- 24 Maj 2008, 02:29
Zaljubljen sam u jednog od najboljih prijatelja koji je, inace, moje rodjene sestre bivsi.... E sad, on ima 16 godina, a ja 17 i pravi je homofob(nametnuto misljenje), doduse, on je i nacionalista i sovinista i sve,sve...
-dakle, neupucen... a ja sam ubedjen da je bisexualac, kao ja, ali nece sebi da prizna... stalno me tera da mu dodirujem telo da bih pipao njegove misice i jednom kad smo bili 4 sata kod njega kuci uhvatio sam ga kako em gleda u dupe... takodje, mislim da je zaljubljen u mene, ali nece sebi da prizna ... jer on mnogo zavisi od mene i mnogo mu je bitno sta cu ja reci(inace je flegmatik, i nnije mu stalo ni do cijeg misljenja, osim moga, a znamo se tek 6 meseci....)....moje pitanje kako da ja njega nateram da pocne nesto i da izdejstvujem priznanje..i sve to, jer ja necu nista prvi da pocnem, zelim ispasti zrtva...lepse je tako;)...i jednostavno ga mnogo volim, ovo mi je prva ljubav nakon jedne devojke kojoj se nisam svidjao(nazalost:((...i hteo sam da pitam da li je tacno da u svakoj osobi lezi tendencija za istim polom?
*** naslov izmenjen od strane moderatorke zbog upotrebe velikih slova

*** naslov izmenjen od strane moderatorke zbog upotrebe velikih slova