Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Sad bas imam nameru da odgledam domaci film " Secerna vodica " , koji upravo pocinje na RTS 1, i da se malo smejem.
:vatroslava:
Korisnikov avatar
By Tungi
Definitivno najbolji nas film.Ja ga imam i na dvd-u,al sam ga gledao sada i na tv-u,legendarna Sonja Savic!!!
Korisnikov avatar
By Baldy
Cronica De Una Fuga (Hronika jednog bekstva)

Sinopsis:
Ova potresna priča o želji za životom i ljudskoj snazi, prikazana u glavnom programu Kanskog festivala, u stvari je istinita priča o vojnoj diktaturi koja je u Argentini vladala krajem sedamdesetih. Ovaj filmski triler govori o strahotama i teroru kojima su bili izloženi Claudio Tamburrini (Rodrigo De la Serna) i Guillermo Fernández (Nazareno Casero). Ipak, u biti ove priče je podatak da je oko 30.000 ljudi, među kojima dosta mladih i trudnica, ubijeno za vreme strogog vojnog režima. Film je snimljen kao omaž žrtvama i zatvorenicima koji nisu uspeli da prežive. (Maznuto sa mog novog omiljenog sajta www.happynovisad.co.yu )

Slika

http://www.happynovisad.co.yu/film/chro ... escape.php
Korisnikov avatar
By decko
Uh ovo deluje zanimljivo :) Moram skinuti :)

:kiss: 4 Zonche :)
Korisnikov avatar
By crawen
Pulse svi najgore pljuju, a meni je super...
gledao sam ga pre sto godina... :roflmao:
Korisnikov avatar
By V25
Meni je "Pulse" pravo smeće. Taj film apsolutno ne poseduje nikakav kvalitet. Mislim da gledate pogrešne horore. Vratite se malo u 70-te i 80-te kada je još i bilo horora, pa makar slasher, koji su bili vredni. Ova današnja smeća samo mogu da te većinski nasmeju ili da te pestrave na sekund u par navrata. Mislim da je najveća mana flmu što je jako dosadan.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Longtime Companion 1990.
Film je ok, tuznjikav s jakim scenama (svega par.) Opisuje pochetak priche o "gej raku" HIV infekciji kada se josh pokushavala lechiti hemoterapijom. Kada se nije znalo kako se prenosi i kako je zivot grupe ljudi promenjen sticajem okolnosti.
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by Zonche

Slika

"Grizzly park"

Kao neki nazovi horor...

Nista specijalno ali dobro je za kad nemate drugo nista...Prica je zanimljiva.

6/10
Odgledao i ja :) Slazem se sa Zonchetom, nije los ali nista specijalno :andjelak:
Korisnikov avatar
By Myself
Sinoc pogledala 'Stardust' iz 2007. Film preporucujem svima. Bajka o izmisljenoj zemlji i pravoj ljubavi. Zanimljivost - Robert De Niro igra kapetana koji je gay.

Danas odgledala 'Puppet master' iz 1989. Brrrrrrr. Horor.
Korisnikov avatar
By one of the people
Michael Haneke je ponovo snimio svoj film "Funny Games" samo na engleskom jeziku i film je jedan od najboljih koj sam pogledao ove decenije.
Za one koje vole recimo "saw" ili "Hostel" ovaj film nema toliko krvi i sve akcije se desavaju izvan platna, ali psiholoska tenszija, kontrast izmedju 'zlih momaka' i Naomi Watts i njene porodice je odlican. Film se moze gledati iz dva potpuno razlicita ugla i imati dva potpuno drugacija utiska - komedija i horor.

ja mu skidam kapu i dajm pet (5) zvezdica
Korisnikov avatar
By Zonche!
Slika

"THE MOTHER OF TEARS"

:rotflmao:

KAKAV TRAAASH!!!!!!!!!

NE MOGU DA VERUJEM DA JE OVO SNIMLJENO!!!!!!!!

Hit!

Nit znaju da glume, nit je normalna prica...znaci ovo je film koji ce Decko obozavati :lol:

2/10

Edit: Ovo i dalje traje, meni je sve smesnije...

podicicu ocenu zato sto me zabavljaju imbecilnoshcu!

4/10
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by crawen
Pulse svi najgore pljuju, a meni je super...
gledao sam ga pre sto godina... :roflmao:
Pa i meni je super....Ja gledao u pola noci sam u sobi pa sam imao dozivljaj...
By Ulix
Boys Life 3 i 6

Ode vreme u nepovrat. Besmisleno.
Korisnikov avatar
By decko
Slika

"THE MOTHER OF TEARS"

:rotflmao:

KAKAV TRAAASH!!!!!!!!!

NE MOGU DA VERUJEM DA JE OVO SNIMLJENO!!!!!!!!

Hit!

Nit znaju da glume, nit je normalna prica...znaci ovo je film koji ce Decko obozavati :lol:

2/10

Edit: Ovo i dalje traje, meni je sve smesnije...

podicicu ocenu zato sto me zabavljaju imbecilnoshcu!

4/10
Ozbiljno? :lol: Skidam tunajt :lol:

Enivej, sad cu da gledam PULSE :)

off:

al' pomno pratim sta gledas pa skidam i ja :lol:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Hitman

Nit' smrdi, nit' mirise... 5/10
Korisnikov avatar
By Sunce
Ponovo sam pogledao Bergmanov film "Licem u lice".
Korisnikov avatar
By decko
Slika

"PULSE"

Jako dobar horor!

9/10
I meni se svideo, dobar je film, samo sam ocekivao malo bolji kraj, nekako kao da fali dobrih pola sata da se neke stvari razjasne...dunno.

6/10

:)
By polarlicht4.1
"Der Siebente Kontinent", režirao Michael Haneke. Mila majko kakav film! Mada ne znam šta se čudim kad me svaki njegov film istraumira. Sledeći je njegov "Funny Games" za gledanje. :iskolacen:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by Baldy
Eto i ja sam konačno odgledao Stardust i baš se fino zabavio...

Slika

http://www.happynovisad.co.yu/film/star ... ardust.php
Sjebali su par momenata Tipa veshtica ih oslobodi da bi ih vijala. :neznam: Zatim veshtica sa svim magichnim mocima umre od 10 lasica i dva rahitichna vuka. :nesiguran:
Zatim deo kada su ogledala pucala....toliko stakla a nijedne ogrebotine.

Stereotipi da veshtice i varloci samo vijaju lepotu i mladost (so not true.) Kao i da su svi pederi frizeri i da vole skakucati u haljinama je icky.

Ima jedan lep citat "I'm a star! And what the stars do best? We come out and shine."
Korisnikov avatar
By Zonche!
Slika

"The accidental husband"

Sta znam...nesto me nije odusevio...Vec vidjeno, nista novo...Bezze

4/10
By polarlicht4.1
Originally posted by one of the people
Michael Haneke je ponovo snimio svoj film "Funny Games" samo na engleskom jeziku i film je jedan od najboljih koj sam pogledao ove decenije.
Za one koje vole recimo "saw" ili "Hostel" ovaj film nema toliko krvi i sve akcije se desavaju izvan platna, ali psiholoska tenszija, kontrast izmedju 'zlih momaka' i Naomi Watts i njene porodice je odlican. Film se moze gledati iz dva potpuno razlicita ugla i imati dva potpuno drugacija utiska - komedija i horor.
Ha! Upravo sam odgledao isti film samo prvu verziju. Meni nema nikakve veze sa "Hostelom" niti sa bilo kojim drugim slasherskim hororom. A ni ne vidim ništa vezano za komediju. Mada ovo važi za prvu verziju, ne znam šta se dešava u drugoj.

Koliko sam mogao da shvatim, ovde ispituje odnos gledaoca prema nasilju (što na filmu, što IRL) kao i odnos fikcije i stvarnosti. Dakle, daleko je od bilo kakvog prosečnog horora kakvi su "Hostel" i slični. Za divno čudno ovaj Hanekeov film mi je bio još i najmanje mučan za gledanje za razliku od "Benny's Video" ili "Der Siebente Kontinent".
Korisnikov avatar
By Zonche!
Slika

"STEP UP 2: The streets"

Ispunio je moja ocekivanja, mislio sam da cu se razocarati posto me prvi deo odusevio ali eto, ima nekih nastavaka koji su dobri kao i prvi deo.

Jeste da je totalno drugaciji fazon (meni se recimo muzika u prvom delu mnogo vise dopala, ali je igranje i scenografija mnogo bolja u ovom...) ali kome se dopao prvi deo neka obavezno pogleda "The streets"

9-/10
Korisnikov avatar
By Baldy
Originally posted by Wh1t3 Tra$h
Originally posted by Baldy
Eto i ja sam konačno odgledao Stardust i baš se fino zabavio...

http://www.happynovisad.co.yu/film/star ... ardust.php
Sjebali su par momenata Tipa veshtica ih oslobodi da bi ih vijala. :neznam: Zatim veshtica sa svim magichnim mocima umre od 10 lasica i dva rahitichna vuka. :nesiguran:
Zatim deo kada su ogledala pucala....toliko stakla a nijedne ogrebotine.

Stereotipi da veshtice i varloci samo vijaju lepotu i mladost (so not true.) Kao i da su svi pederi frizeri i da vole skakucati u haljinama je icky.

Ima jedan lep citat "I'm a star! And what the stars do best? We come out and shine."

...ali, to je samo bajka. :) Bitno je samo da su oni živeli srećno do kraja života... :kralj: :tetka:
Korisnikov avatar
By decko
Slika

"STEP UP 2: The streets"

Ispunio je moja ocekivanja, mislio sam da cu se razocarati posto me prvi deo odusevio ali eto, ima nekih nastavaka koji su dobri kao i prvi deo.

Jeste da je totalno drugaciji fazon (meni se recimo muzika u prvom delu mnogo vise dopala, ali je igranje i scenografija mnogo bolja u ovom...) ali kome se dopao prvi deo neka obavezno pogleda "The streets"

9-/10
Zonche, molim te mi reci jel glumi neki sladak glumac posto sam i prvi izdrzao samo zbog gl. postave :lol:
Korisnikov avatar
By V25
"The Orphanage" - sjajan film! Svaka čast scenaristi i režiseru!
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!