Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

By Paris
mod edit: tema o femidomu i gde ima da se kupi u Srbiji.
Korisnikov avatar
By Manon
Mislim da nema kod nas da se kupi. Inace spakovan izgleda kao ogromni kondom(oko 4 puta veci)Ja imam jedan, ako mu nije istekao rok, ali ne bi se usrecila. Stavila femidom ili najlon kesu, nema neke razlike
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
sigurno ima i kod nas od pre godinu-dve, pratio sam neke seminare gde se o tome pričalo. ali nisam uspeo da zapamtim gde. probaj da kontaktiraš neke organizacije koje se bave prevencijom HIV/AIDS, oni bi mogli da te upute.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
nisu ljudi upućeni, zato ga je teško i pronaći.
Korisnikov avatar
By Delete
Imam ja nekoliko komada. Udruzenje Q iz SA je delilo te kondome u nekoliko navrata, pa ukoliko nisu deo neke donacije tom udruzenju, onda verovatno ima i da se kupi. Uostalom, mozes da pitas na www.queer.ba/forum verovatno ce ti neko iz udruzenja direktno odgovoriti.
Korisnikov avatar
By Egon
lupao sam glavu ceo dan, a bilo me blam da pitam sta je dodjavola to

:blenta:
Korisnikov avatar
By Manon
sto si ljuta breee??? Nismo bas neinformisane i zatucane, Ali se taj kondom nije pokazao nesto pa ga zato i nema na nasem trzistu
Korisnikov avatar
By Manon
Originally posted by Egon
lupao sam glavu ceo dan, a bilo me blam da pitam sta je dodjavola to

:blenta:
"Ženski kondom ili Femidom se kod nas ne može pronaci. To je novo kontraceptivno sredstvo koje se, za sada, koristi u SAD i nekim evropskim zemljama. Može se kupiti bez lekarskog recepta. Sastoji se od mekanog, labavog poliuretanskog materijala koji je sa jedne strane zatvoren i taj deo pokriva grlo materice. Na drugom kraju kondoma se nalazi pokretan poliuretanski prsten koji ostaje izvan vagine posle nameštanja. Unutrašnji prsten služi kao pricvršcivac. Kondom je premazan lubrikantom i ne zahteva precizno nameštanje oko grlica materice. Jednostavno se unese u vaginu iza stidne kosti tako da unutrašnji prsten prekriva grlic materice. Ženski kondom je efikasan poput dijafragme i cervikalne kape u sprecavanju trudnoce. Bolja je zaštita od polnih bolesti i HIV infekcije nego dijafragma ili cervikalna kapa."
Korisnikov avatar
By Zoe
Nema kod nas jos da se kupi. Mi smo nedavno na obuci ucili izmedju ostalog i o ovome.
Korisnikov avatar
By Kittrie
a glaFni hit mi je bio kad sam pre koju god gleDala kod drugarice zenSke profile na tamo nekom sajtu, i 99 posTo nasih foRUmasica je poD staWkom SAFE SEX- stavilo - ALWAYS :smeh:

miSSim...

sta je saFe sex u leZi bezi zajednici? :misli:
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by Kittrie
a glaFni hit mi je bio kad sam pre koju god gleDala kod drugarice zenSke profile na tamo nekom sajtu, i 99 posTo nasih foRUmasica je poD staWkom SAFE SEX- stavilo - ALWAYS :smeh:

miSSim...

sta je saFe sex u leZi bezi zajednici? :misli:

:smeh: znam tacno na sta mislis

One Bi su valjda stavile zbog decaka....(my case)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!