Originally posted by Dragonite
Meni se ne sviđaju pederi koji izigravaju nešto što nisu, što dođe opštije od gornjeg stava (dakle, ovo nije uvreda upućena tebi već pojašnjenje). Tačno je da privlačnost nema veze sa tim, ali sad ispade - svi koji su dlakavi su zapušteni, prljavi i odvratni. Je l' to prihvatanje?
Vidis, nisi me dobro razumeo. Svi koji su dlakavi meni DELUJU zapusteno, prljavo i odvratno. MENI deluju, to je moj licni utisak o tome.
I jos uvek ne vidim kakve to veze ima sa prihvatanjem. Meni ne smeta to sto je neko takav i sto neko neguje takav imidz. Samo ne mogu da spavam sa takvom osobom, a seks nije merilo prihvatanja, slozices se. Jer ako jeste, to znaci da ne prihvatam ni zene ni klima uredjaje ni evnuhe, jer se ne bih sa njima jebuckao.
I uhvatili ste se svi za to 'real men' u postu - to ne znači da neko hoće da 'izigrava pravog muškarca' već da može slobodno da se ponaša iako se ne uklapa u mainstream sliku gej muškarca u srbiji - jack iz will&grace, kreator iz 'ne daj se nina' ili šta već da navedem - koju je nama nametnula većinska heteroseksualna populacija a mi smo je tako rado prihvatili i ne radimo ništa na tome da je razbijemo ili barem prilagodimo sebi.
Bears su za mene veca karikatura muzevnosti nego Jack iz Will & Grace.
Ne znam odakle ti to zapazanje da je gej populacija rado prihvatila takav stereotip, mislim da gresis ako mislis da su americke TV serije adekvatna slika toga sta gej populacija prihvata.

Idi na gayromeo pa pogledaj sta se trazi - Jack sigurno ne. Svi su str8, muzevni, praaaaviiii muskarci i ekstra kurati i svi su aktivni i svi traze sebi slicne, aktivne. Za diskretnu musku akciju, to se podrazumeva.
Na taj sterotip o kom pricas (a la Jack) se klozetirani pederi najcesce pozivaju, kako bi nasli razlog da se distanciraju od sebi slicnih, a indirektno, i od svoje seksualnosti. To su uglavnom te testoteronske bombe, naravno.
(I, usput budi receno, ako bih morao da biram izmedju "pravog muskarca" i Jacka, Mr. Testosterone bi otpao za tren oka.)
I opet, verovatno zato nam 99,5% LGBT populacije sedi kući - jer je neuklopljeno u vladajuću sliku i ne pronalazi se u tome.
Bice da sede kuci jer su kukavice. Ili sto kazao Egmont, na njemu svojstven mizogin nacin: jer su picke.