Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by J...
To sto lice na mene......![]()
E sad ozbiljno, ono sto ja podrazumevam pod pojmom "andro" je jedan idealan spoj muskih i zenskih karakteristika u jednoj osobi (i fizickih i psihickih).
I svidja mi se ako nisu non-stop njanjavo zenskaste ili grubo muskaraste nego su prilagodljive situaciji.
Originally posted by J...Originally posted by m..
izbalansiranost. i sto nemaju potrebu da se ufuravaju u drustvom nametnute rodne uloge (ni musku ni zensku). nekako su mi najvise svoje i iz iskustva u principu najsamosvesnije.lepo receno
Originally posted by superflysama reč androgyny označava spoj muških i ženskih karakteristika iliti dvopolnost, a "andro" mu dođe skraćenica koja se ustalila u upotrebi (mada je u njoj onaj ženski deo odsečen, jel). čini mi se da se termin najčešće upotrebljava za žene čija je pojava rodno neutralna, da tako rečem.
sta definise andro u najkracem?
Originally posted by J...Sve je rekla sto mislim! Bravo!
To sto lice na mene......![]()
E sad ozbiljno, ono sto ja podrazumevam pod pojmom "andro" je jedan idealan spoj muskih i zenskih karakteristika u jednoj osobi (i fizickih i psihickih).
I svidja mi se ako nisu non-stop njanjavo zenskaste ili grubo muskaraste nego su prilagodljive situaciji.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!