Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by Dzelajza Rouzti žuljevi ništa ne smetaju, trust me.
Sve je okej, dokle god nemaju neke monumentalne zuljeve na prstima.
Originally posted by J...
A potpitanje bi bilo da li je to za vas pojava koja ima i siri socioloski znacaj u smislu jednakosti polova, zena koja radi nesto sto je prvenstveno bio muski posao i sl?
Originally posted by MinaHarkerKada sam postavila temu, prvenstveno sam mislila na rok muziku jer od pocetka se tu podrazumevalo da ce u bendu biti nekoliko momaka sa gitarama na koje ce devojke da "rezu vene". A onda su tu ulogu "rok zvezde" pocele da preuzimaju i zene...
Po cemu je sviranje gitare prvenstveno muski posao?
Da si isto pitanje postavila za limare, drvosece, duvace stakla isl. mooooozda bih mogla da razmislim o znacenju koje ta pojava ima za razvnopravnost polova, ali sviranje instrumenata je maltene oduvek smatrano za deo vaspitanja mladih devojaka, pa su zicane instrumente svirale i gejse i devojcice i devojke iz bogatih porodica...
Originally posted by Lepa KrepaMa, znam. Zafrkavam se. Svirala ja cemane onomad. Doduse, znatno su tanje zice kod violine, nego kod gitare.Originally posted by Dzelajza Rouzti žuljevi ništa ne smetaju, trust me.
Sve je okej, dokle god nemaju neke monumentalne zuljeve na prstima.![]()
ja sam svoje obožavala... jeste bilo bolno dobiti ih, ali kad su mi se jednom jagodice zadebljale, bile su mi mlogo drage.
Originally posted by Skyen
javicu vam kad da dodjete na svirku. da cujete ne jednu, vec dve zene na gitari, a mozda i jos par njih, drugih pratecih instrumenata![]()
(sponzor reklame koju ste upravo procitali je Vas Maxi, zlatni sponzor evrovizije!!!)
Originally posted by Lepa KrepaSrecom leva ruka je u pitanju...Originally posted by Dzelajza Rouzti žuljevi ništa ne smetaju, trust me.
Sve je okej, dokle god nemaju neke monumentalne zuljeve na prstima.![]()
ja sam svoje obožavala... jeste bilo bolno dobiti ih, ali kad su mi se jednom jagodice zadebljale, bile su mi mlogo drage.
Originally posted by Skyenu smislu da ti budem groopie, da će mi grupiz biti stavljene na raspolaganje, ili da koordiniram rad groopie tima i implementaciju groopisanja za vreme trajanja koncedrtnog projekta?
i'll let you know my dear
ti si zaduzena za grupi grl
Originally posted by Skyenzakaj će ti taj futur, ja sam već debelo poremetila... a skloniću se vrlo rado čim završim ovu moru od posla. nadam se da ćeš biti neđe around kad se to desi
u datom duhu nastavljam (btw totalno ces poremetiti, ako nastavis da sedis uz komp!!! ja sam se finally ngoizlecila - implementiram poslednji projekat i odoh u pm. ako razmislis, shvatices![]()
e sad, ja znam da ce se devojke pomamiti kada nas budu videle na sceni. tvoj zadatak ce biti da im omogucis prolaz!!!!! kada pohitaju na binu sa skinutim halterima u rukama, te nas okite istim kao lovorovim grancicama.
to ti je primary task.
sekundarni ti je da izaberes kvalitetne grupike, posto zelimo da ostavimo utisak. kao neko ko je ni tamo ni vamo, kontam da ces biti najbolja za zadatak. a posle, mozes se i sama malo zabaviti, nisi valjda mislila da cu da te platim![]()
Originally posted by starsailorah kim, jedna od dve bass kims moga tinejdžerstva.
2 in 1 , gitara i karirane pantalone - Kim Deal![]()
![]()
Originally posted by Skyen
@klot - precenila si se draga u tom virtuelnom svetu![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!