo to.
By Ulix
Mislim da je problem u tebi, ne toliko u njemu. Raskini to i gotovo.
Korisnikov avatar
By m..
Ako mislis da je vredno toga, i da je zaista on pravi za tebe, i da to sve ima smisla, cekaj ga. Daj mu vremena i prostora da vidi sta ce i kako ce i da resi to sam sa sobom prvo, i pruzi mu podrsku u tome. Razgovaraj otvoreno sa njim, ali ga ne guraj.
Ako ti i nije toliko stalo, ako hoces nesto odmah, a ti se okreni na drugu stranu i pokusaj to da nadjes na drugom mestu.
Korisnikov avatar
By m..
U svakom slucaju, prvo ti vidi da li mozes da ga cekas.
Korisnikov avatar
By North
Originally posted by Mahoney
ako je upravo maturirao, znaci da je jedva punoletan...

sto znaci da je mlad, nezreo, preplasen, zbunjen. a za takve ti treba puno vremena, strpljenja i maste.

moj savet - odustani. premlad je.

:novine:
slazem se
Korisnikov avatar
By Allkey
kako ja treba da okarakterišem vas kao ličnosti koji mi savetujete da odustanem? nikad u životu ni od čega odustao nisam, pa neću ni sad.

a i vi što ste me savetovali da odustanem jer je on mlad... Ima 19 godina. JA 17. U čemu je problem? Šta je to značilo? Da treba da nađem bogatog dedu?

on mi, pored toga što sam zaljubljen, služi i kao velika emotivna i moralna podrška, pruža mi veliku pomoć u vezi škole i, što je najbolji deo, pored njega počinjem sve više da razmišljam kao muškarac. tip pozivitno utiče na mene. na mnoge načine.

i ne, nikakva solucija nije da odustanem od toga. naprotiv. to bi za mene bio veći crush nego ikada.

ostalima hvala na predlozima...
Korisnikov avatar
By m..
Onda ostani uz njega, samo znaj da te ceka dosta frustracija i da verovatno nece ici lako, ali ako krene, isplatice se. A mozda se isplati ceo taj put, samo ga ne pritiskaj previse.
Korisnikov avatar
By North
ne znam zasto si onda otvorio ovu temu ako ne zelis da cujes i nase misljenje.nisam imao pojma koliko imas godina.mislio sam da si stariji.ono sto sam skontao je da si iskusan u svemu tome ili si iskusniji od njega pa sam zbog toga pomislio da bi vam bilo tesko u buducnosti.ovo sve govorim jer sam imao slicno iskustvo.tesko je nekog ko ``uplovljava``u sve ovo izvesti na pravi put.ne treba igrati lukavo i podlo.on sam mora da izdefinise svoj zivotni put.u suprotnom kasnije ti se moze javiti velika doza krivice jer si vrsio neki pritisak na njega
Korisnikov avatar
By Allkey
Ne odbijam ja vaša mišljenja, naprotiv. NEka odavde mi mnogo znače. Samo ne prihvatam odustajanje kao soluciju.

Ne vršim nikakav pritisak na njega niti on na mene, jednostavno ne znam šta ću... A on mi svakodnevno govori kako me voli, kako mu nedostajem, kako me želi... Sve preko sms-a... A uživo ima i emotivnu blokadu da mi retko kad kaže nešto osim ''awwwwwww''...
Korisnikov avatar
By m..
Uh, znam, to ume da smeta. Pa prodje. Nemoj se sada opterecivati time. Meni je nesto slicno zena radila u pocetku (doduse samo na javnim mestima, i to ne uvek, nego kad joj se ucini neprikladno), pa sam se ja donekle navikla, a ona oslobodila. Sad nemam problem s tim, mada ne ocekujem da ce me poljubiti na sred trga.
Korisnikov avatar
By gneeebo
nikad u životu ni od čega odustao nisam, pa neću ni sad.

lepo je sve to, ali ovde ne govoris o prvom mestu na rolerijadi ili upisu na fakultet - govoris o vezi sa drugom osobom, tako da se tu ne pitas samo ti. razgovor je jedini nacin, ostalo je stvar tvog strpljenja.
Korisnikov avatar
By gneeebo
Originally posted by Dina
Slazem se sa Egmontom - s obzirom da je muskarac prvo seks pa posle pregovaraj o njegovoj seksualnoj orijentaciji i ostalom :vestica: Sem kod retkih izuzetaka (a nadajmo se da on to nije) to ce ti biti najdelotvornije. Ne znaci da ces i posle uspeti, ali ces biti u boljoj pregovarackoj poziciji :sudija:

sta ovo znaci uopste? "s obzirom da je muskarac"... na koji nacin seks pomaze muskarcima da budu otvoreniji prema okolini? i zasto to ne uspeva kod zena? zato sto muskarci razmisljaju kitom a zene glavom? i kako ce to pomoci nekom da bude u "boljoj pregovarackoj poziciji"? imace mozda cime da ga ucenjuje? Allkeyu se ocigledno mnogo svidja taj decko, ne verujem da zeli da ima prvo seksualno iskustvo s njim u instrumentalne svrhe, bez obzira sta neko misli o tome kako "muskarci funkcionisu" i kako ih je najbolje "osvojiti" (uzgred, i Allkey i Egmont su muskarci, a verujem da i ti imas muske prijatelje).
Korisnikov avatar
By blenta
ali ne mogu uvek da ga držim pijanog.
ma mozhesh :D

elem iz pogolemog iskustva jurenja strejtera i adrenalina, batina koje vise u vazduhu, napetost koja se mozhe nozhem setji i trpati u dzepove koliko je opipljiva i sve ostalo shto donosi opsada strejt guze/pishe.

sledi zakljuchak
sa njim tjesh izuzetno teshko- chitaj nikako ostvariti vezu makar ne onakvu kakvu ti zhelish

milion puta lakshe tjesh naterati strejta na sex sa tipom
nego shto tjesh protji bez incidenta da ga samo uhvatish za ruku, makar bili i sami
Korisnikov avatar
By Deksi
Pricaj s njim na tu temu i informisi ga da bi skapirao da to nije nista strasno,upoznaj ga sa nekim drustvom koje zna za tebe pa pokusajte nekako zajedno da uticete na njega da se opusti malo i ne bude u tolikom grcu oko toga...
Vremenom ce prihvatiti neke cinjenice i rascistiti stvari u svojoj glavi.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!