Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Inner-Smile
Zashto neko ko ne vara i zahteva apsolutnu vernost uopshe ulazi u vezu sa osobom koja mora da prevari ili da crkne ? Obichno se sve pre pochetka veze zna, sve su karte na stolu, ko je kakav i kuda i kako zeli da ide.
E vidiš - to u većini slučajeva nije tačno.

Kada se neko onsf zaljubi u nekog mv, potpuno se pritaji. Folira iskrenost, vernost i slično, a onda kad se smuvaju... Kada shvati da "vernu osobu ima u šaci", e onda krene sa pričom "pa ja nisam verna... ti to valjda znaš...". I tu nastanu problemi.
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Lakiboy_ns
Naravno da nas ima samo sto je ova druga polovina vidljivija i glasnija.
:up:
By ~ Le Saint X ~
ja danas posustao...
otvorio gayromeo profil

I just go with the flow
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Renoir
ja danas posustao...
otvorio gayromeo profil

I just go with the flow
OMG i ti prelazish u kurve :shok:

Whyyyyyyy? :alikako:

Ja se nedam jos uvek :durenje:
Korisnikov avatar
By Dina
Ako neko ima profil na gay romeu to znaci da je svaler... odnosno kurva? :puzzle:
Korisnikov avatar
By lez from bg
Uhhhh,kako volim teme koje postavlja bigirl...A nadam se da ce ovde postovati i kazanova2007. :)
E,pa ovako,kada ulazimo u vezu sa nekim,vec posle vrlo kratkog vremena shvatamo o kakvoj osobi je rech,i sami biramo hocemo li ostati u toj vezi ili ne.Dakle mislim da niko nikoga ne prisiljava da ostane u vezi ako jednoj strani ta veza ne prichinjava zadovoljstvo.
A te priche sa strane tipa neka se goni vidish da je retard itd,niko nije kompetentan da pricha vama o osobi sa kojom ste vi,jer da vam osoba ne odgovara,ne biste sa njom bili u vezi.
Korisnikov avatar
By bila jednom jedna...
Originally posted by bigirl
Originally posted by bila jednom jedna...
sta ima lose u tome , ljudi se prosto nadju ili ne nadju... sta tu ima neko da sudi...

meni se cini da si ti ustvari izasla iz neke veze jako jako povredjena i hejtujes ljude koji su slicni osobi koja ti je to uradila ...
Da, jesam izašla iz veze povređena. Ali, verovala ili ne, povredila me nije ni neemotivna ni onsf osoba. Tako da tvoje mišljenje ponesi do wc-a i povuci vodu.

Osobe koje hejtujem trenutno u ovoj temi - hejtujem čitavog života. I hejtovaću ih. I do pre nekoliko godina većina ih je hejtovala. A sada su "popularne", "in". E pa dosta.

To sto si sada rekla je gore od onog sto sam ja napisala , sama SI DALA odgovor na svoju temu ....

tebe je povredila emotivna osoba , kako kazes.... upravo to treba da svatis ... za to ne postoji sablon, i nema pravila ...
:zakljucano:

mrznjom u zivotu neces nista postici.....

:trampolina:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by bila jednom jedna...
To sto si sada rekla je gore od onog sto sam ja napisala , sama SI DALA odgovor na svoju temu ....

tebe je povredila emotivna osoba , kako kazes.... upravo to treba da svatis ... za to ne postoji sablon, i nema pravila ...
:zakljucano:

mrznjom u zivotu neces nista postici.....

:trampolina:
A zašto ti misliš da ja hejtujem samo "ono što mi se obilo o glavu"? Već sam rekla negde... Imam mišljenje, o skoro svemu što me okružuje. Mišljenje je ili pozitivno aka nešto gotivim ili negativno aka hejtujem.

Tema nije o tome "ko vas može više povrediti - emotivac ili neemotivac?" (jer u suštini, to zavisi od mene same, da li ću biti povređena ili ne, a ne od druge osobe) već zašto su ovi drugi tako in. (Koliko puta je potrebno da to napišem?)
Korisnikov avatar
By hlaefdige
kapiram.....ne bih sebe svrstala u emotivne...da se razumemo...

..i meni smeta sto je to moderno...ima vise ljudi koji iz mene pokusavaju da izvuku skrivenu emociju iza kamene fasade...

..inace, naprotiv, primecujem da je sve vise moderno biti emotivan...

namerno ne razlazem dalje temu o emotivnim i neemotivnom ljudima...dekalrisala sam se ovako nespretno cisto zarad teme
Korisnikov avatar
By Seaman

Zašto neko ne uputi sledeće komentare?
1) "nek se nosi u kurac... vidiš da je retard"
2) "goni to u tri lepe, pa nek se tamo jebe s kim hoće"

Ako opet budes u ulozi ostavljene, pitaj me pa ces od mene dobiti ove odgovore. :smeh:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by hlaefdige
..inace, naprotiv, primecujem da je sve vise moderno biti emotivan...
Đe su bre, đeeeeeee
Korisnikov avatar
By hlaefdige
e ne znam...meni se nesto svi u poslednje vreme kunu u cistotu svojih emocija...i svi su nesto prerasli povrsne kontakte....i sve tako...ne znam....
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by bojandjo
Kako je došlo do toga da vrline postanu mane?
Svet se izokrenuo, ali mene neće povući sa sobom.
Ima li nas još, koji se držimo?
U ovoj temi je nebitna "podela" (za koju se svi uhvatiste) već pitanje "zašto su mane dobile na ceni i time postale vrline?".

Pitanje je varijacija srednjoškolskog tripa da su oni koji beže sa časova IN i face, kao i oni koji ređaju loše ocene, a oni koji štrebaju su automatski "šlihtare" i za izbegavanje.
ja stvarno ne znam u kakvom ti svetu živiš.... ali očigledno, ako postoje samo dve opcije (mane i vrline, šlihtare i IN), u nekom crno belom, i jako mi je drago što nisam jedan od vas koji se drže, i što me je ovaj izokrenuti svet povukao sa sobom.... :)

Korisnikov avatar
By Delete
e ne znam...meni se nesto svi u poslednje vreme kunu u cistotu svojih emocija...i svi su nesto prerasli povrsne kontakte....i sve tako...ne znam....
Evo, ja sam drugacija, zato slobodno mozes da mi se javis kad god pozelis nesto povrsno i bez mnogo emocija :smeh: :lol:
Korisnikov avatar
By bila jednom jedna...
Originally posted by Delete
Evo, ja sam drugacija, zato slobodno mozes da mi se javis kad god pozelis nesto povrsno i bez mnogo emocija :smeh: :lol:

:smeh: :smeh: :smeh:

i meni......:shtap:
Korisnikov avatar
By bila jednom jedna...
Originally posted by Zoe
Originally posted by bojandjo
Svet se izokrenuo, ali mene neće povući sa sobom.
Ima li nas još, koji se držimo?
U ovoj temi je nebitna "podela" (za koju se svi uhvatiste) već pitanje "zašto su mane dobile na ceni i time postale vrline?".

Pitanje je varijacija srednjoškolskog tripa da su oni koji beže sa časova IN i face, kao i oni koji ređaju loše ocene, a oni koji štrebaju su automatski "šlihtare" i za izbegavanje.
ja stvarno ne znam u kakvom ti svetu živiš.... ali očigledno, ako postoje samo dve opcije (mane i vrline, šlihtare i IN), u nekom crno belom, i jako mi je drago što nisam jedan od vas koji se drže, i što me je ovaj izokrenuti svet povukao sa sobom.... :)

:astral2:

Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by Delete

it's funny, 'cause it's true :okret:
Korisnikov avatar
By Black_crystal
Prava veza (gde je vernost slobodan izbor) ume da bude prelepo u pocetku sa obilnom kolicinom emocija, ali kad tad dodje do gusenja, monotonije i pucanja ,samo je pitanje koliko ko moze da izdrzi.

Otvorena veza (u vezi ste, ali ima svrljanja i sa strane) - mislim da moze da funkcionise vrlo lepo ukoliko se posesivnost prevazidje i stekne dosta poverenja u partnerku dovoljno da ako je vidis da flertuje sa drugom ili ne znam ni ja sta vec, a kaze ti da si ti br 1 u njenom zivotu i da je sa tobom zato sto si ti "ona prava".

Poligamne veze (gde ste u vezi sa dve partnerke) verujem da cak i ovo moze da uspe...

Verujem da smo u sustini svi mi manje vise emotivni, samo sto to neko moze da iskontrolise ili nece da pokaze, razliciti su razlozi...
Valjda to ide s godinama.... Kada te dovoljan broj ljudi izgazi ili ispovredjuje, da vidis kako ces i koliko sledeci put da budes emotivna...
By Dragonite
Originally posted by Inner-Smile
Kuda ovaj svet ide, pa uglavnom tamo gde se dve osobe dogovore da ce da ide :)
:up: :up: :up: :up: :up:

:usamljen: zašto si otišla :usamljen:
Tema nije o tome "ko vas može više povrediti - emotivac ili neemotivac?" (jer u suštini, to zavisi od mene same, da li ću biti povređena ili ne, a ne od druge osobe) već zašto su ovi drugi tako in. (Koliko puta je potrebno da to napišem?)
Ja ne smatram da su neemotivne osobe IN. To je stvar društva u kome se krećeš. U mom društvu je IN da se čita/gleda SF&Fantasy što je generalno više onako nerdy.

Mislim da su stvarno neemotivne osobe retke. Po mojim iskustvima:

1. Osoba doživi neki krah, povređivanje (raspad veze, smrtni slučaj itd.) pa se zatvori, napravi neki zid oko jednog dela sebe baš da se ne bi našla u toj situaciji (dakle ne takvoj istoj nego da ne bude povređena in general). I onda tu mora da se nađe neko kome će takva osoba baš da pokloni poverenje, da prođe dugo vremenada podeli taj deo najdublji deo sebe sa drugom osobom.

2. Osoba ne voli da pokazuje emocije u 'lalalanjanjanja' fazonu ('volim te! najviše na svetu! je l' i ti mene voliš najviše na svetu!? kako je super što se volimo! ti si ljubav mog života, ja bih umrla za tebe! plućno krilo i bubreg bi ti dala! a ti meni!?' i tako 40 puta dnevno) jer smatra da je to tupavo i da konstantno pokazivanje emocija degradira tu emociju, a reči imaju tendenciju da se izližu i izgube smisao ako se ponavljaju mnogo, posebno izjave ljubavi/naklonosti.

Hoćete li mi objasniti kakav je ovo svet u kome živimo gde je sve dobro postalo loše, a loše dobro? Gde se emotivnost ne ceni već gazi? Gde se vernost doživljava kao ograničavanje?

E pa jebiga sad, imaš milion tačnih odgovora. Erozija morala, pad standarda, promena načina komunikacije u smislu površnosti i ubrzavanja procesa uspostavljanja bliskosti blablabla itd.

Emotivnost se gazi i treba da se gazi ako: se oseti da nije iskrena; ako je preterano ispoljavanje banalizuje; i ako prelazi u posesivnost.

I ovi komentari iz uvodnog posta - ja dajem sve te komentare. Mislim da je užasna greška (naučio na teži način) ako smatraš da možeš nekoga da promeniš svojim emocijama i ako se zaluđuješ time onda je 'takav je kakav je' komentar skroz na mestu. Ja kažem prijateljima:

'Ako već znaš kakav je i tebi je lepo, super. Ako ti to mnogo smeta i ne možeš da to promeniš, onda ga lepo šutni, neko će više da ti odgovara.'

Imao sam još nešto da kažem ali sam zaboravio.
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Dragonite
Ja ne smatram da su neemotivne osobe IN. To je stvar društva u kome se krećeš. U mom društvu je IN da se čita/gleda SF&Fantasy što je generalno više onako nerdy.

Mislim da su stvarno neemotivne osobe retke. Po mojim iskustvima:

1. Osoba doživi neki krah, povređivanje (raspad veze, smrtni slučaj itd.) pa se zatvori, napravi neki zid oko jednog dela sebe baš da se ne bi našla u toj situaciji (dakle ne takvoj istoj nego da ne bude povređena in general). I onda tu mora da se nađe neko kome će takva osoba baš da pokloni poverenje, da prođe dugo vremenada podeli taj deo najdublji deo sebe sa drugom osobom.

2. Osoba ne voli da pokazuje emocije u 'lalalanjanjanja' fazonu ('volim te! najviše na svetu! je l' i ti mene voliš najviše na svetu!? kako je super što se volimo! ti si ljubav mog života, ja bih umrla za tebe! plućno krilo i bubreg bi ti dala! a ti meni!?' i tako 40 puta dnevno) jer smatra da je to tupavo i da konstantno pokazivanje emocija degradira tu emociju, a reči imaju tendenciju da se izližu i izgube smisao ako se ponavljaju mnogo, posebno izjave ljubavi/naklonosti.

E pa jebiga sad, imaš milion tačnih odgovora. Erozija morala, pad standarda, promena načina komunikacije u smislu površnosti i ubrzavanja procesa uspostavljanja bliskosti blablabla itd.

Emotivnost se gazi i treba da se gazi ako: se oseti da nije iskrena; ako je preterano ispoljavanje banalizuje; i ako prelazi u posesivnost.

I ovi komentari iz uvodnog posta - ja dajem sve te komentare. Mislim da je užasna greška (naučio na teži način) ako smatraš da možeš nekoga da promeniš svojim emocijama i ako se zaluđuješ time onda je 'takav je kakav je' komentar skroz na mestu. Ja kažem prijateljima:

'Ako već znaš kakav je i tebi je lepo, super. Ako ti to mnogo smeta i ne možeš da to promeniš, onda ga lepo šutni, neko će više da ti odgovara.'

Imao sam još nešto da kažem ali sam zaboravio.
Volim tvoje postove. Baš baš. :hail:
Korisnikov avatar
By horus.
mislim da je sustina u tome da su svi emotivni i neemotivni, samo zavisi od toga sa kojom (i kakvom) osobom imaju neku interakciju...

da se ne lazemo, razliciti ljudi ulaze u veze iz razlicitih pobuda...
bekstvo od samoce i tranzitna zona dok ne naidje nesto "bolje" nisu retki primeri koji oslikavaju neciju motivisanost za vezu...
a ako druga strana udje u celu pricu isuvise zagrejana, tu onda nastaje problem...
i na osnovu svega toga se moze povuci paralela da je jedna strana emotivna, a druga ne, ali to je povrsna slika...
cak i kada je ljubav obostrana ona NIKADA nije jednaka...
uvek jedna osoba voli vise onu drugu...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!