Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Basal cell carcinoma (rak koze) se zaljubio u mene.
Kao i svakog baksuza (da ima 99 kurchina i jedna pichka u dzaku...ja bih uhvatio bash tu pichku) i mene zadesilo to chudo.

Prvo sam mislio da je otishao kapilar, pa je mirovala promena godinama da bi narasla u proteklih mesec dana (a ljudi kazu da je karma glupost.) I tako, chist haos. Prvo saznao da je Boaz str8 a da mu je devojka neka rospija 9 godina starija od njega a sada da imam rak. Sledeca losha vest koja moze da me zatekne jeste da Portugal pobedi. :qqlele:
E sada, ajde da sam izgoreo na Suncu pa da dobijem rak, ne...kod mene je to nasledno. Dok druga deca dobijaju kuce, stanove i vikendice ja dobijam rak i osetljiv stomak (hvala mama.)

Najvishe shto me zachudjuje jeste chinjenica shto nisam dramio (nije bilo suza ni citata iz Elektre), sebi sam chudan kako prihvatam realnost. Mozda zbog chinjenice shto ima nade, i shto ima josh gorih bolesti i stanja (koje kakva mi je karma ce me zadesiti pre ili kasnije.)

Za dete koje je provelo vishe vremena kod doktora nego u igri ili shkoli, za osobu koja je prokleta bolestima, dodje trenutak savrshene ispraznosti emocija, pre ili kasnije. Kada na bolest koju nam usud donese, gledamo kao na pozdrav poznanika, bez emocija i razmishljanja.

Da li ste imali/te rak?

Da li bi nekome pozeleli rak? (U trenutku besa?)
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Glupo ce zvucati, ali ti imas srece. Taj tip raka koze je veoma cest, ali ne spada u one koji ti ugrozavaju zivot. Nadam se da si svestan toga da to moras da lecis/operises/sta ti doktor sugerise i da ces u tom slucaju biti sasvim ok. Kasnije ces da pratis promene na kozi, iako ovaj tip raka nema veliki rizik od vracanja. Podrazumeva se da se neces suncati.
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Ja se nadam da ce biti sve ok...
A skenjala sam se sad malo...glupi zivot :sigh:
Korisnikov avatar
By Blady
Bas mi je zao..... ali cu se sloziti sa Minom, da taj i nije toliko strasan i da ga je moguce srediti...
Korisnikov avatar
By Sunce
Verujem da ce sve biti kako treba, nemoj da brines.
By Storm
I ja sam čuo da ta vrsta raka nije strašna.
Ne daj se.
Korisnikov avatar
By Rei
Ljubavi, bicesh ti meni OK, voleo bih da sam ti blizhe.
Korisnikov avatar
By KiWi

Zaista su retki slučajevi kada Basal cell carcinoma pravi problem. Odstranićeti ga i gotovo. A gde je?
Korisnikov avatar
By svejedno
Morgane, prijatelju.. nema sta da se kaze mnogo..

..

Iskreno, drago mi je sto imas pozitivan stav u vezi svega.. tako i treba.

..

Drugi, informisaniji, kazu da nije strasno, stoga, dace Bog/ko god/ da jedina posledica bude aristokratski beo ten :)

Take care, prijatelju

pS. VALJDA/nadam se/ nemam nikakav rak, i ne, u nastupu besa mi ne padne na pamet nista tog tipa, padne mi na pamet samo da licno povredim osobu koja je izazvala taj bes..
..trudim se da to ne radim ;)
By ~ Le Saint X ~
Uh...nisam upoznat sa tipovima raka ...
ali, ako ljudi gore kazu da nije toliko strasno
onda im verujem
i verujem da ce kod tebe sve proci bez posledica
:)

take care
and
think pink
:)

a, ne...nikada nisam nekome pozeleo rak ili nesto slicno - cak i u nastupu krajnjeg besa
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Istina, postoje i mnogo gore stvari u zivotu.
Promena je na ruci i josh je benigna, ali ipak sam pocheo da stavljam neku kremu.
Hvala na ohrabrenju, na kraju shta se i ja brinem. Nece grom u koprive.
Korisnikov avatar
By Zoe
Morgane, ti bar imas zivotnu filozofiju koja iskljucuje strah.....Ti si ratnik i borac, i nemoj dozvoliti da te ovo sjebe. :mazi: Vrlo je hrabro sto si odlucio da podelis ovu situaciju sa, u najvecem delu, malicioznim Forumom.
By spf 3000
Originally posted by Zoe
Vrlo je hrabro sto si odlucio da podelis ovu situaciju sa, u najvecem delu, malicioznim Forumom.

bas sam to pomislila :sveca:

ne verujem da ce ti biti lakse, ali evo, ja sam sasvim sigurna da cu kad konacno odem da mi neko pogleda sve ove mladeze sto su mi poiskakali (na mestima koja sunca nisu videla) cuti isto sto i ti.
no zbog ovoga se ne tangiram puno:

Originally posted by MinaHarker
Taj tip raka koze je veoma cest, ali ne spada u one koji ti ugrozavaju zivot.... ovaj tip raka nema veliki rizik od vracanja.

najvaznije - ne daj se :mazi:

edit: ni u trenutku nastrasnijeg besa, da ne kazem pomracenja svesti, ne pozelim nekome rak.
najvise sto mogu da pozelim je da mu/joj prospem sve zube iz lobanje :kesa:
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
ne znam da li ti ista znaci ali znam zenu koja ga je imala na licu. Operisala i vec par godina je ok.

zadrzi taj svoj stav i bices ok ;)
Korisnikov avatar
By Adenim
Bas mi je zao, uvek su trenuci kada se suocavas sa nekom situacijom bolesti mucni i puni straha. Ali, srecom, i koliko vidim po komentarima, ti nisi u nekoj losoj situaciji. Evo i od mene podrske. Javi kako je proslo odstranjivanje.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Wh1t3 Tra$h
Istina, postoje i mnogo gore stvari u zivotu.
Promena je na ruci i josh je benigna, ali ipak sam pocheo da stavljam neku kremu.
Hvala na ohrabrenju, na kraju shta se i ja brinem. Nece grom u koprive.

Ono što sam ja napisao našao sam na par sajtova na internetu ... ali to ne mora da znači da je 100% tačno. Evo npr. moj slučaj .. ja imam sistematsku kandidijazu koju najčešće zovu samo Candida po uzročniku, a mnogi lekari tu bolest zanemaruju činjenicom da je Candida normalna u crevnoj flori. Nadam se da će me gledati ozbiljnije kada i posle terapije lekovima odem sa rezultatom na prenamnoženu kandidu.

Dakle, zaključak, nije opasno po život ali može da bude. Ne zanemaruj rak samo zato što je mali. Odstrani to što pre i ne nerviraj se mnogo :D

:kissing: Nadam se da nemaš trip vezan za taj rak, moja mama je imala benigni rak u materici i srećom (kuc,kuc,kuc u drvo) sve je ispalo super posle odstranjivanja. I evo posle 10 godina nema problema sa tim ...
Korisnikov avatar
By Zoe
Kiwi, moj kolega ima crevnu Candidu vec par meseci, smrsao je 10 kg jer je na dijetama, pio je lekove i jos je se nije resio........ :( Sad valjda ne pije lekove, ali je ne dijeti........pa dokle vise?!
Morgane, postoje dobri i losi dani,i u onim dobrim ce ti biti svejedno, mozda ces cak na trenutak i zaboraviti, a u losim ne daj da te savlada ocaj. Imas i moju punu podrsku :yes: :)
Korisnikov avatar
By James11
Uh...
Nadam se da ce sve biti OK... :fige:

Sad sam se iscimao zestoko...
Krajem nedelje treba da idem kod lekara, napipao sam cudnu kvrzicu ispod pazuha... Tu je vec par dana...
Sve se nadam da gresim, ali sumnjam na najgore...
Sta ces, pesimista sam... :wink:

A u poslednje vreme stalno nalecem na ovakve vesti, clanke u novinama... To me samo jos vise izbezumi...
Korisnikov avatar
By horus.
ja tek sada videh ovu temu... :glupan:

nemam nista posebno da napisem, jer sam saglasan sa vecinom...
bice sve ok... take care... :mazi:
Korisnikov avatar
By Hton
Originally posted by Wh1t3 Tra$h

Najvishe shto me zachudjuje jeste chinjenica shto nisam dramio (nije bilo suza ni citata iz Elektre), sebi sam chudan kako prihvatam realnost. Mozda zbog chinjenice shto ima nade, i shto ima josh gorih bolesti i stanja (koje kakva mi je karma ce me zadesiti pre ili kasnije.)

Za dete koje je provelo vishe vremena kod doktora nego u igri ili shkoli, za osobu koja je prokleta bolestima, dodje trenutak savrshene ispraznosti emocija, pre ili kasnije. Kada na bolest koju nam usud donese, gledamo kao na pozdrav poznanika, bez emocija i razmishljanja.

Da li ste imali/te rak?

Da li bi nekome pozeleli rak? (U trenutku besa?)
I kada je najgore treba imati nade, a za tebe je ima! :yay:
i nemoj slucajno da pesimises (lepo razmisljanje je pola posla - ma koliko mozda glupo zvucalo)!
Ja imam blisku osobu koja se izlecila od iste bolesti i cak nije imala ni sve negativne simptome koje su lekari ocekivali prilikom lecenja. tako da samo budi veseo zbog sebe,leci se i uzivaj!!!:hug:
Korisnikov avatar
By Zoe
Evo ti broj centra "Rak-info" koji je odmah pored nase Crvene linije :)
Na telefonu dezuraju obucene volonterke iz medicinske struke, doktori i doktorke cak, i verujem da im mozes izraziti svoje dileme i bojazni i otkloniti ih u razgovoru sa njima :)

021/ 650-60-07
Cirila i Metodija 21
www.rakinfo.ehons.org
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!