Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Compaq
Zaljubljen sam u jednog od najboljih prijatelja koji je, inace, moje rodjene sestre bivsi.... E sad, on ima 16 godina, a ja 17 i pravi je homofob(nametnuto misljenje), doduse, on je i nacionalista i sovinista i sve,sve... :) -dakle, neupucen... a ja sam ubedjen da je bisexualac, kao ja, ali nece sebi da prizna... stalno me tera da mu dodirujem telo da bih pipao njegove misice i jednom kad smo bili 4 sata kod njega kuci uhvatio sam ga kako em gleda u dupe... takodje, mislim da je zaljubljen u mene, ali nece sebi da prizna ... jer on mnogo zavisi od mene i mnogo mu je bitno sta cu ja reci(inace je flegmatik, i nnije mu stalo ni do cijeg misljenja, osim moga, a znamo se tek 6 meseci....)....moje pitanje kako da ja njega nateram da pocne nesto i da izdejstvujem priznanje..i sve to, jer ja necu nista prvi da pocnem, zelim ispasti zrtva...lepse je tako;)...i jednostavno ga mnogo volim, ovo mi je prva ljubav nakon jedne devojke kojoj se nisam svidjao(nazalost:((...i hteo sam da pitam da li je tacno da u svakoj osobi lezi tendencija za istim polom?

*** naslov izmenjen od strane moderatorke zbog upotrebe velikih slova
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Pazi da se ne sjebes. Strejterske zajebancije ponekad izgledaju zesce pederski, ali daleko od toga da je to sigurni signal.
By ~ Le Saint X ~
Hmmm...sto se tice pipanja tih misica i td... i gledanja u dupe...

Tu se VEROVATNO ne krije nikakav 'pederluk'

Ja gledam u teretani svakoga svuda
:D
i vecina gleda mene
ne kazem ovo zbog sebe...vec...
da je sasvim normalno da te neko odmerava i uporedjuje...
da li imas veci biceps, bolje grudi...
sad za dupe...hmmm...
moji porivi su verovatno dodatno motivisani (posebno kod decaka od oko 20ak godina)
ali, ipak...

kao sto rece forumas iznad...

be careful!

mozda je to sindrom

sto je babi milo...
Korisnikov avatar
By KiWi

Može da bude a ne mora da znači.

To za gledanje dupeta i pipanje ne znači ništa. Ja sam pre par godina u teretani ispipao ortaka od glave do pete uz izjavu "da vidim kako kreatin deluje kod tebe, baš se premišljam da li da ga koristim" ...

Kad on krene tebe da pipka porazmisli o tome ...
By Compaq
uff...on ne zna nista o meni(u tom pogledu), a ostalo zna.... e,sada...niste mi odgovorili na drugo pitanje... :) ...pa nista mi ne preporucujete?????...sta da radimmmmmmm?????:(
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by ns.happy
okaci sliku u ''mojoj fotki'' :giggle:

Slažem se.
Korisnikov avatar
By blenta
nemoj da kachi
jes prochitao da je gromadina od preko 190
:piski:
Korisnikov avatar
By Seaman
Pitaj ga da li je aktivan ili pasivan.:lol:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
hahaha.

pa ili skupi petlju pa mu reci, uz sve moguce i nemoguce posledice toga (doduse, to uvek mozes da okrenes na zajebanciju - tipa opklada sa nekim i tako to...) ili nemoj i nikad neces saznati. sta god da ti mi ovde kazemo nece ti pomoci. ali ti zelis da saznas, zar ne?
By Compaq
da zelim:)..jeste vi pukli da kacim sliku:)... ovo o meni zna svega 3 osobe, DETALJNO, a ukupno 6 :) ...tako da AKO ME NEKO VIDI...MUAHHAHHHAHA:)...A NEMAM ISKUSTVA NA GAY POLJU:(...TO ZA OPKLADU JE SUPER:)
Korisnikov avatar
By Mr Dee
paaa.. javi ko je dobio opkladu. ;)
Korisnikov avatar
By ns.happy
ja ipak mislim da je najuputnije da okacis fotku. tako mozemo da vidimo subjekte i da odredimo dalji plan terapije.
By Compaq
ne, zaista ne zelim da kacim sliku... sorry... ima li gde da se nadje NATRIUM PENTHANOL?(SERUM ISTINE?)
Korisnikov avatar
By ns.happy
:neznam: kako da ti damo recept bez slike? :giggle:

sali se srecko... novajlija si, logicno da si sad zanimljiv za zezanje starijih forumasa, ne zameri :bubblegum:

bilo bi lepo, posto se vecina novajlija ne vrati, da se jednom vratis i izvestis sta se desilo sa tvojim problemom :)
By Compaq
Mr Dee, javicu ko je dobio opkladu:) :) ... Ali ovaj serum istine je jako primamljiv:)
By Compaq
Ne, ne...dolazicu ja cesto, samo da mi sestra ne provali, inace sam najebao... jeste ona liberal, ali opet, ne bih mogao njoj reci za moju homo stranu:)
Korisnikov avatar
By ns.happy
paaaa... moraces dosta da radis i dosta da dangubis ovde da bi zaradio prve zvezdice...
By Compaq
zabole me za zvezdice;)...meni je bitno samo da se nekom izjadam, posto u mojoj sredini(radikalnoj JEBENOJ) je ovo TABOO jos uvek...i smatraju da su svi ljudi str8...sure:)
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Originally posted by ns.happy
da se jednom vratis i izvestis sta se desilo sa tvojim problemom :)
Tj. ako na vreme uspes da objasnis drugu kako je to bila samo opklada :D
By Compaq
Kako ste pesimisticni:)... Mozda mu ne budem ni morao objasnjavati za opkladu vec se samo po'vatamo(mada, ne verujem da ce on poceti ista, jer je jako stidljiv, znam iz sestrinog iskustva:))...ali nikad se ne zna;)....
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Ja sam se malo salio. Zelim ti uspeh naravno, ja nikada nisam smeo da radim takve stvari i skdam kapu tako hrabrim ljudima :)
Korisnikov avatar
By blenta
mozda je s njom stidljiv
a s tobom ne bi bio jer je pritajeni peder skrivena tetka
heheh

eto da ne budemo svi pesimistichni

:panker:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!