Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By ~ Le Saint X ~
Ne bas kriza...
ali, ponekada mi nije sve jedno...

a onda...

what the hell?!

c'est pas la seule chose qui compte!

et toq!
:snob:
Korisnikov avatar
By greek_lover
Ne!

Hvata me kriza kad sam u losoj vezi koju ne umem da okoncam!
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by greek_lover
Ne!

E svasta...Nista lakse. Sacekas da zaspi, stavis mu jastuk preko glave, sednes preko jastuka i ne pomeras dok ne prestane da se gicka :lizalica:
Korisnikov avatar
By greek_lover
Resenje! Najzad! Hvala! :molise:

Veliki, ulizivacki naklon postovanja Vam saljem za ovo:hail:
Korisnikov avatar
By vremecuda
Desavalo mi se da..."Kada se pogase svetla i utihne muzika...Ostanes sam sa sobom i nekada se osecas jadno,bezveze i uzasno....jer si sam.."

Ali,hvala bogu ne desava mi se to cesto ! :slika:
Korisnikov avatar
By 2kune
KONAČNO!!!! :radosnice: Možda sad budeš u vezi... :pinknaocari:
Korisnikov avatar
By tea92
Originally posted by kazanova2007

Desavalo mi se da..."Kada se pogase svetla i utihne muzika...Ostanes sam sa sobom i nekada se osecas jadno,bezveze i uzasno....jer si sam.."

...yap, poznat mi je taj osecaj...:nazalost:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Originally posted by greek_lover
Ne!

Poznat mi je osecaj...
By Tresh-grl
Pa ne bas...prija mi da sam sama....naravno javi se ponekad onaj grozan osecaj usamljenosti,pogotovo kad me puca neka depresija ili neraspolozenje....onda malo vise izlazaka,zurki,droge i bude mi extra!
Korisnikov avatar
By Scorpy
Originally posted by tea92

...yap, poznat mi je taj osecaj... :nazalost:
Dodzhi 'vamo :hug:

Originally posted by Tresh-grl
Pa ne bas...prija mi da sam sama....naravno javi se ponekad onaj grozan osecaj usamljenosti,pogotovo kad me puca neka depresija ili neraspolozenje....onda malo vise izlazaka,zurki,droge i bude mi extra!
...bez ovog drugog dela...kad zapadnem u depresiju, iskoristim to i napishem neko svoje umetnichko delo...ispraznim se na papir, i prodje...ili samo odem ranije da qntam, i naspavam se...ma, brzo prodje - depresija me nikad ne drzhi dugo, jer: znachi ja nemam vreeeeemena da budem depresivan :eya:
...ili pochnem da skachem k'o budala po sobi dok se ne oznojim ka' stoka, i dok mi se sva odetja ne slepi :/
Korisnikov avatar
By tea92
Originally posted by Scorpy

Dodzhi 'vamo :hug:

:placko:

:sweet:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Hvata me u intervalima od 15 minuta :lol:

salim se

polovicno :lol:
Korisnikov avatar
By BornEnchanter
Dugo vreme nisam uspevao da ostvarim vezu i to me je jako frustriralo. Znaci da, bio sam u krizi.
Korisnikov avatar
By *STATUS*

Hm, upoznasmo se Kazanova2007 i ja pre neko vece na zurci....

simpaticna devojka koja mi je delovala jako prijatno....

pitam se zasto devojke poput nje nemaju srece u ljubavi... da li zato sto su previse emotivne i sto dozvoljavaju raznoraznim utripovanim pojavama da se igraju sa njihovim osecanjima.....

nisam mogao a da ne skrenem paznju da kazanovu2007, simpaticnu devojku, toplog srca..... kada ja za nekog to kazem, onda je to stvarno tako.....

:friends:

Sto se tice mog odgovora u vezi krize... neretko zapadnem u krizu sto nemam decka... i sto vreme gubim na nebitne, nekvalitetne momke koji ne znaju sta zele od zivota... prodju godine i shvatis da si protracio vreme pored pogresnih ljudi....

doduse, ja imam taj problem sto sam nakon nekih dugih veza mnogo toga naucio i otprilike znam unapred sta ce da se desi....

mislim da znam previse za nekog ko ima samo 24 godine.... osecam se matoro.....
Korisnikov avatar
By vremecuda
Originally posted by *STATUS*

Hm, upoznasmo se Kazanova2007 i ja pre neko vece na zurci....

simpaticna devojka koja mi je delovala jako prijatno....

pitam se zasto devojke poput nje nemaju srece u ljubavi... da li zato sto su previse emotivne i sto dozvoljavaju raznoraznim utripovanim pojavama da se igraju sa njihovim osecanjima.....

nisam mogao a da ne skrenem paznju da kazanovu2007, simpaticnu devojku, toplog srca..... kada ja za nekog to kazem, onda je to stvarno tako.....

:friends:

:rida: :rida: :rida: :rida: :rida: jooooooooooooooooj STATUSE ,ti bas umes da pogodis u sred srcccaa :rida:
Korisnikov avatar
By m..
Mene hvataju krze kada nemam sex duze od mesec ipo, i hvataju me krize u vezi kad ne vidim voljeno bice duze vreme, ali me nikad nije uhvatila krzia sto nisam u vezi :P :kokice:
Korisnikov avatar
By m..
jebote kucala sam nogama...
Korisnikov avatar
By Stripi
Znala me pokatkad uhvatiti, no brzo me prošlo. Bolje biti sretan i sam nego nesretan u lošoj vezi.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by m..
Mene hvataju krze kada nemam sex duze od mesec ipo, i hvataju me krize u vezi kad ne vidim voljeno bice duze vreme, ali me nikad nije uhvatila krzia sto nisam u vezi :P :kokice:
what she says :novine:
Hmmmm...mada mozda me kriza sto nisam u vezi nije 'fatala jer sam jako dugo zavezivna...hmmm.....hmmmm...
Cek da razmislim...
A da!
Bio je periJod kada nisam bila sa osobom zenskoga roda bila u vezi duze vreme, ali kriza me je 'fatala opet na cisto seksualnoj bazi, jel.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Da.Ponekad me uhvati to nesto sto se moze nazvati kriza.
Obicno tada iskljucim telefone i provedem vece sam u stanu slusajuci muziku koja mi u tom momentu odgovara raspolozenju...ali na srecu to se ne desava cesto ja sam nepopravljivi optimista pa uvek mislim da se nikad nezna kada ce u zivotu da te strefi nova ljubav...mozda to bude vec danas...mozda sutra...
Korisnikov avatar
By Sutekh

Hvala bogu pa mi je u potpunosti nepoznat taj osecjaj.
Korisnikov avatar
By Manon
Originally posted by m..
isti moj slucaj
Korisnikov avatar
By juice
Originally posted by *STATUS*

Sto se tice mog odgovora u vezi krize... neretko zapadnem u krizu sto nemam decka... i sto vreme gubim na nebitne, nekvalitetne momke koji ne znaju sta zele od zivota... prodju godine i shvatis da si protracio vreme pored pogresnih ljudi....

doduse, ja imam taj problem sto sam nakon nekih dugih veza mnogo toga naucio i otprilike znam unapred sta ce da se desi....

mislim da znam previse za nekog ko ima samo 24 godine.... osecam se matoro.....

Joj STATUSe bre!!! dodji ti kod juica... :)

jebi ga, ne bi nam bio prvi put da se ljubimo :blush:

:kiss:
Korisnikov avatar
By Black_crystal
Mene hvataju krize samo kada ne vidim dugo osobu sa kojom sam u vezi, i koju volim.... :uplasen:
Korisnikov avatar
By Zoe
Zavisi od stanja u kojem se nalazim, da li sam u dusevnom rastrojstvu ili sam na "svome" iznutra....
Ako je ovo prvo (a single sam) onda mi se znalo desiti da u doba nekih praznika i okupljanja ili prosto ako pogledam neki srecan ljubavni film, osetim da mi nedostaje takvo sta, a ako sam dobro, onda uzivam u svim prednostima koje single status donosi.

U sustini, nisam nikad bila dovoljno dugo single da bih osetila neku vecu krizu.
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Ja nikada do sada nisam imao vezu.... Nekako mi je to previshe.....
Korisnikov avatar
By Deksi
Pa i ne bas,ne hvata me neka kriza kad sam single jer mi taj status u principu najvise i odgovara...kriza nastupi kad se setim nekih stvari,ljudi,veza preko kojih jednostavno nisam uspeo da predjem nikako...onda osetim veliki poraz i zalosno se osecam jer se nisam pomerio s mrtve tacke...i onda se okupiram ponovo drugim stvarima...tu su zurke,drustvo,gudra i sve se vrati na staro...
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Kad ljubav padne ti u krizu pozovi "halo" TU SAM BLIZU :dance:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!