Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by ZoncheOvo su oči išibane požudom. Osoba miroljubive naravi, ali ako mu se stane na žulj ima da raznese skota na licu mesta. Smrtonosna mešavina kreativnog ludila i ranjivosti skopčane s energijom prepunom blažene ljubavi.
It's me...then...![]()
Originally posted by Angelina777Vidi se decja priroda i to da voli da se igra sa vatrom, tacnije, sa opasnostima (pripitomljava divlje zveri). Takodje, vidi se samosvesna lepota, odredjena doza narcisoidnosti, kao i distanca. Osetljivost, sanjarenje, pritajeni vladar.Originally posted by ZoncheOvo su oči išibane požudom. Osoba miroljubive naravi, ali ako mu se stane na žulj ima da raznese skota na licu mesta. Smrtonosna mešavina kreativnog ludila i ranjivosti skopčane s energijom prepunom blažene ljubavi.
It's me...then...![]()
Ja bih stavila moje oči, ali nemam ih na broju.![]()
Originally posted by foolishOsetljivost, usamljenost, zabrinutost, velika mastovitost i sanjarenje. Meni se cini da je to osoba koja je u drustvu dosta pricljiva i vesela (ume da bude centar paznje i inicijator), dok kad ostane sama oseca veliku usamljenost. Reci mi da lupam.
sta kazu moje oci?
Originally posted by SwanheartSlicno kao foolish. Oseca se ogromna energija. Sama sebe mozes najvise da povredis.
bash nisu ogledalo dushe
![]()
Originally posted by Sunce
Osetljivost, usamljenost, zabrinutost, velika mastovitost i sanjarenje. Meni se cini da je to osoba koja je u drustvu dosta pricljiva i vesela (ume da bude centar paznje i inicijator), dok kad ostane sama oseca veliku usamljenost. Reci mi da lupam.![]()
Originally posted by Sunce
Zato sto mislim da dosadjujem.
Originally posted by vanillapuffPodseca me na dete koje sve dobro uradi, a opet ne dobije dovoljno paznje. Ali ono nastavlja dalje, pokusava iznova da odusevi i "zasluzi". Meni deluju kao da cuvaju nesto nagomilano i tuzno. vanilice
Evo i mene....![]()
![]()
![]()
Originally posted by foolishAko sam promasio to za usamljenost i zabrinutost, sve sam omasio. DefinitivnoOriginally posted by Sunce
Osetljivost, usamljenost, zabrinutost, velika mastovitost i sanjarenje. Meni se cini da je to osoba koja je u drustvu dosta pricljiva i vesela (ume da bude centar paznje i inicijator), dok kad ostane sama oseca veliku usamljenost. Reci mi da lupam.![]()
hm..
moram da odam priznanje suncetu!!!
jedino omasi ovo za zabrinutost i usamljenost, toga kod mene nema, ali ostalo si skroz ubo
HVALA
Originally posted by SunceOdlično ti je tumačenje, nažalost, tačno je sve što si rekao. Nego, ja sam uvek čitala ljude po položaju usana. Samo posmatraj usta kod čoveka, videćeš gomilu stvari..oči mogu da prevare, a položaj usana na slici retko..bar ja tako mislim..i čitam..
Oseca se intenzitet, velika energija pomesana sa osetljivoscu. Meni deluje kao neshvacena osoba ili osoba koja nije dovoljno primecena. Vredna, retka, a zapostavljena, to je ona osoba koja postavlja prepreke kako bi do nje dosli. Deluje i kao uspavana, ususkana u unutrasnjem svetu.
Originally posted by SuncePotpuno te razumem i sama sam imala slučaj.. slični simptomi u pitanju.. NO, izgleda da svaki deo, po malo, daje na kraju potpunu sliku i da se dosta toga može izbeći u životu pažljivom observacijom, ako naviknemo-naučimo-poželimo da verujemo sebi.
U pravu si. Mada, ja najbolje osobe osecam preko glasa. Inace, za oci sam se zajebao. Kod decka sam, i na osnovu ociju, i na osnovu glasa, govora tela, osetio da je podmukao, lukav, skriven, glumac, samoziv, osetio sam ogromnu dozu samosazaljenja, osvetoljubivosti i ludila. Imao je i masku detenceta. Nisam verovao sebi, a bio sam u pravu. Izgleda da volim da pripitomljavam divlje zveri.![]()
Originally posted by Angelina777ja imam utisak da si ti zesca riba i poslovna zena:) tipa neka banka:D
Ok. Evo, stavljam svoje ochi. Sunce, zanemari ovaj kurvinski razmazani kreon, prodri mi duboko u dushu![]()
Originally posted by ns.happyAnaliza :
oci su neodvojivi deo lica, pa evo i ostatka...
![]()
Originally posted by Savrsheno_nesavrshenHvala na komplimentu. Nisam poslovna zena, sem sto sam samoj sebi menadzer na neki nacin, ali u oblasti umetnosti *sto je nazalost danas jedan veliki biznis, i za sada mogu reci da i imam dara za takvu vrstu poslova, sto me je prijatno iznenadilo..Originally posted by Angelina777ja imam utisak da si ti zesca riba i poslovna zena:) tipa neka banka:D
Ok. Evo, stavljam svoje ochi. Sunce, zanemari ovaj kurvinski razmazani kreon, prodri mi duboko u dushu![]()
![]()
Originally posted by *deni*
Analiza :
............. Sve u svemu, u principu ste jedna blagorodna osoba.............
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!