- 06 Jun 2008, 01:50
I ja ne znam kako da mu pristupim, niti kako da mu pomognem.
Više sam zbunjen da ne zanm o čemu se radi.
Tip je iz moje škole (upravo maturirao
), nakon priče i priče i diskusija i ogromnog prijateljstva, desilo se... Bio je užasno znatiželjan šta sam sanjao u vezi njega, i ja sam mu pokazao... Poljubio sam ga...
Prva reakcija mu je bila jako čudna... Tresao se, bio isprepadan bukvalno, izgledao je kao da ga hvata nesvestica, bukvalno je prestravljen otišao kući... Onda smo pričali preko msn-a i kazao mi je da se istripovao, ali i rekao da želi to da ponovi...
Ne prestaje da ponavlja kako je sve ovo čudno.
Ne prestaje da ponavlja kako ima problem što ne može da kaže najboljim ortacima u vezi ovoga.
Ne prestaje sa njegovim konstantim strahom od mene da mu priđem malo bliže na ulici, like, drži me na distanci od 30 cm minimum... DOk je u zatvorenom prostoru, oept, druga priča...
Stalno mi izjavljuje ljubav i tako se skriveno ljubakamo... Seksa nije bilo...
A on kreše drugu curu. Bože mili sa strejterima...
A ja mislim da sam zaljubljen u njega.
Šta da mu radim?
p.s.: da dodam sos na testeninu, njegovi roditelji su mu kazali da im se ja ne sviđam i da žele da se distancira od mene, na šta je on, srećom, ispizdeo i rekao mi to. ljubaaav...

Više sam zbunjen da ne zanm o čemu se radi.
Tip je iz moje škole (upravo maturirao

Prva reakcija mu je bila jako čudna... Tresao se, bio isprepadan bukvalno, izgledao je kao da ga hvata nesvestica, bukvalno je prestravljen otišao kući... Onda smo pričali preko msn-a i kazao mi je da se istripovao, ali i rekao da želi to da ponovi...
Ne prestaje da ponavlja kako je sve ovo čudno.
Ne prestaje da ponavlja kako ima problem što ne može da kaže najboljim ortacima u vezi ovoga.
Ne prestaje sa njegovim konstantim strahom od mene da mu priđem malo bliže na ulici, like, drži me na distanci od 30 cm minimum... DOk je u zatvorenom prostoru, oept, druga priča...
Stalno mi izjavljuje ljubav i tako se skriveno ljubakamo... Seksa nije bilo...
A on kreše drugu curu. Bože mili sa strejterima...
A ja mislim da sam zaljubljen u njega.
Šta da mu radim?

p.s.: da dodam sos na testeninu, njegovi roditelji su mu kazali da im se ja ne sviđam i da žele da se distancira od mene, na šta je on, srećom, ispizdeo i rekao mi to. ljubaaav...