Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Sve je okej, dokle god nemaju neke monumentalne zuljeve na prstima.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Dzelajza Rouz
:wtf: :rotflmao:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
ti žuljevi ništa ne smetaju, trust me. ;)

ja sam svoje obožavala... jeste bilo bolno dobiti ih, ali kad su mi se jednom jagodice zadebljale, bile su mi mlogo drage.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by J...
A potpitanje bi bilo da li je to za vas pojava koja ima i siri socioloski znacaj u smislu jednakosti polova, zena koja radi nesto sto je prvenstveno bio muski posao i sl?

Po cemu je sviranje gitare prvenstveno muski posao?

Da si isto pitanje postavila za limare, drvosece, duvace stakla isl. mooooozda bih mogla da razmislim o znacenju koje ta pojava ima za razvnopravnost polova, ali sviranje instrumenata je maltene oduvek smatrano za deo vaspitanja mladih devojaka, pa su zicane instrumente svirale i gejse i devojcice i devojke iz bogatih porodica...

Slika

Slika datira iz 17. veka.
By J...
Originally posted by MinaHarker

Po cemu je sviranje gitare prvenstveno muski posao?

Da si isto pitanje postavila za limare, drvosece, duvace stakla isl. mooooozda bih mogla da razmislim o znacenju koje ta pojava ima za razvnopravnost polova, ali sviranje instrumenata je maltene oduvek smatrano za deo vaspitanja mladih devojaka, pa su zicane instrumente svirale i gejse i devojcice i devojke iz bogatih porodica...

Kada sam postavila temu, prvenstveno sam mislila na rok muziku jer od pocetka se tu podrazumevalo da ce u bendu biti nekoliko momaka sa gitarama na koje ce devojke da "rezu vene". A onda su tu ulogu "rok zvezde" pocele da preuzimaju i zene...
Korisnikov avatar
By Dina
Ja isto mislim sto i Mina nego sve razmisljam mozda ne pratim dovoljno muziku, pa nisam primetila da je to muski posao :D

Inace mi je gitara bas lep instrument :gitara: , iz nekog razloga ja ga cak mozda vezujem vise za zene, zato mi je uvodni post bio neobican. Jednom sam naucila da sviram jednu melodiju i to sam se bas namucila... a sada opet ne bih znala... Tako da znam da to bas nije lako...
Korisnikov avatar
By Skyen
javicu vam kad da dodjete na svirku. da cujete ne jednu, vec dve zene na gitari, a mozda i jos par njih, drugih pratecih instrumenata :D

(sponzor reklame koju ste upravo procitali je Vas Maxi, zlatni sponzor evrovizije!!!)
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by Lepa Krepa

ja sam svoje obožavala... jeste bilo bolno dobiti ih, ali kad su mi se jednom jagodice zadebljale, bile su mi mlogo drage.
Ma, znam. Zafrkavam se. Svirala ja cemane onomad. Doduse, znatno su tanje zice kod violine, nego kod gitare. :)
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by Skyen
javicu vam kad da dodjete na svirku. da cujete ne jednu, vec dve zene na gitari, a mozda i jos par njih, drugih pratecih instrumenata :D

(sponzor reklame koju ste upravo procitali je Vas Maxi, zlatni sponzor evrovizije!!!)

a gde ti to sviraš, lutko moja?
i šta, s kim, kad, koliko?
:trep:
Korisnikov avatar
By Skyen
i'll let you know my dear

ti si zaduzena za grupi grl
By Ulix
Bojim se da o njima mislim sve najgore.
Ali devojke koje sviraju bendzo su potpuno druga prica...

:kolo:
By J...
Originally posted by Lepa Krepa

Srecom leva ruka je u pitanju... :)
By J...

:up:
Korisnikov avatar
By Pauceti
Sta mislite o devojkama koje sviraju gitaru?
Isto sto i o devojkama koje je ne sviraju :eifranloo:
By J...
Originally posted by Ulix
Bojim se da o njima mislim sve najgore.

Zasto? Daj nam neki argument?
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
šali se čoek, bona. :)

i'll let you know my dear

ti si zaduzena za grupi grl
u smislu da ti budem groopie, da će mi grupiz biti stavljene na raspolaganje, ili da koordiniram rad groopie tima i implementaciju groopisanja za vreme trajanja koncedrtnog projekta?
(ngo rečnik tendenciozno upotrebljen pošto znam s kim imam posla :P )
Korisnikov avatar
By Skyen
u datom duhu nastavljam (btw totalno ces poremetiti, ako nastavis da sedis uz komp!!! ja sam se finally ngoizlecila - implementiram poslednji projekat i odoh u pm. ako razmislis, shvatices :P

e sad, ja znam da ce se devojke pomamiti kada nas budu videle na sceni. tvoj zadatak ce biti da im omogucis prolaz!!!!! kada pohitaju na binu sa skinutim halterima u rukama, te nas okite istim kao lovorovim grancicama.

to ti je primary task.

sekundarni ti je da izaberes kvalitetne grupike, posto zelimo da ostavimo utisak. kao neko ko je ni tamo ni vamo, kontam da ces biti najbolja za zadatak. a posle, mozes se i sama malo zabaviti, nisi valjda mislila da cu da te platim :P
Korisnikov avatar
By starsailor
2 in 1 , gitara i karirane pantalone - Kim Deal :love:

Slika
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
u datom duhu nastavljam (btw totalno ces poremetiti, ako nastavis da sedis uz komp!!! ja sam se finally ngoizlecila - implementiram poslednji projekat i odoh u pm. ako razmislis, shvatices :P

e sad, ja znam da ce se devojke pomamiti kada nas budu videle na sceni. tvoj zadatak ce biti da im omogucis prolaz!!!!! kada pohitaju na binu sa skinutim halterima u rukama, te nas okite istim kao lovorovim grancicama.

to ti je primary task.

sekundarni ti je da izaberes kvalitetne grupike, posto zelimo da ostavimo utisak. kao neko ko je ni tamo ni vamo, kontam da ces biti najbolja za zadatak. a posle, mozes se i sama malo zabaviti, nisi valjda mislila da cu da te platim :P
zakaj će ti taj futur, ja sam već debelo poremetila... a skloniću se vrlo rado čim završim ovu moru od posla. nadam se da ćeš biti neđe around kad se to desi :B

nego, pređimo na posao.
moje striktne moralne norme mi ne dozvoljavaju da se safatavam sa grupijkama, tako da'š morati da mi platiš u nekim monetarnim jedinicama (primam i dinare i devize). ili to, il traži sebi drugu selektorku.
u stvari, možeš i neko letovanje da mi uplatiš, ne mora keš na ruke. :yes:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by starsailor
2 in 1 , gitara i karirane pantalone - Kim Deal :love:

Slika
ah kim, jedna od dve bass kims moga tinejdžerstva.
a evo i druge, koja mi je u pubertetu bila oličenje cool-a:

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Skyen
zaboravi!

ostaces da trunes na toj stolici :P

(scena se zavrsava fade outom beach boys - cocomo, iz krupnog u siri kadar ulaze ovim redom: stolica na plazi (prazna ), preplanula devojka u stolici pored, koktel sa palmicom na stolu pored, talasi koji udaraju u vodu...i jos neke tako lejm fore koje cine idilicno letovanje)

the end
Korisnikov avatar
By starsailor
uvek sam padala na bassistkinje...
Lana iz Bambi Molestersa :sweet:

Slika
Korisnikov avatar
By Skyen
@klot - precenila si se draga u tom virtuelnom svetu :P
Korisnikov avatar
By Black_crystal
Uh! Ako na neku otkidam uz kombinaciju sa gitarom, onda je to ONA!

AVRIL LAVIGNE
Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
@klot - precenila si se draga u tom virtuelnom svetu :P
:shamar:
Korisnikov avatar
By Momo
Meni se jedino svidja bluz gitaristkinja Ana Popovic, mada mislim da je za tu ljubav presudno to sto svira bluz :D :love:

Slika
Korisnikov avatar
By uninvited
Devojke ko devojke,samo sto je mnogo lepo videti,kao i cuti, uopsteno i muskarca ili devojku koji znaju neki instrument da sviraju. Mene,licno to,najvise odusevljava. Verovatno zato sto sam ja 'pokusala' da naucim gitaricu da sviram but, jbg. nisam. :)

a od instrumenta,najmocnije,nekako, mi gitara deluje, jos naravno ako je osoba zenskog pola koja je svira :giggle:

:love: Courtney and Brody Dalle :love:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!