Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Ulix
Originally posted by tinkerbell
postoji sloboda... i postoji veza.... ODVOJENO! :hvala: ;)
Kada vidim ljude koji ovako razmisljaju, zapitam se da li uspeju da odrze vezu koja traje duze od tri nedelje?
:puzzle: Šta je pisac hteo da kaže?

Ja tako razmišljam, pa nisam imala vezu KRAĆU od tri nedelje.
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Originally posted by Mr.Ja
Originally posted by Swanheart
Originally posted by Machkodlak
iskrenost, iskrenost i soam iskrenost, nemam nista protiv par prevara,
Reci, ima li iceg tako stvarnog kao te reci koje nekad daju formu stvarima bez oblika, jos ako su iskrene...
Jes da budu iskrene prema tebi pa da im slomis noge :giggle:
:lol:

ako neko stvarno pomisli da lomim noge maco ubicu te 9 puta :P
Shta, prestala si odista da lomish noge? :wow:
Citi, bolje da me ubije nego da mi slomi noge, ne bih podneo da moje dugacke palmice budu skrhane...:qqlele:
By Ulix
Originally posted by bigirl
Kada vidim ljude koji ovako razmisljaju, zapitam se da li uspeju da odrze vezu koja traje duze od tri nedelje?

Ko normalan sebe zeli da lisi slobode? To je pisac hteo da kaze. I odakle takvo razmisljanje? Ako je veza gubitak slobode, onda je veza zrtvovanje, a ako je veza zrtvovanje slobode, onda je veza jedno prinudno stanje (jer niko se svojevoljno ne odrice svoje slobode zauvek, pa cak ni najveci mazohisti) - a prinudno stanje nije nesto u cemu covek zeli da provodi mnogo vremena. Iz toga sledi da osoba sa takvim stavom ne moze imati dugu vezu jer je to njoj ili njemu jednako zatvorskoj kazni.
Korisnikov avatar
By horus.
ocigledno, nemaju svi istu definiciju veze... :nokti:
Korisnikov avatar
By bigirl

Ko normalan sebe zeli da lisi slobode? To je pisac hteo da kaze. I odakle takvo razmisljanje? Ako je veza gubitak slobode, onda je veza zrtvovanje, a ako je veza zrtvovanje slobode, onda je veza jedno prinudno stanje (jer niko se svojevoljno ne odrice svoje slobode zauvek, pa cak ni najveci mazohisti) - a prinudno stanje nije nesto u cemu covek zeli da provodi mnogo vremena. Iz toga sledi da osoba sa takvim stavom ne moze imati dugu vezu jer je to njoj ili njemu jednako zatvorskoj kazni.
Znači, po tebi je biti veran u vezi prinudno stanje?
By Ulix
To sto sam iznad napisao je samo razrada one bezvezne teze koju je iznela tinkerbell, da sloboda i veza postoje odvojeno.

Po meni nije tako, ali ona kaze da jeste; ili bar tako ispada. Za mene sloboda i veza nisu dve razlicite stvari; za mene sloboda se, ako ista, uvecava u vezi i ucvrscuje, jer uz slobodu onda ide i podrska, a nikako ogranicavanje.
Korisnikov avatar
By bigirl
Teza nije bezvezna. Samo ne treba biti bukvalista, pa to shvatiti kao "vezaću ti i ruke i oči jer si samo moja moja moja" ili "zabranjeno ti je da pričaš sa drugima" i sl, već je ukazala na to da neke razlike u ponašanju kad si slobodan (u smislu single) i kad si u vezi MORAJU da postoje, da bi se veza zvala vezom.
Korisnikov avatar
By bila jednom jedna...
iskrenost, iskrenost i soam iskrenost, ne volim da me neko magarci, ne volim da mi "radi" iza ledja, ne volim da mi govori "za tvoje dobro ti nisam rekla" ili "nisam htela da te povredim", nemam nista protiv otvorenih veza, nemam nista protiv par prevara, ali zahtevam iskrenost od skoro.
Reci, ima li iceg tako stvarnog kao te reci koje nekad daju formu stvarima bez oblika, jos ako su iskrene...

blah... opet odlazim na drugu temu...

svidja mi se ovo razmisljanje, ako je tacno .... :perezube:
neko dole spominje neko lomljenje nogu ....i tako to...pa ja eto ...:kasalj:
By Ulix
Teza nije bezvezna. Samo ne treba biti bukvalista, pa to shvatiti kao "vezaću ti i ruke i oči jer si samo moja moja moja" ili "zabranjeno ti je da pričaš sa drugima" i sl, već je ukazala na to da neke razlike u ponašanju kad si slobodan (u smislu single) i kad si u vezi MORAJU da postoje, da bi se veza zvala vezom.
To je sve vrlo individualno. Kod mene, recimo, ne postoji neka drasticna razlika u ponasanju, ili ako je ima - ono sto dobijam u vezi je daleko bolje, pa ne primecujem razliku.

Ako ulazis u vezu, ne ulazis u kaznionu. I ne treba da se "odrices" bilo cega. Sve sto je na silu mora da pukne, kad-tad. Potrebno je, jednostavno, pronaci partnera koji te prihvata takvim kakav si. To nije lako, ali svejedno, u vezu se ne ulazi sa bilo kim, bilo kad.

I, sto je mozda najbitnije (a sto u mojoj okolini malo ko izgleda shvata), u vezu ne ulazis ni zato sto neces da budes single, kao sto se vezom ne naziva svakodnevno druzenje i seks na mesec dana sa cmizdrenjem kad raskinete jer niste stali da porazgovarate u pauzama glumljenja ljubavi. Veza je nesto drugo, verujem da ti je to jasno. I to "nesto drugo" obuhvata prihvatanje partnera sa dobrim i losim stranama. Ceo paket.
Korisnikov avatar
By bila jednom jedna...
#Muself :"Mislim da ne postoji bezazlen flert."

Naravno da postoji .Ja sam prvi primer

#Kazanova 2007 "...Voleti i biti sa nekim u vezi,ne znaci i posedovati.
Naravno da ima svu slobodu ovoga sveta,ali sve ima svoje granice.
Iskrenost,poverenje i postovanje osobe,je kljucni faktor,za bilo koju vezu(ne mora biti
samo emotivna veza,vec mislim generalno)."

:hail: :hail:

#Nanny Ogg nisam butch, bar tako kazu... postujem tvoje misljenje ... mada mislim da prevara nije nelojalnost.. to je samo ispunjenje momentalnih nekad nepromisljenih , nekad promisljenih zelja...
Korisnikov avatar
By bigirl
To je sve vrlo individualno.
Za nekoga ko napiše tako nešto, misliš mnogo "usko" kada neko drugi napiše svoje mišljenje. Odmah se uhvatiš ili za belo ili za crno, a onda sam pišeš o varijantama sive.
Kod mene, recimo, ne postoji neka drasticna razlika u ponasanju, ili ako je ima - ono sto dobijam u vezi je daleko bolje, pa ne primecujem razliku.
Kod mene postoji. Osoba sam koja voli da flertuje i da se muva sa hiljadu njih... ALI kada mi se neko svidi toliko da se zaljubim (čak nije ni potrebno da budem u vezi sa tom osobom) svaki drugi flert staje. Oči imam samo za tu jednu osobu. I ne smatram to "kaznom", odricanjem ili kako-već već nečim normalnim, prirodnim.
I, sto je mozda najbitnije (a sto u mojoj okolini malo ko izgleda shvata), u vezu ne ulazis ni zato sto neces da budes single, kao sto se vezom ne naziva svakodnevno druzenje i seks na mesec dana sa cmizdrenjem kad raskinete jer niste stali da porazgovarate u pauzama glumljenja ljubavi. Veza je nesto drugo, verujem da ti je to jasno. I to "nesto drugo" obuhvata prihvatanje partnera sa dobrim i losim stranama. Ceo paket.
Slažem se. Samo neke stvari u paket osobe koja mi se sviđa nikako neće ući. Na prvi hint toga da je neko ko "voli slobodne veze" se okrećem i odlazim.

Btw... Evo i ova tema pokazuje neke čudne moralne norme... Osoba koja je flertoman je ovde opisana kao neki mali jadničak koji je eto, igrom slučaja naleteo na nekoga užasno emotivno opterećujućeg ko mu drži uperenu pušku u leđa i govori "gde gledaš tamo, a a a a"... :povraca: Kao i ona tema o emotivcima, tj. o tome kako su emotivci manje "na ceni"...
Korisnikov avatar
By bila jednom jedna...
To sto sam iznad napisao je samo razrada one bezvezne teze koju je iznela tinkerbell, da sloboda i veza postoje odvojeno.

Po meni nije tako, ali ona kaze da jeste; ili bar tako ispada. Za mene sloboda i veza nisu dve razlicite stvari; za mene sloboda se, ako ista, uvecava u vezi i ucvrscuje, jer uz slobodu onda ide i podrska, a nikako ogranicavanje.

da dodam bila sam u dugogodisnjoj vezi i nikad nisam bila lisena slobode....
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by bila jednom jedna...
da dodam bila sam u dugogodisnjoj vezi i nikad nisam bila lisena slobode....
I flertovala si sa strane? I kresala se sa strane?
Korisnikov avatar
By bila jednom jedna...
To je sve vrlo individualno. Kod mene, recimo, ne postoji neka drasticna razlika u ponasanju, ili ako je ima - ono sto dobijam u vezi je daleko bolje, pa ne primecujem razliku.

Ako ulazis u vezu, ne ulazis u kaznionu. I ne treba da se "odrices" bilo cega. Sve sto je na silu mora da pukne, kad-tad. Potrebno je, jednostavno, pronaci partnera koji te prihvata takvim kakav si. To nije lako, ali svejedno, u vezu se ne ulazi sa bilo kim, bilo kad.

:friends: slazem se u potpunosti......
Korisnikov avatar
By bila jednom jedna...
#bigirl

vidjala sam se sa drugim ljudima ... da
kresala se sa strane ?! pa i nisam bas... nisam imala tu potrebu moram priznati...
ali da jesam, bi... ako je to cisto fizicki koliko to moze da bude ...
ako nije .... okoncala bi trenutnu vezu....
Korisnikov avatar
By bigirl
#bigirl

kresala se sa strane ?! pa i nisam bas... nisam imala tu potrebu moram priznati...
To tvoje onda za mene nije veza.

Reci mi, koja je poenta bivstvovanja "u vezi", a jebala bi se sa nekim drugim, a viđala si se sa drugima????
Korisnikov avatar
By bila jednom jedna...
mislim da nemoras biti tako okrutna ...
pogledaj stvari iz drugog ugla ....
da ne ponavljam .. znam jako puno ljudi a prakticno samo 2 osobe koje nisu varale , poenta je samo u tome , dal cete biti iskreni ili ne ..
ja jesam , i isto tako cenim iskrenost... i oprastam prevaru , ako je ona cisto fizicka...

postoje mnogo , mnogo veci problemi koji mogu da vas snadju u vezi.... a ovo je nesto sto mozda nikako nemozemo ni da izbegnemo, mozemo samo da resimo tolerancijom , i razumevanjem....
By Swanheart
iskrenost, iskrenost i soam iskrenost, ne volim da me neko magarci, ne volim da mi "radi" iza ledja, ne volim da mi govori "za tvoje dobro ti nisam rekla" ili "nisam htela da te povredim", nemam nista protiv otvorenih veza, nemam nista protiv par prevara, ali zahtevam iskrenost od skoro.

blah... opet odlazim na drugu temu...

svidja mi se ovo razmisljanje, ako je tacno .... :perezube:
neko dole spominje neko lomljenje nogu ....i tako to...pa ja eto ... :kasalj:
tacno je :hekla:

lazu tetke, swan ne lomi noge:meduza:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
@ Ulix i ostali...

Jaaaaaoooooooo kako ste me lose shvatili, tj ja se nisam dobro ODrazila....

Naravno da u vezi treba da imash SLOBODU, ali to ne znachi varati drugu osobu!!! Ako vec hoces toliko da budesh slobodan... Onda idi dalje... Onda vishe nisi u vezi... jer ne volish vishe tu osobu... bla...

Ne znam u chemu greshim... ?!

p.s. verovatno ste me shavatili kako ja nisam za slobodu u vezi, kako sam ja za neku opsesivnu vezu itd.... svashta.... verovatno imamo samo pogreshe poglede na to shta je sloboda.... ochigledno sam ja za to da treba imati jednu zdravu, slobodnu vezu i pod 'sloboda' mislim na SVE osim ako ti se svidi neko treci pa varash drugu osobu (bez obzira da li svom partneru kazes : "e svidja mi se Pera, varao bih te s njim", a vash partner kaze: "e super, samo napred ;) ... vidimo se sutra :fuckbed: " ... dok vi (neki) mislite da je sloboda u vezi varanje..... sta god!

Ma nije ni bitno.... Verovatno nikada niste ni voleli.... jer da jeste, zasto bi hteli drugoga, a pritom da OSTANETE u dosadasnjoj vezi....

:puzzle:

(odo' na posao... kasnim..... )
Korisnikov avatar
By m..
Posto tema :"Koju osobinu kod partnera najvise cenite? "-vec postoji...
Dok ste u vezi... , da li dajete partneru/partnerki zeleno svetlo ... da ako pozeli moze da flertuje sa drugim ljudima... budete s njima ili sta vec .. sto ne mora da podrazumeva i seks.

Iskreno po meni najbitnija stvar je iskrenost, na tome mi se temelji svaka veza.. a posto zivim u ubedjenju da je se svi medjusobno kad-tad nazalost varamo... zasto to moramo i da krijemo? Nije li postenije da ako nekog cenite budete iskreni, ne pravite od nekog budalu... A pogotovo ako s nekim imate planove... dajte doznanja , pricajte o tome...pa flertujte....ako ste vec tako-reci zavisnik od toga.. kao ja npr..

Ja licno volim da dam zeleno svetlo, neki to pogresno tumace.... tipa , nije vam stalo i tako to.... (ima nas raznih... a za mene je to neki vid tolerancije,mada mozda su meni granice pomerene?!)

Sta vi mislite o tome?

Auh, ja sam napisala tomove o tome. Jer kod mene nekad to flertovanje stvarno ide automatski. Desavalo mi se i da smuvam nekog bez neke namere, mnogo puta. Onako, odem negde, napijem se, dosadno mi je, u nekom momentu vidim neku random zenu koja mi se ucini slatkom ili interesantnom, ili mi predstavi izazov bilo koje vrste i onda mi padne na pamet da bih mogla da je poljubim, pa joj se osmehnem i ona mi odgovori, i na kraju se stvar zavrsi na tome da se ljubimo ili stagod, ona mi da broj telefona (ja sam krajnje nesklona da dajem svoj) i ja je nikad ne nazovem, niti mi padne na pamet. Onda sam skontala da mi te stvari idu od ruke i postalo je neka vrsta pijanog sporta, zabave, zavisnosti. Desavalo mi se i da stvari odu dalje od toga i zavrse na one night standu, ali sam onda lagano skontala kako one night stand u zena u Srbiji bas i ne postoji, jer ne mozes nekome s kim si do pre 5 minuta razmenjivao telesne tecnosti prosto da ne das broj telefona, a nece se desiti da ti ne trazi (i krajnje sam ubedjena da to nema nikakve veze sa ljubavnickim umecima i slicnim, nego sa prostim nepostojanjem koncepcije one night standa u zena u Srbiji, lol, ali ozbiljno). Anyways, tako su stvari stajale, i ja sam stvarno tako lovila te zene svaki drugi put kad izadjem (sto nove, sto ove sa standadnog repertoara), cak sam na kraju u jednom momentu zavrsila u vezi sa jednom od njih, s kojom sam tako zaglavljivala vise puta u par meseci... prosto, nekako sam se navukla.

I onda sam se zaljubila. I rekla sam devojci (u samom startu) da cu verovatno flertovati, jer dobro znam da umem da uhvatim sebe da flertujem tako s nekim na autopilotu, da se uhvatim i onda iskuliram kad skontam da to opet radim, i da cesto to radim nesvesno. Jbt cak su me i ortakinje hvatale i zajebavale. I da to nikad nece otici dalje od poljupca. I ona je to prihvatila, i ne gnjavi me zbog toga, i deluje kao da nema problem s tim.

Medjutim ja to vise ne zelim da radim. Iz nekih drugih razloga. Umem da budem uzasno samouverena i opustena, pogotovu sto se tice zena i tako toga, i bila sam. Recimo u zivotu mi nije palo na pamet da pomislim da bi neko mogao da me prevari, to mi je delovalo krajnje nerealno i smesno i slicno. Nikad (well nakon prvih pokusaja veza i vezica, tad jesam bila uzasno nesigurna) nisam imala izlive ljubomore i davala sam ljudima dosta slobode, i nikad nisam postavljala neka pitanja koja bi mene bagovala, i uvek sam cekala da mi zene ispricaju same o nekim svojim drugim odnosima i stvarima kad one misle da je to ok. I nikad mi nije palo na pamet da bi bilo ko mogao da me ostavi, iako se desavalo, cesto. I zaista sam bila ubedjena da sam fundamentalno samouverena i da sam se resila bilo kakvih nesigurnosti na tom planu. I zeznula sam se. Jer lako je biti samouveren kad ti nije stalo, ili kad ti je polovicno stalo, i kad mislis da zapravo nije ni bitno, i da ako ta veza ne uspe uvek lako mozes da nadjes drugu, vec prekosura ili za vikend (zaista sam bila zaljubljena u sve te zene s kojim sam bila, ali ne znam, ne umem ovo bas da objasnim jer ga ni sama nisam raskrcila u svojoj glavi, ali to je verovatno zato sto sam u sustini bila na razlicitim talasnim duzinama od tih zena i devojaka, i te stvari su samo cekale da puknu iz nekih razloga koji zapravo nemaju veze sa mnom i mojim ponasanjem, nego zato sto su bile na loso osnovi u startu).

I, elem, onda sam se zaljubila, jako. I nasla se u vezi koja zapravo mzoe da funkcionise. I u par navrata skontala da me to negde plasi, ili da me neke stvari ipak cine nesigurnom, i da to ponekad rezultira time da se napijem i zavrsim ljubeci se s nekim drugim. I uvek bi mi sutra (i posle) bilo jako lose zbog toga, i uvek bih rekla da sam to uradila, jer ne umem da ne kazem i ne bi bilo u redu da ne kazem. I onda sam skontala koliko je to detinjasto i nezrelo, da kad god me nesto zabaguje ja smuvam nekog samo da bih sebi podigla samopouzdanje, mislim wtf nemam 15 godina (na kraju sam zbarila strejt devojku, koja se uzasno zaljubila u mene, zato sto mi devojka nije pokazala dovoljno paznje negde gde sam se vec olila ko svinja), mislim roflmao.

To je totalno besmisleno i detinjasto i destruktivno i autodestruktivno i krajnje je vreme da nadjem neki drugi mehanizam. I zato ne zelim to da radim. Mislim iako cu ja verovatno negde i dalje flertovati na autopilotu, jer te neke navike ne umiru tek tako i ja najcesce nemam nikakvu kontrolu nad tim, postoji taj momenat kada zapravo mozes da izaberes da li ces da poljubis nekog ili prosto odsetas dalje. I meni je zaista bitno da imam tu slobodu koju imam, i dobro je sto mogu da pricam o tome kad nesto zaserem, ali ne moram zapravo da koristim tu slobodu, ne na taj nacin, jer je smesno i prosto ne zelim, nemam stvarnu potrebu. Pogotvu sto sam se po prvi put u zivotu nasla u situaciji gde mi i te kako ne bi bilo svejedno da moja devojka nesto mulja sa nekim drugim.
I tako.
Korisnikov avatar
By m..
Anyways, i dalje stojim pri tome da apsolutno ne bih mogla da budem s nekim ljubomornim u vezi, i da ne bih mogla da budem s nekim ko od mene ocekuje da budem izricito monogamna i da se ponasam smerno ko kaludjerica, i da ne gledam nikog drugog. I ne bih mogla da budem u vezi sa nekim s kim nisam u stanju da razgovaram o tim stvarima, i kome ne bih mogla da kazem da sam poljubila nekog drugog.
Medjutim sad sam se nasla u situaciji da su svi ti moji crushevi (a umelo je da ih bude i po 7-8) prosto nestali, ne otisli u 2. ili 3. plan, nego nestali, nema ih. I zapravo zelim da budem monogamna. Ali do toga je moralo da dodje spontano, i na taj nacin da ja to pozelim, a ne da se ocekuje od mene.
Korisnikov avatar
By Momo
#Muself :"Mislim da ne postoji bezazlen flert."

Naravno da postoji .Ja sam prvi primer

#Nanny Ogg nisam butch, bar tako kazu... postujem tvoje misljenje ... mada
mislim da prevara nije nelojalnost.. to je samo ispunjenje momentalnih nekad nepromisljenih , nekad promisljenih zelja...
#bigirl

Ja mislim da ne postoji bezazlen flert i to zbog toga sto su ljudi previse radoznali i u vecoj ili manjoj meri sujetni. Tako da kad primete da ih je neko primetio pa jos i ocijuka sa njima oni prosto moraju da provere koliko su fatalni za tu osobu i tu pocne da se razvija neka "radnja" koja se u pocetku zove flert a kasnije obicno preraste u muvanje.

Iz boldovanih recenica (koje sam shvatio kao tvoje stavove, ispravi me ako gresim) zakljucio sam da flertujes sa drugim ljudima, sa kojima se posle mozda i "vidjas" (sta god to znacilo) , u stanju si da se "cisto fizicki" kresnes sa njima ali ako to prestane da bude "cisto fizicki" onda si spremna da okoncas trenutnu vezu (pretpostavljam da si mislila na vezu koju imas pre te kres varijante).
I iz ovoga sam zakljucio da flert i ne mora bas da bude bezazlen.
Jel sam omasio poentu?

Ja licno ne mogu da se kresnem ni sa kim "cisto fizicki" bez ikakvih emocija pa zbog toga verovatno i zastupam tezu da flert nije bezazlen.
Korisnikov avatar
By lez from bg
bila jednom jedna...
Chemu veza ako cesh da gledash sve oko sebe kao potencijalne zhrtve tvog flerta ili chak nechega vishe?
Veruj mi da necesh ni u jednoj vezi daleko dogurati ako idesh sa tim stavom.
Str8 veza i lez veza se nikako ne mogu porediti.To sam vishe puta sebi dokazala i na svom i na tudjim primerima.
Poslushaj moj savet,i pokushaj jednom bez tog toliko potenciranog flerta,i videcesh da ce te i tada osobe primecivati,a svoju snagu i privrzhenost osobi sa kojom si izrazicesh kroz kuliranje te okoline.
Samo stavi na vagu to...Sa jedne strane svoju vezu sa osobom do koje ti je stalo,a sa druge strane vage slobodno natovari par flertova i po koje vatanje,pa pogledaj shta ce da pretegne...
Svako ima svoje mishljenje i svoj stav,ali ponekad vredi iskushati sebe i probati drugachije...
Dakle,da li si spremna da sebe proverish,m?
By Paris
Originally posted by m..
Anyways, i dalje stojim pri tome da apsolutno ne bih mogla da budem s nekim ljubomornim u vezi, i da ne bih mogla da budem s nekim ko od mene ocekuje da budem izricito monogamna i da se ponasam smerno ko kaludjerica, i da ne gledam nikog drugog.
Opisala si moju idealnu devojku :opatica: Monogamna, smerna i chedna :kosa: , a kurva sa mnom u krevetu :fuckbed: :bale:
By Ulix
....
.....
Verovatno nikada niste ni voleli.... jer da jeste, zasto bi hteli drugoga, a pritom da OSTANETE u dosadasnjoj vezi....
Evo malo privatne price, da ne bih ispao bezdusni monstrum: u vezi sam skoro dve godine, i to potpuno monogamnoj vezi. Ali ta monogamija nije posledica toga da ne smem da budem sa nekim drugim, vec toga da to ne zelim. Jer da mi je decko na pocetku veze postavio uslov: ako samo pogledas nekog drugog i pomislis na nesto gotovo je, raskidamo, mrzimo se, ja nikada u vezu nisam ni ulazio. Monogamija je nesto sto se podrazumevalo, s tim da non stop analiziramo svoja osecanja i pricamo o njima, jer se na taj nacin izbegava da neko bude povredjen. I ta prica o toleranciji i volji za resavanjem problema - a svi problemi u vezi se moraju resiti tako da su obe strane zadovoljne - ono o cemu je Lost pricao, kod mene to funkcionise.
Originally posted by m..
I meni je zaista bitno da imam tu slobodu koju imam, i dobro je sto mogu da pricam o tome kad nesto zaserem, ali ne moram zapravo da koristim tu slobodu, ne na taj nacin, jer je smesno i prosto ne zelim, nemam stvarnu potrebu.
Upravo. Nije stvarno u tome da po svaku cenu moras da iskoristis svaku slobodu koja ti je data, koliko je sustina da tu slobodu imas, pa makar ostala samo na teorijskom nivou. Jer cim ti neko daje takvu slobodu, znaci da taj neko - ako i ne razume tvoje potrebe do kraja - uvazava da su one realne i voljan (voljna) je da ih ispostuje.
Za nekoga ko napiše tako nešto, misliš mnogo "usko" kada neko drugi napiše svoje mišljenje. Odmah se uhvatiš ili za belo ili za crno, a onda sam pišeš o varijantama sive.

...

Samo neke stvari u paket osobe koja mi se sviđa nikako neće ući. Na prvi hint toga da je neko ko "voli slobodne veze" se okrećem i odlazim.
Zao mi je ako sve ovo sto pisem tumacis kao crno-belo razmisljanje. Moj stav, ukratko, je da partneru treba dozvoliti da ostvari svoje potrebe u potpunosti. I ako mislis da to ne mozes da uradis, najbolje je ne ulaziti u vezu - posotoje i one veze koje zahtevaju emotivne kapacitete koji su van nasih realnih moci - a u to spada i izdrzati flert ili otvorenu vezu i ne biti ljubomoran. Neko to moze, neko ne. I umesto da uslovljavas partnera (partnerku) na bilo sta, bolje je onda i ne pocinjati vezu, jer bezvezno je i potpuno nerazumno, ocekivati da se partner promeni onako kako mi to zelimo. I to nije iskljucivo razmisljanje, vec realno. Slazemo se?
Korisnikov avatar
By Dina
...

Ma nije ni bitno.... Verovatno nikada niste ni voleli.... jer da jeste, zasto bi hteli drugoga, a pritom da OSTANETE u dosadasnjoj vezi....

:puzzle:

...
Pa npr. kada je osoba biseksualna...
By Paris
Kakve veze ima sto je osoba bisex? Evo, ja sam bisex i kad sam sa devojkom ne fali mi kita.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!