Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Çâðê_DUP
Originally posted by Zonche
Slika

It's me...then... :)
Ovo su oči išibane požudom. Osoba miroljubive naravi, ali ako mu se stane na žulj ima da raznese skota na licu mesta. Smrtonosna mešavina kreativnog ludila i ranjivosti skopčane s energijom prepunom blažene ljubavi.
Ja bih stavila moje oči, ali nemam ih na broju. :eu:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Osecam se tako golo posle ovog komentara :shok:
Korisnikov avatar
By Sunce
Ja bih svasta mogao da dodam, ali cu drzati jezik za zubima. :azdaja:
Korisnikov avatar
By Sunce
Zato sto mislim da dosadjujem.
Originally posted by vanillapuff
Evo i mene.... :)

Slika
Podseca me na dete koje sve dobro uradi, a opet ne dobije dovoljno paznje. Ali ono nastavlja dalje, pokusava iznova da odusevi i "zasluzi". Meni deluju kao da cuvaju nesto nagomilano i tuzno. vanilice :hug:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Angelina777
Originally posted by Zonche
Slika

It's me...then... :)
Ovo su oči išibane požudom. Osoba miroljubive naravi, ali ako mu se stane na žulj ima da raznese skota na licu mesta. Smrtonosna mešavina kreativnog ludila i ranjivosti skopčane s energijom prepunom blažene ljubavi.
Ja bih stavila moje oči, ali nemam ih na broju. :eu:
Vidi se decja priroda i to da voli da se igra sa vatrom, tacnije, sa opasnostima (pripitomljava divlje zveri). Takodje, vidi se samosvesna lepota, odredjena doza narcisoidnosti, kao i distanca. Osetljivost, sanjarenje, pritajeni vladar.

Dobro zvuci?

...ovo sam vec napisao Zonchetu.
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by foolish
Slika

sta kazu moje oci?
Osetljivost, usamljenost, zabrinutost, velika mastovitost i sanjarenje. Meni se cini da je to osoba koja je u drustvu dosta pricljiva i vesela (ume da bude centar paznje i inicijator), dok kad ostane sama oseca veliku usamljenost. Reci mi da lupam. :giljotina:

Originally posted by Swanheart
bash nisu ogledalo dushe

Slika
Slicno kao foolish. Oseca se ogromna energija. Sama sebe mozes najvise da povredis.

tea92, kod tebe sam osetio blagost. Kao da ti dobro idu stvari u kojima treba pokazati prakticnost i kreativnost. Oseca se mladost i vecito dete.
Korisnikov avatar
By Marvin
Što je meni jezivo to kad neko okačio samo oči.
Ili kad okači fotku a izreže oči.
(doduše, evo Swanheart se nekako lepo "izrezala" :D )
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
Pa ova tema i sluzi za takvp piskaranje:) @Sunce

A ti bas imas dara:D

pitam se sta ce reci vlasnici ochiju :) :hyper:
Korisnikov avatar
By tea92
Originally posted by Sunce

tea92, kod tebe sam osetio blagost. Kao da ti dobro idu stvari u kojima treba pokazati prakticnost i kreativnost. Oseca se mladost i vecito dete.

..jaooo, naajs! :sweet:

..fala...:meda:
Korisnikov avatar
By foolish

Osetljivost, usamljenost, zabrinutost, velika mastovitost i sanjarenje. Meni se cini da je to osoba koja je u drustvu dosta pricljiva i vesela (ume da bude centar paznje i inicijator), dok kad ostane sama oseca veliku usamljenost. Reci mi da lupam. :giljotina:

hm..
moram da odam priznanje suncetu!!!
jedino omasi ovo za zabrinutost i usamljenost, toga kod mene nema, ali ostalo si skroz ubo
HVALA
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Zato sto mislim da dosadjujem.
Originally posted by vanillapuff
Evo i mene.... :)

Slika
Podseca me na dete koje sve dobro uradi, a opet ne dobije dovoljno paznje. Ali ono nastavlja dalje, pokusava iznova da odusevi i "zasluzi". Meni deluju kao da cuvaju nesto nagomilano i tuzno. vanilice :hug:

Sunce.... :radosnice: :friends:

Kako tako znas..... :psiholog: :sigh: :sweet: :hug:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Marvin
Što je meni jezivo to kad neko okačio samo oči.
Ili kad okači fotku a izreže oči.
...
Joj i meni :uplasen:

Ali volim da citam ova tumacenja koja Sunce daje :)
Korisnikov avatar
By Sunce
@vanillapuff - tvoje oci su mi rekle :giggle: :hug:

Originally posted by foolish

hm..
moram da odam priznanje suncetu!!!
jedino omasi ovo za zabrinutost i usamljenost, toga kod mene nema, ali ostalo si skroz ubo
HVALA
Ako sam promasio to za usamljenost i zabrinutost, sve sam omasio. Definitivno :giljotina: .
By Çâðê_DUP
Hm..videću da postavim i ja neku staru fotku kad sam još imala oba oka..a može l samo jedno?
By Çâðê_DUP
Slika

Evo jedno oko za polovinu tumacenja, moze?
Korisnikov avatar
By Sunce
Tesko mi je da tumacim na osnovu jednog oka.

Meni izgleda kao usamljena devojcica sa sivom maskom kao oklopom.
By Çâðê_DUP
Ok. Evo, stavljam svoje ochi. Sunce, zanemari ovaj kurvinski razmazani kreon, prodri mi duboko u dushu :)
Korisnikov avatar
By Sunce
Oseca se intenzitet, velika energija pomesana sa osetljivoscu. Meni deluje kao neshvacena osoba ili osoba koja nije dovoljno primecena. Vredna, retka, a zapostavljena, to je ona osoba koja postavlja prepreke kako bi do nje dosli. Deluje i kao uspavana, ususkana u unutrasnjem svetu.
By Çâðê_DUP
Oseca se intenzitet, velika energija pomesana sa osetljivoscu. Meni deluje kao neshvacena osoba ili osoba koja nije dovoljno primecena. Vredna, retka, a zapostavljena, to je ona osoba koja postavlja prepreke kako bi do nje dosli. Deluje i kao uspavana, ususkana u unutrasnjem svetu.
Odlično ti je tumačenje, nažalost, tačno je sve što si rekao. Nego, ja sam uvek čitala ljude po položaju usana. Samo posmatraj usta kod čoveka, videćeš gomilu stvari..oči mogu da prevare, a položaj usana na slici retko..bar ja tako mislim..i čitam.. :cita:
Korisnikov avatar
By Sunce
U pravu si. Mada, ja najbolje osobe osecam preko glasa. Inace, za oci sam se zajebao. Kod decka sam, i na osnovu ociju, i na osnovu glasa, govora tela, osetio da je podmukao, lukav, skriven, glumac, samoziv, osetio sam ogromnu dozu samosazaljenja, osvetoljubivosti i ludila. Imao je i masku detenceta. Nisam verovao sebi, a bio sam u pravu. Izgleda da volim da pripitomljavam divlje zveri.:giljotina:
By Çâðê_DUP
U pravu si. Mada, ja najbolje osobe osecam preko glasa. Inace, za oci sam se zajebao. Kod decka sam, i na osnovu ociju, i na osnovu glasa, govora tela, osetio da je podmukao, lukav, skriven, glumac, samoziv, osetio sam ogromnu dozu samosazaljenja, osvetoljubivosti i ludila. Imao je i masku detenceta. Nisam verovao sebi, a bio sam u pravu. Izgleda da volim da pripitomljavam divlje zveri. :giljotina:
Potpuno te razumem i sama sam imala slučaj.. slični simptomi u pitanju.. NO, izgleda da svaki deo, po malo, daje na kraju potpunu sliku i da se dosta toga može izbeći u životu pažljivom observacijom, ako naviknemo-naučimo-poželimo da verujemo sebi. :)
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
Ok. Evo, stavljam svoje ochi. Sunce, zanemari ovaj kurvinski razmazani kreon, prodri mi duboko u dushu :)

ja imam utisak da si ti zesca riba i poslovna zena:) tipa neka banka:D :hvala:
Korisnikov avatar
By ns.happy
oci su neodvojivi deo lica, pa evo i ostatka...
Slika
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by ns.happy
oci su neodvojivi deo lica, pa evo i ostatka...
Slika
Analiza :
Vi ste jedna vrlo otvorena, pricljiva i vesela osoba. Delujete naivno, ali ste vrlo lukavi i vispreni.
Optimista ste, ali realni optimista. Verujete da ce biti bolje, ali ne ocekujete da ce vec danas biti bolje.
Zivot vas nije mazio, ali ste to nadomestili velikim brojem muskih ruku koje su vas do sada u zivotu mazile i uzduz i popreko. Ne volite dede, ali zato se izvrsno slazete sa bakama. Ne volite da kuvate, ali zato volite da objavljujete blogove. Ne volite da spremate stan, ali zato volite da se od glave do pete operete LUSH kozmetikom i horcate po charshiji.
Posesivnost i zanesenjastvo izrazeni, kao i potreba da sto duze ostanete u tinejdz fazonu. Sklonost ka fiks idejama i povremenoj agresiji. Sve u svemu, u principu ste jedna blagorodna osoba.
:gatara:
By Çâðê_DUP
Originally posted by Savrsheno_nesavrshen

ja imam utisak da si ti zesca riba i poslovna zena:) tipa neka banka:D :hvala:
Hvala na komplimentu. Nisam poslovna zena, sem sto sam samoj sebi menadzer na neki nacin, ali u oblasti umetnosti *sto je nazalost danas jedan veliki biznis, i za sada mogu reci da i imam dara za takvu vrstu poslova, sto me je prijatno iznenadilo..
Sto se banke tice, tu sam eventualno da je opljackam.. :lol:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by *deni*

Analiza :
............. Sve u svemu, u principu ste jedna blagorodna osoba.............
:roflmao:
znas, nekada mi zafali taj humor... ali moram da te ispravim, promenuo sam se, zivot me naucio neke stvari... tako da sad i perem i ribam ... :marinac:
By Tresh-grl
A sto je ova tema zamrla?Bas je bila super....

Evo mojih okica

Slika
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 25
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!