Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
Emocije kontrolisem u pocetku u smislu da ih ne iskazujem recima...
Provalila sam da ljubavne emocije, kada su stvarne ili samo stvarno zaljubljivanje jako lepo kontrolisem, dok ukoliko mi je neko simpatican kao drugar(ica) mnogo vise to pokazujem (ja se sve nadam da ne istripuju da je nesto vise od toga)
Inace bes, pojavu zahladjenja u odnosu, ili bilo koju drugu "negativnu" emociju ne kontrolisem preterano :novine:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Originally posted by Angel83
Da li kada ulazite u novu vezu, radite to oprezno tj kontrolisuci svoje emocije ili idete "glavom kroz zid",vinete se u oblake i prepustite osecanjima?
Veza...? Sta to bese?
Kontrola...sta TO bese?

:nope:
Korisnikov avatar
By Deksi
Kontrolisem i sputavam i previse...nazalost.
Korisnikov avatar
By Mr. No
Ne umem da kontrolisem emocije, jer imam cudnu maniju da se neverovatno vezem za ljude. Ponekad trpim i trpim, ali kad puknem to je onda kraj!
Korisnikov avatar
By ljiki
nedostatak emocija kontrolise situaciju......:andjela:
Korisnikov avatar
By Cluniensis
Originally posted by ljiki
nedostatak emocija kontrolise situaciju...... :andjela:
Milsim da je upravo tako...

Licno, tesko ih kontrolisem. A nekada je tako neophodno nositi masku (postavlja se znam jednakosti izmedju kontrolisanja i pretvaranja), no ja sam izgleda alergican na to. Imam utisak da bih na kraju zamerio sam sebi na glumi i pretvaranju, zato to nikada ne radim. :maska:
Korisnikov avatar
By Dina
Ja se ne slazem sa prethodnim odgovorima. Ja kontrolisem emocije bas onda kad mi je stalo, kad mi nije stalo onda sta me briga... A to sto postoji kontrola emocija ne znaci da sam neiskrena. Recimo npr jedna situacija iz proslosti gde sam se ja odjednom osetila ljubomornom, nesigurnom, negativnom i to zbog situacije u kojoj uopste nisam imala pravo da se tako osecam. Da sam se videla tada sa partnerom i ishisterisala imao bi puno pravo da se ljuti. Ipak ja sam se videla sledeceg dana kad sam vec malo razmislila i vec bila smirenija, mada i dalje pod utiskom negativnih osecanja. I predocila sam mu sva moja osecanja do tancina, ali sam mu ispricala ne napadajuci i ne histerisuci. Tako da je on to uvazio bez obzira sto nisam imala prava da se tako osecam. I onda mi je pomogao kroz razgovor i kasnijim postupcima da se tako ne osecam i da shvatim da nemam razloga za takva osecanja i razmisljanja. Sumnjam da bi tako bilo da mu nisam razlozno objasnila ili jos gore da sam histerisala, napala ga itd.
Korisnikov avatar
By svejedno
Slozio bih se sa Dinom..

Cesto kontrolisem emocije, sto ne znaci da ih nemam.
..

Zapravo, mislim da vecina ljudi to radi.
Korisnikov avatar
By m..
Ne. Ne radim to vise. Prvo sam mislila da ne umem i da cu na kraju da nagrabusim svaki put, pa sam probala i ispostavilo se da umem, ali nije vredno toga. Relativno brzo se vezujem i ne radim nista da to kontrolisem. Radije cu da mi bude super, pa da eventualno najebem, nego da mi bude i ostane onako. Ne samo da ne kontrolisem sta osecam, nego ne kontrolisem ni ono sto ispoljavam. A oni koji to ne umeju da hendluju ionako nemaju sta da traze samnom, nek si nadju neku flegmu ili emocionalnog bogalja da ih muci, ako im se tako svidja.
Korisnikov avatar
By svejedno
Fuck, ja zaboravio da je pitanje o vezama..

.. u vezi ne, ne kontrolisem emocije. 'Vinem se u nebo' ;) to mi je outlet neke vrste.

..

U zivotu, uopsteno, da.
Korisnikov avatar
By Black_crystal
Originally posted by m..
A oni koji to ne umeju da hendluju ionako nemaju sta da traze samnom, nek si nadju neku flegmu ili emocionalnog bogalja da ih muci, ako im se tako svidja.
Uuuuuu!! Ovo mi se jako svidja! :up:
Korisnikov avatar
By Kittrie
izuzetno tesko.
..vise oBlikujem njoHovo ispoljavanje - ne smaTram da ima koriSti od kontRole 'zdravih' emocija ( u koJe mogu spadati i negativna osecanja).

jeDna izuzetno draga mi biWsa gf mi je rekla da sam 'preemotivna', a doSTa puta sam cula i da sam Flegma, lol.

no..
mogu da cutim, ali nikad ne precjutiM (postoji razlika izmedJu te 2 faze ; u meDjuproStoru je cesto neka wRsta pasivno-aGresivnog ponasanja koga cesto nisam ni svesna); sto bi otprilike znacilo da kad nesto osecam, obicno to pokazem; preferirani izboR manifestowanja istog mi je verbalizacija.

..u prethodnih godinu dana saM dosta naucila o konTrolisanju ispoljavanja repeTativnih 3pova koje imam a smetaju osobi sa kojom sam, u nekom kompromisnom smislu recimo (it has 2 woRk botH ways !!).

posTo Govorim o repetatiVnim 3poVIma i oseCjanjima vezanim za odredjene stvari, ja osetim to sto osetim, razumskI obradim (ponovWim 'resenje problema' u glaWi), i ipaK obicno kazem da sam osetila to i to, ali da je ok; jer jeste ok ( obradjeno zaJEdniCkim snagama ranije).
i svaki puT je sve lakse i lakse, da kasnije ne biH ni primecivaLa takoreci, sto je po mom misljenju normalan proces prilagodJavanja u funkcionisanja 2 jedinke fakticki u bilo kakvoM odnoSu.

a ako mi neSto nije ok, odREagujem kako mi se Reaguje; mada, ne derem se, gestiQlacija niTTa (osim kad sam napaLjena, tad saM EXTremno svakojako prepoZnatljiva :lol: ), po mimici se moze dosTa primetit.. ne placem (moZda se dogodilo 2 puTa za ziVota mi ) i te stvari, tj ne pravim draMu, ali moGu praWit melodramice ( konTam da to raDim onda kad sam u 'miRnim vodaMa da bi iH uzburKala... jbg., bude mi doSadno , pa se malo igram, detinjasto je , znam).

a poZItivne emoCIje uZIvam da pokazujem , na mnoGo nacina ( ili ja taKo missim :misli: ).
cak i kaD mozDa zeLim da se iskontroliSEm, oda me pogled ( NIKAD MAMU I DEVOJKU U ISTU SOBU !! :smeh: )

kao i ranije sto Sam pisala, meni je kWalitetna koMunikacija u odnoSIma izuzetno bitNa komponenta, i ako ne oDreagujem ili neSto preCjutim, znam da CJe se to kad tad maniFestovati... sto duZe odlaZem, propoRcionalno manje lIpo.

tako da REAGUJEM ( na pocetku veZe cesto, noRmalno, upoznajem osobu i UspostaWljamo oDnos), ali se trudim raditi to sTo korektnije i raZumski. koliKo cuh oD 'onih kojI se pitaju' (vezano za temu) priLicno sam ok u tome.

'nako poliTicki :P

................

ne konTRolisem svoje emocije, ali ne doZvoljavam ni da one kontrolisu mene; nadjemo se na sredini.
By Çâðê_DUP
Kontrolisem i sputavam i previse...nazalost.
Originally posted by Angel83
vinete se u oblake i prepustite osecanjima?
Nikad više. :prst2:
Korisnikov avatar
By Tomek
U pocetku sam emocije najmanje kontrolisao.....
Jednom sam uleteo u vezu glavom kroz zid (bukvalno), prepustio se osecanjim, vinuo se u oblake....
a onda sam se pao s tih oblaka i razbio se....

Od tada zelim da imam kontrolu nad svojim emocijama, ali to ne bude uvek tako...
Mada, ponekad se uplasim kad shvatim kakva hladna stena mogu da budem.....
Korisnikov avatar
By Vespertine
Uvek kada nanjushim da cu mozhda biti povredjen umem da se ogradim i emotivno distanciram... I inache nisam preterano emotivan,a kada se distanciram postanem extra hladan i nepristupachan...

U pochetku beshe teshko,mada kad kasnije pogledash na koga si bio spreman da troshish vreme i osecanja,ukapirash da oprez nije naodmet
:icequeen:
Korisnikov avatar
By Dzi
paa.. trudim see.. ali mi to nekak i ne ide bas od ruke.. :praznoglavi: vecito se izlajem i sta mislim i osecam ja ispoljim ili mi se vidi na faci .. ne vredi... :kesa:
Korisnikov avatar
By Blady
Pre sam davala sve... sada ne znam kako bih reagovala...
Mozda ih treba ipak malo kontrolisati... pre, nisam umela, ali sad se nadam da cu umeti... Tesko mi je da ih kontrolisem, previse sam emotivna i to je za mene gusenje..
Korisnikov avatar
By Zwezdica
B e z
kontrole, bez kocnica, bez ustezanja, prava sam raspustena banda!!!
:vijaca:
Korisnikov avatar
By Khons
emocije ne, ispoljavanje tih emocija, bar u pochetku, da.
Korisnikov avatar
By geeky_dork
ne secam se,odavno ni prema kome nisam osetila nesto sto bi trebalo da kontrolisem.:novine:
Korisnikov avatar
By Vespertine
Veoma neochekivano i zachudjujuce dobro mi polazi za rukom da ih kontrolishem u zadnje vreme... Mislim da mi je samoposhtovanje skochilo za par promila u zadnjih nedelju dana
Korisnikov avatar
By d` Winter
Prema decku ne kontrolisem pokazujem ih recima-cutanjem; delima-nedelima.

Prema drugima ih uglavnom uspesno kontrolisem, sto ne znaci da sam neiskren.

:cvece:
Korisnikov avatar
By .L O S T
as much as I can:maljkovic:

ali mi i ne ide ponekad najbolje...cim se tu umesa moj ego....
Korisnikov avatar
By VANGEL
Neznam ali mislim dasam hladnokrvan-sto su mi pojedini rekli ili skrenuli paznju:bubbles:
Korisnikov avatar
By Skyen
kada volim nekog/kada sam zaljubljena, ne znam sta tu treba da se kontrolise. kada raskinemo, a jos je volim, naravno da se kontrolisem. i kada sam ljubomorna trudim se da se kontrolisem. to obicno zovem harm reduction.
sta tu ima. nisam drama queen. trudim se da budem realna i da ne zivim u iluzijama, iako to sebi ponekad dozvolim, kontrolisano :D

u prevodu volim da stvari sto vise zavise od mene, cak i kad ne zavise. zato volim kontrolu.

a sad malo da se proseravam: emocije su na nivou subkorteksa, a korteks(racio) ima kontrolu nad njima. tako da svi mozemo da kontrolisemo emocije, samo necemo, pa koristimo razne izgovore :)
Korisnikov avatar
By Modesty
samokontrola kda su u pitanju emocije je za mene potpuno nepoznat pojama,jedino šta sam sa godinama naučila to malćice da prikrijem....ali se i ne trudim baš...volim da volim da da dajem to što osječam.
By Kragi
Originally posted by Modesty

samokontrola kad su u pitanju emocije je za mene potpuno nepoznat pojama
Eh i ja bejah nekad takav :drama:
Mislim da se neke stvari uce vremenom. :)
Ako ne pruzis ono sto u datom trenutku ocekujem i sto mi treba, dzaba ti sto si mi budio emocije :drama:
Ne ulazi se u vez tek tako, a mozda ja nisam jedan od onih ljudi koji po svaku cenu zeli vezu pa makar ona trajala i 15 dana.
Korisnikov avatar
By Tungi
Nisam jos naucio,a u krajnjoj liniji zasto ih kontrolisati?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!