Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderator: IriS
Originally posted by Egon"Ženski kondom ili Femidom se kod nas ne može pronaci. To je novo kontraceptivno sredstvo koje se, za sada, koristi u SAD i nekim evropskim zemljama. Može se kupiti bez lekarskog recepta. Sastoji se od mekanog, labavog poliuretanskog materijala koji je sa jedne strane zatvoren i taj deo pokriva grlo materice. Na drugom kraju kondoma se nalazi pokretan poliuretanski prsten koji ostaje izvan vagine posle nameštanja. Unutrašnji prsten služi kao pricvršcivac. Kondom je premazan lubrikantom i ne zahteva precizno nameštanje oko grlica materice. Jednostavno se unese u vaginu iza stidne kosti tako da unutrašnji prsten prekriva grlic materice. Ženski kondom je efikasan poput dijafragme i cervikalne kape u sprecavanju trudnoce. Bolja je zaštita od polnih bolesti i HIV infekcije nego dijafragma ili cervikalna kapa."
lupao sam glavu ceo dan, a bilo me blam da pitam sta je dodjavola to
![]()
Originally posted by Kittrie
a glaFni hit mi je bio kad sam pre koju god gleDala kod drugarice zenSke profile na tamo nekom sajtu, i 99 posTo nasih foRUmasica je poD staWkom SAFE SEX- stavilo - ALWAYS![]()
miSSim...
sta je saFe sex u leZi bezi zajednici?![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!