Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by ZoncheOzbiljno?
"THE MOTHER OF TEARS"
![]()
KAKAV TRAAASH!!!!!!!!!
NE MOGU DA VERUJEM DA JE OVO SNIMLJENO!!!!!!!!
Hit!
Nit znaju da glume, nit je normalna prica...znaci ovo je film koji ce Decko obozavati![]()
2/10
Edit: Ovo i dalje traje, meni je sve smesnije...
podicicu ocenu zato sto me zabavljaju imbecilnoshcu!
4/10
Originally posted by BaldySjebali su par momenata Tipa veshtica ih oslobodi da bi ih vijala.
Eto i ja sam konačno odgledao Stardust i baš se fino zabavio...
http://www.happynovisad.co.yu/film/star ... ardust.php
Originally posted by one of the peopleHa! Upravo sam odgledao isti film samo prvu verziju. Meni nema nikakve veze sa "Hostelom" niti sa bilo kojim drugim slasherskim hororom. A ni ne vidim ništa vezano za komediju. Mada ovo važi za prvu verziju, ne znam šta se dešava u drugoj.
Michael Haneke je ponovo snimio svoj film "Funny Games" samo na engleskom jeziku i film je jedan od najboljih koj sam pogledao ove decenije.
Za one koje vole recimo "saw" ili "Hostel" ovaj film nema toliko krvi i sve akcije se desavaju izvan platna, ali psiholoska tenszija, kontrast izmedju 'zlih momaka' i Naomi Watts i njene porodice je odlican. Film se moze gledati iz dva potpuno razlicita ugla i imati dva potpuno drugacija utiska - komedija i horor.
Originally posted by Wh1t3 Tra$hOriginally posted by BaldySjebali su par momenata Tipa veshtica ih oslobodi da bi ih vijala.
Eto i ja sam konačno odgledao Stardust i baš se fino zabavio...
http://www.happynovisad.co.yu/film/star ... ardust.phpZatim veshtica sa svim magichnim mocima umre od 10 lasica i dva rahitichna vuka.
![]()
Zatim deo kada su ogledala pucala....toliko stakla a nijedne ogrebotine.
Stereotipi da veshtice i varloci samo vijaju lepotu i mladost (so not true.) Kao i da su svi pederi frizeri i da vole skakucati u haljinama je icky.
Ima jedan lep citat "I'm a star! And what the stars do best? We come out and shine."
Originally posted by ZoncheZonche, molim te mi reci jel glumi neki sladak glumac posto sam i prvi izdrzao samo zbog gl. postave
"STEP UP 2: The streets"
Ispunio je moja ocekivanja, mislio sam da cu se razocarati posto me prvi deo odusevio ali eto, ima nekih nastavaka koji su dobri kao i prvi deo.
Jeste da je totalno drugaciji fazon (meni se recimo muzika u prvom delu mnogo vise dopala, ali je igranje i scenografija mnogo bolja u ovom...) ali kome se dopao prvi deo neka obavezno pogleda "The streets"
9-/10
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!