Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
A.F.K.A.OBTaj crveni je bio neki specijalni broj, ne Disney show, koliko se meni cini. Prica je u fazonu "Kraljevica i prosjaka". Fali ti 2 komada
Jedan beli sa svim junacima rastrkanim po strani, jedan zeleni (oni stoje u krugu) i jedan crveni sa Mikijem (obicnim) i Mikijem (kraljem).
Originally posted by A.F.K.A.OBNije to urbana legenda, bio je ceo specijalni broj tog stripa, da ne ubiješ ne mogu da se setim naziva, gde je baš u uvodu navedeno šta je promenjeno. Sećam se čak i da je pisalo nešto kao
Da, izaslo ih je tri, ako se ne varam. Znam da su kreteni u jednom broju objavili prvi deo price o Mikiju koji putuje u budcnost i da nikada nije izasao nastavak...
Inace, je l' zna neko, koliko je tacna ona urbana legenda da su promenili zavrsetak price u jednom od tih Disney show brojeva izasla prica kojoj su nasi prepravili kraj jer nije bio politicki odgovarajuci? Mislim da se cak i secam koja bi to prica mogla da bude...
Originally posted by A.F.K.A.OBMislim da ga imam i ja, samo treba da ga lociram negde(imam skoro sve brojeve Mikijevog Alamanha i Zabavnika od 1986-1991. kao i specijalnih izdanja istih). Radi se o stripu koji je izasao za vreme Kraljevine Jugoslavije, i to u onom periodu kada je kralj Aleksandar vec bio zaveo diktaturu. Prica je govorila o nekoj izmisljenoj zemlji u kojoj Miki Maus pomaze da se svrgne diktatorski rezim zlog kralja. Naravno, to je shvaceno kao nesto upuceno na adresu naseg tadasnjeg suverena (ili nesto izmedju cega bi mogla da se povuce paralela), i strip je, mislim, zabranjen.
Da, izaslo ih je tri, ako se ne varam. Znam da su kreteni u jednom broju objavili prvi deo price o Mikiju koji putuje u budcnost i da nikada nije izasao nastavak...
Inace, je l' zna neko, koliko je tacna ona urbana legenda da su promenili zavrsetak price u jednom od tih Disney show brojeva izasla prica kojoj su nasi prepravili kraj jer nije bio politicki odgovarajuci? Mislim da se cak i secam koja bi to prica mogla da bude...
Originally posted by hlaefdigexaxaxaaaaa
a da li ste citali neke...hmm...."ozbiljnije" stripove?
tipa, gaiman, moebius, zograf....
Originally posted by svejednoNe mozes me prejebat ,)
A tu je i Mebijus (crtac&scenarista) pa strip Druna, i najveci od svih - Sandman by Neil Gaiman.
Ima ih jos, no mozak mi je zabagovao.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!