Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Shmi
Paaaaa 6 godina... :blush: a posle sve manje i manje vremena mi je trebalo da prebolim... zadnji put za nekih 20-tak dana... :alikako:
Korisnikov avatar
By ^Inaniel^
Pa, da... To je valjda normalno.
Raskid prve zivotne ljubavi je najbolniji i najduze se oporavlja od njega.
Proshlo je skoro dve godine, ja sam i dalje na iglama kad je neko spomene, a sigurno bih mnogo gore reagovala da je vidim.
Mislim da je nikada i necu preboleti, jer sam je iskreno volela, i dalje je volim.
Mozda uvek.
Dok... Sa druge strane, za sve veze posle toga, bilo mi je potrebno jako malo vremena, a ponekad mi chak i nije bilo potrebno. Umesto toga je dolazio osecaj olakshanja.
Imam utisak da treba da prodje dosta vremena da bih svoje malo bice osposobila za iskrenu ljubav ponovo.
A mozda se i ne desi.
Who knows..
Maaah.. Bitch. :die:
Korisnikov avatar
By Shmi
I ja isto mislim da je svakom coveku potrebno vreme da se odistinski adaptira da bih mogao uopste da ulazi u vezu... mislim na iskrenu ljubav. Vrlo cesto se sami obmanjujemo kada smo u "vezi" da je to prava i iskrena... i kada pukne zbog totalne gluposti stavimo prst na celo. Pogotovo kada shvatimo koliko nam je vremena trebalo da zaboravimo,prebolimo kako god.

p.s. Sada kada je vidim izmami mi osmeh... bilo je lepo. Sve je oprosteno i zaboravljeno sem lepih trenutaka.
Korisnikov avatar
By ^Inaniel^
Ipak je proshlo shest godina, to je dug period, to su etape i etape prevazilazenja.
Ja chekam taj trenutak kada cu moci da se osmehnem.
Ali, da... Slazem se sa tobom, obmanjivanje je jako frekventno.
Korisnikov avatar
By *deni*
Svaku osobu koja je bila deo mog emotivnog zivota negujem i dalje u srcu. Kakve god da su se i neprijatnosti desile, uvek je bilo mnogo vise prijatnih momenata.
Ne praktikujem da zalim, vec da pamtim samo sretne dane i tezim da ih bude sto vise.
:mazi:
" Svima prastam, nikoga ne krivim... "
:cheer:

Evo vam pesme uz koju bi trebalo da rastete, deco moja...

:vatroslava:

''
Korisnikov avatar
By leobg
Iz mog iskustva mogu da kazem da neke osobe nikad nisam preboleo, zalecio rane jesam, ali ih volim jos uvek. Nova ljubav dodje, ali postoji, bar u mom slucaju samo jedna osoba koja se voli do kraja zivota. Tako da je relativno to koliko je vremena potrebno da se neko preboli. Neki se nikad ne prebole, bar je to slucaj kod mene.
Korisnikov avatar
By *STATUS*
boli boli boli

i sto je najznije... na kraju prodje...

pa zasto uopste i patimo ako znamo da ce da prodje...
Korisnikov avatar
By Tungi
Poslednjih dana sam u takvoj depri,najtezoj,a uzrokovalo ju je razocarenje u osobu koju sam voleo,koja mi je bila draga....Placem kao kisa,ne mogu da spavam,ocas briznem u plac i pred ljudima,sve mi je crno.Setim se nekih trenutaka,srce mi se steze,ne mogu to da ugusim....Boli!!!!!!!!!!!!!
Korisnikov avatar
By Black_crystal
Originally posted by m..
Kreni dalje. Dzabe mamuzas mrtvog konja. Da hoce da bude sa tobom, bila bi. Mozda ti pusta kojekakve podvojene signale, ako to radi, batali, nemoj da se hvatas za slamke, nije vredno toga, ma koliko ti se sada mozda cini da jeste.
Pusti to da prodje, stavi tacku i onda, kada shvatis da si prebolela, nadji neku drugu :D
Lepo devojka rekla! :hail2:
By slobodnjak
Originally posted by Morrison
Poslednjih dana sam u takvoj depri,najtezoj,a uzrokovalo ju je razocarenje u osobu koju sam voleo,koja mi je bila draga....Placem kao kisa,ne mogu da spavam,ocas briznem u plac i pred ljudima,sve mi je crno.Setim se nekih trenutaka,srce mi se steze,ne mogu to da ugusim....Boli!!!!!!!!!!!!!
poznato, poznato... sad sam se malo doweo u red :-) ali mi je bilo jaaaaako teshko... :sigh:
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
"When one door closes, another opens, but we often look so long and so regretfully upon the closed door that we do not see the one which has opened for us."
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by slobodnjak
Originally posted by Morrison
poznato, poznato... sad sam se malo doweo u red :-) ali mi je bilo jaaaaako teshko... :sigh:
Jedna jako dobra stvar je proistekla iz moje plač-pred-svima-faze... Konačno posle nekog vremena, skupila sam snagu da se odvučem na fax, al' kasno Marko na Kosovo stiže. Ljudi praktično završili vežbe, a ja nisam ni počela. I krenem ja tako od jednog do drugog asistenta, pa do profesora, pa studentska služba i negde između studentske službe i asistenta ufati me plač faza... Trudim se ja nekako da je ugušim - mislim na nešto drugo, pa zbg na fax, vežbe... Jock. Ne vredi. Otvaram vrata kod asistentkinje, ulazim unutra i žena kreće da izgovori "žao mi je, ali ja stvarno ne mogu da Vas pustim bez dozvole..." i ja u tom trenutku pucam, bacam se na neku stolicu pored nje i krećem da cmizdrim (naravno, zbog ljubavnih jada)... Žena gleda u mene, ne veruje... I kreće "jaooo... pa Vas je ovo baš pogodilo... nemojte... nemojte... evo sad ću ja da otrčim do profesorke i do dekana... ma sredićemo mi sve... nemojte tako... biće dobro.... baš ste emotivni... niste mi tako delovali... ajde ajde... nemojte nemojte..." i grli me sve vreme. A mene blaaaaaaaaaaam... Al' ne mogu da prestanem da plačem... I tako ja dobih dodatne termine da završim vežbe! :D
By vaga-strelac
tako bih da to uradim ali necu da ja budem taj koji je inicirao i ostavio.polako,ostavice on mene.
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
Originally posted by vaga-strelac
tako bih da to uradim ali necu da ja budem taj koji je inicirao i ostavio.polako,ostavice on mene.
Mozda nece.
Korisnikov avatar
By MeaCulpa
Evo ja od jutros pochinjem da se nosim sa tim bolom posle raskida s nekim koga volim previshe...
Boli uzhasno. :(
I znam da je ona neko koga cu cijelog zhivota voljet. I chekat.
To je sigurno.
By Dragonite
Originally posted by EYA
ja nemam pojma sta radim, zavisi od slucaja do slucaja (tj osobe do osobe).
nekad patim, nekad za par dana sve zaboravim. nekad ulazem trud i energiju da nekog zadrzim/vratim.
...ali, kako god da sam reagovala - zivot se uvek nastavljao i sam donosio resenja, nove okolnosti i nove ljubavi.
:up:

Ne mogu da kontrolišem osećanja, ali mogu da držim u glavi misao da možda ono što osećam nije dobro za mene i da će mi doneti više bola. I da se time obuzdam od recidiva i sl.

Ja uvek imam neki trenutak, brzo nakon raskida, kad sam skroz down. Obično to bude u prva 3 dana. Ona plač-non-stop faza. Kad to prođe, sve je nekako lakše, sunce je lepše i toplije a ptice pevaju na ozelenelim granama :lol:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Ulazim u veze s jednom chinjenicom u centru svih misli. Da sve shto ima pochetka ima i kraja. I vec na pochetku se pripremam za kraj, nije da ga ochekujem niti prizeljkujem, ali spreman sam. Shto je veza duza, shto se emocionalna pa i telesna bliskost produbljuje sve sam manje spreman. Kada se raskid desi, nekada bivsheg prebolim za par minuta a nekada mi treba previshe vremena.

Mozda sam mazohista, ali ima necheg u senazhu shto zna da opije.
Korisnikov avatar
By artnow
[quote]Originally posted by *deni*
Svaku osobu koja je bila deo mog emotivnog zivota negujem i dalje u srcu. Kakve god da su se i neprijatnosti desile, uvek je bilo mnogo vise prijatnih momenata.
Ne praktikujem da zalim, vec da pamtim samo sretne dane i tezim da ih bude sto vise.
:mazi:

:up:
Korisnikov avatar
By VANGEL
Neboli ali nije prijatno... :bubbles:

Treba mi par sati i to je zavrsena prica:bubbles:

Naravno...sa svakim od partnera ostao sam prijatelj ili drug:bubbles:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Hm.. Boli, ali najbitnije je da prodje, vremenom sve to prodje i onda ti bude chudno i nenormalno, neshvatljivo da si uopste ikada i patila za tom osobom, to ti se ucini toliko dalekim kao neki prosli zivot koji pamtis, ali ne osecas nista, kao da je to tudj zivot.:hvala:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!