Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by m..Lepo devojka rekla!
Kreni dalje. Dzabe mamuzas mrtvog konja. Da hoce da bude sa tobom, bila bi. Mozda ti pusta kojekakve podvojene signale, ako to radi, batali, nemoj da se hvatas za slamke, nije vredno toga, ma koliko ti se sada mozda cini da jeste.
Pusti to da prodje, stavi tacku i onda, kada shvatis da si prebolela, nadji neku drugu![]()
Originally posted by Morrisonpoznato, poznato... sad sam se malo doweo u red :-) ali mi je bilo jaaaaako teshko...
Poslednjih dana sam u takvoj depri,najtezoj,a uzrokovalo ju je razocarenje u osobu koju sam voleo,koja mi je bila draga....Placem kao kisa,ne mogu da spavam,ocas briznem u plac i pred ljudima,sve mi je crno.Setim se nekih trenutaka,srce mi se steze,ne mogu to da ugusim....Boli!!!!!!!!!!!!!
Originally posted by slobodnjakJedna jako dobra stvar je proistekla iz moje plač-pred-svima-faze... Konačno posle nekog vremena, skupila sam snagu da se odvučem na fax, al' kasno Marko na Kosovo stiže. Ljudi praktično završili vežbe, a ja nisam ni počela. I krenem ja tako od jednog do drugog asistenta, pa do profesora, pa studentska služba i negde između studentske službe i asistenta ufati me plač faza... Trudim se ja nekako da je ugušim - mislim na nešto drugo, pa zbg na fax, vežbe... Jock. Ne vredi. Otvaram vrata kod asistentkinje, ulazim unutra i žena kreće da izgovori "žao mi je, ali ja stvarno ne mogu da Vas pustim bez dozvole..." i ja u tom trenutku pucam, bacam se na neku stolicu pored nje i krećem da cmizdrim (naravno, zbog ljubavnih jada)... Žena gleda u mene, ne veruje... I kreće "jaooo... pa Vas je ovo baš pogodilo... nemojte... nemojte... evo sad ću ja da otrčim do profesorke i do dekana... ma sredićemo mi sve... nemojte tako... biće dobro.... baš ste emotivni... niste mi tako delovali... ajde ajde... nemojte nemojte..." i grli me sve vreme. A mene blaaaaaaaaaaam... Al' ne mogu da prestanem da plačem... I tako ja dobih dodatne termine da završim vežbe!Originally posted by Morrisonpoznato, poznato... sad sam se malo doweo u red :-) ali mi je bilo jaaaaako teshko...
Poslednjih dana sam u takvoj depri,najtezoj,a uzrokovalo ju je razocarenje u osobu koju sam voleo,koja mi je bila draga....Placem kao kisa,ne mogu da spavam,ocas briznem u plac i pred ljudima,sve mi je crno.Setim se nekih trenutaka,srce mi se steze,ne mogu to da ugusim....Boli!!!!!!!!!!!!!![]()
Originally posted by vaga-strelacMozda nece.
tako bih da to uradim ali necu da ja budem taj koji je inicirao i ostavio.polako,ostavice on mene.
Originally posted by EYA
ja nemam pojma sta radim, zavisi od slucaja do slucaja (tj osobe do osobe).
nekad patim, nekad za par dana sve zaboravim. nekad ulazem trud i energiju da nekog zadrzim/vratim.
...ali, kako god da sam reagovala - zivot se uvek nastavljao i sam donosio resenja, nove okolnosti i nove ljubavi.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!