- 17 Apr 2008, 23:08
Laki zamislja sebe u situaciji da dospeva u zatvor i posto je, je li, tako zgodan i strejt looking boy, odmah zapada za oko tamosnjim dugogodisnjim robijasima, koji ga svi redom odmah zaskacu, on se kao brani, a zapravo uziva sto je tako strejt looking trazen medju takodje strejt looking, kratko osisanim robijasima.
To su ti Lakijeve fantazije, kojih , hvala Bogu , na Forumu ne manjka ni po ostalim temama...
Originally posted by 2Q2Bstr8Ukupna cena u zbiru je tolika, tj. 1.136 dinara, mada bice tu jos troskova oko vadjenja izvoda iz maticne knjige rodjenih itd.
je l' na tu cenu dodajemo takse za zahteve ili ne? nije mi baš jasna ova rečenica iz citata.
Originally posted by 2Q2Bstr8Ma, kako ne shvatas ?Originally posted by Lakiboy_nstebe tako klozetiranog nikad ne bi provalili.
Nema ja talenta da camim u zatvoru...znas sta rade tamo momcima kao sto sam ja![]()
![]()
Laki zamislja sebe u situaciji da dospeva u zatvor i posto je, je li, tako zgodan i strejt looking boy, odmah zapada za oko tamosnjim dugogodisnjim robijasima, koji ga svi redom odmah zaskacu, on se kao brani, a zapravo uziva sto je tako strejt looking trazen medju takodje strejt looking, kratko osisanim robijasima.
To su ti Lakijeve fantazije, kojih , hvala Bogu , na Forumu ne manjka ni po ostalim temama...