Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Semper Fi
Oni preko 40godina su DADDIES
Ja znam jednog čoveka koji je mlađi od mene a po fizičkom izgledu je pravi daddy bear
ali strejt :no:

mene su petaci (12) zvali čiko kada sam kao student (23) išao u školu na hospitovanje
(doduše taj uzrast ume da me oslovljava i sa nastavniCe (-tze) tako da se u njihovo prepoznavanje sekundarnih polnih karakteristika ne treba previše pouzdavati...)
Korisnikov avatar
By gorilica
Jukie, na stranu to shto me tvoji postovi uveseljavaju, ali, avatar ti je savrshen! :love:
By Dragonite
Originally posted by Semper Fi
Ne, pravi izraz je CHASER (ako cemo vec da koristimo strucne izraze)

A AFKAOB nije u pravu...
Oni u koznoj odeci su LEATHERMENi
Oni sa cherokee frizurama PUNKS
Oni preko 40godina su DADDIES

Ipak, kao sto nije iskljuceno da neki twink bude i u koznoj odeci nije iskljuceno da neki bear isto bude u tom fazonu. Ali to ne znaci da je svaki medved matorac u koznom odelu i ciroki frizurom.

Za osobe (gay) koje se svakim danom srecu sa neodobravanjem, nerazumevanjem i diskriminacijom i bore se protiv toga isto se tako odnosite prema medvedima

A grljenje nekog je isti osecaj kao kad grlite banderu
Mea culpa... zaboravio sam :blush:
Za ceo post :up:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by Dragonite

Originally posted by Dirrty19g

Skraćeno zbog preglednosti
Ja sam se stvarno šlogirao kad sam pročitao tvoj post - ne na loš način, već ovakvim logičkim obrazlaganjem. ej 4 di efort
(samo mi prvi deo drugog, velikog pasusa nije jasan - please explain)

Ako protumačim tvoj post kao ironiju, onda skroz ima smisla!
I odgovor na pitanje 'Ako si dlakav i krupan, a ne volis dlakave i krupne, da li si tetka (i obrnuto, ako si cosav i mrsav a volis medvede, da li si medved)?'

Ne, već si i dalje bear. Ne, ti si bear lover.

Sami sam zeleo da unesem malo zivosti i sale u ovu temu.
To ti daje odgovor na sve nedoumice. :)
By Ulix
Originally posted by Dragonite
Meni se ne sviđaju pederi koji izigravaju nešto što nisu, što dođe opštije od gornjeg stava (dakle, ovo nije uvreda upućena tebi već pojašnjenje). Tačno je da privlačnost nema veze sa tim, ali sad ispade - svi koji su dlakavi su zapušteni, prljavi i odvratni. Je l' to prihvatanje?
Vidis, nisi me dobro razumeo. Svi koji su dlakavi meni DELUJU zapusteno, prljavo i odvratno. MENI deluju, to je moj licni utisak o tome.

I jos uvek ne vidim kakve to veze ima sa prihvatanjem. Meni ne smeta to sto je neko takav i sto neko neguje takav imidz. Samo ne mogu da spavam sa takvom osobom, a seks nije merilo prihvatanja, slozices se. Jer ako jeste, to znaci da ne prihvatam ni zene ni klima uredjaje ni evnuhe, jer se ne bih sa njima jebuckao.
I uhvatili ste se svi za to 'real men' u postu - to ne znači da neko hoće da 'izigrava pravog muškarca' već da može slobodno da se ponaša iako se ne uklapa u mainstream sliku gej muškarca u srbiji - jack iz will&grace, kreator iz 'ne daj se nina' ili šta već da navedem - koju je nama nametnula većinska heteroseksualna populacija a mi smo je tako rado prihvatili i ne radimo ništa na tome da je razbijemo ili barem prilagodimo sebi.
Bears su za mene veca karikatura muzevnosti nego Jack iz Will & Grace.
Ne znam odakle ti to zapazanje da je gej populacija rado prihvatila takav stereotip, mislim da gresis ako mislis da su americke TV serije adekvatna slika toga sta gej populacija prihvata. :) Idi na gayromeo pa pogledaj sta se trazi - Jack sigurno ne. Svi su str8, muzevni, praaaaviiii muskarci i ekstra kurati i svi su aktivni i svi traze sebi slicne, aktivne. Za diskretnu musku akciju, to se podrazumeva. :roflmao:

Na taj sterotip o kom pricas (a la Jack) se klozetirani pederi najcesce pozivaju, kako bi nasli razlog da se distanciraju od sebi slicnih, a indirektno, i od svoje seksualnosti. To su uglavnom te testoteronske bombe, naravno.

(I, usput budi receno, ako bih morao da biram izmedju "pravog muskarca" i Jacka, Mr. Testosterone bi otpao za tren oka.)
I opet, verovatno zato nam 99,5% LGBT populacije sedi kući - jer je neuklopljeno u vladajuću sliku i ne pronalazi se u tome.
Bice da sede kuci jer su kukavice. Ili sto kazao Egmont, na njemu svojstven mizogin nacin: jer su picke.
Korisnikov avatar
By RED BUTTON
mislim da sam malocas cuo na TVu da je medved osudjen zbog kradje meda...?!

...simpa

.... ja volem mede
By Dragonite
Originally posted by Ulix

Bears su za mene veca karikatura muzevnosti nego Jack iz Will & Grace.
Ne znam odakle ti to zapazanje da je gej populacija rado prihvatila takav stereotip, mislim da gresis ako mislis da su americke TV serije adekvatna slika toga sta gej populacija prihvata. :) Idi na gayromeo pa pogledaj sta se trazi - Jack sigurno ne. Svi su str8, muzevni, praaaaviiii muskarci i ekstra kurati i svi su aktivni i svi traze sebi slicne, aktivne. Za diskretnu musku akciju, to se podrazumeva. :roflmao:

Na taj sterotip o kom pricas (a la Jack) se klozetirani pederi najcesce pozivaju, kako bi nasli razlog da se distanciraju od sebi slicnih, a indirektno, i od svoje seksualnosti. To su uglavnom te testoteronske bombe, naravno.

(I, usput budi receno, ako bih morao da biram izmedju "pravog muskarca" i Jacka, Mr. Testosterone bi otpao za tren oka.)
1. Stvar mišljenja.

2. Iz petogodišnjeg aktivističkog rada. Bio bi zapanjen šta sve može da se vidi i doživi na terenu.

3. Nisu adekvatna, već nametnuta slika. 80% građanki i građana Srbije ne živi u Beogradu i Novom Sadu te nema priliku da poseti gej klub/žurku, a kamoli da ode iz zemlje makar do Budimpešte i vidi kako je to tamo daleko. Ono što vide na TV-u je uglavnom to.

4. Ne smatram gayromeo relevantnim izvorom podataka.

5. Da, slažem se. Jer uglavnom ne znaju za bolje. Najlakše je da ih osudimo i ismejemo što nisu samosvesni, autovani i ne poštuju sebe dok žive u Sevojnu, Paraćinu ili Aranđelovcu bez interneta i wap chata.
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Ulix

Idi na gayromeo pa pogledaj sta se trazi -
ajoj! :roflmao: plavi covece, odjasi na morganu odavde :roflmao:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Nemam neko izgradjeno misljenje...
Ok, razumem da vecina ljudi izgleda kako izgleda, i da je smesno videti nekoga ko ima oko stotinak kila i uteze se u roze majchicu, al' dobro... Mada, kada malo ukljucim svoj bisexualni mozak, pre ce mi se dopasti muskarac koji se ne depilira i sa kojim ne moram u kompeticiju oko ogledala i kupatila... Mada, urednost i cistoca na prvom mestu... Jedino bas ne kapiram taj daddy trip...
Slika
Nekako imam bas ovu sliku u glavi kada neko pomene to...

Off: meni gorilica vise izgleda kao wolfie nego kao bear... Nema visak kilograma, zaobljen stomachic, stavise....
Korisnikov avatar
By ns.happy
jebi ga, i ti si iskopala dno... :nerd: mede su ovo :
Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By ns.happy
ovo je daddy bear:
Slika

ovo su ostali berovi...

Slika

Slika

Slika

sve je stvar predrasuda... meni ove slike prvo padnu na pamet kad se prica o medama, a ne kao mini harker onaj morz :sigh:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ali oni nemaju stomachic!!! Niti visak kilograma. Cak su i suvise mladi da bi bili daddy (40+?). Plus su veoma, veoma, veoma misicavi... To su mi ipak vise muscle bear tipovi... A ja ionako nemam pojma...
Korisnikov avatar
By ns.happy
kako nemaj uova dva na prvim slikama? poenta i jeste da su oni jaki, kao medvedi i da su dlakavi. dao sam ti sliku jednog lepog daddy-ja. stvar je u tome da ces ti svugde pronaci i lepe i ruzne primerke. i kod berova i kod twinkova. moras da stvari gledas na lep nacin. a ned a odmah izvlacis morzeve :)
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by ns.happy
ovo je daddy bear:
Slika
Što je lip ovaj :love:
Korisnikov avatar
By jukie
Izvini ali meni tvoj daddy bear liči na "običnog muškarca"
Korisnikov avatar
By Manon
lepe mede imas ns.happy
...
volim i tvoj lep pogled na svet :kiss:
Korisnikov avatar
By jukie
Dakle:

Jeste daddy bear:

Slika

Nije daddy bear:

Slika

Ali isti čovek na slici desno, uz male kozmetičke i odevno-stilske zahvate, jeste daddy bear:

Slika
Korisnikov avatar
By Dirrty
ns. happy a kome se ne dize na te sa tvoje slike?!
Ako se nekom ne dize... taj je :lood:

Ajde necemo vise takve slike da postavljamo.
Nateraces me da postanem bear hunter!

Inace mi je prvilacnije kada na misitjima ima dlacica, onako umereno.
Mada, ne mogu reci da sam gadljiv na to kada ih nema.

Maljavost mi je najmanje bitna stvar.
Bitna je briga o higijeni i zdravlju prvenstveno, a po meni tu spada i neka vrsta fizicke aktivnosti (pod ovim mislim na nesto pored sexa).
Korisnikov avatar
By ns.happy
cekaj bre, ti upravo onda zelis da podgrevas stereotipe o medama kao onaj sa slike koju je okacila mina :neto:
a ako se nekom ne dize na ove moje mede onda taj stvarno voli twinkove ili sta vec drugo ima, nebitno.
poenta je da mede nisu nakaze kako ih neki pokusavaju prikazati, vec su to isto ljudi kao i drugi i umeju biti mnoooogo sexy...
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by ns.happy

Slika
Jao sto su slatke mede :sweet: :giggle:

Ovi drugi... :nono:
Korisnikov avatar
By gorilica
:)
Da, zaista je lep tekst, i pre svega istinit. :sudija: Barem ja u njemu nashao 95% sebe.
Korisnikov avatar
By m..
Meni su mede daleko simpaticnije od nabildovanih nauljenih macho tipova :D
Korisnikov avatar
By Galateja
Taman kad su devojke prestale da se prepiru oko buč-fem podele dobiše forumaši novu temu za verbalno mačevanje: meda ili zeka. :D
Korisnikov avatar
By RED BUTTON
Originally posted by vaga-strelac
moj meda ima mene.
aleluja !!!! :dancing:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!