Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by greek_lover
Ne!
Hvata me kriza kad sam u losoj vezi koju ne umem da okoncam!
Originally posted by tea92Dodzhi 'vamoOriginally posted by kazanova2007
Desavalo mi se da..."Kada se pogase svetla i utihne muzika...Ostanes sam sa sobom i nekada se osecas jadno,bezveze i uzasno....jer si sam.."
...yap, poznat mi je taj osecaj...![]()
Originally posted by Tresh-grl...bez ovog drugog dela...kad zapadnem u depresiju, iskoristim to i napishem neko svoje umetnichko delo...ispraznim se na papir, i prodje...ili samo odem ranije da qntam, i naspavam se...ma, brzo prodje - depresija me nikad ne drzhi dugo, jer: znachi ja nemam vreeeeemena da budem depresivan
Pa ne bas...prija mi da sam sama....naravno javi se ponekad onaj grozan osecaj usamljenosti,pogotovo kad me puca neka depresija ili neraspolozenje....onda malo vise izlazaka,zurki,droge i bude mi extra!
Originally posted by ScorpyOriginally posted by tea92Dodzhi 'vamoOriginally posted by kazanova2007
Desavalo mi se da..."Kada se pogase svetla i utihne muzika...Ostanes sam sa sobom i nekada se osecas jadno,bezveze i uzasno....jer si sam.."
![]()
Originally posted by kazanova2007
Ali,hvala bogu ne desava mi se to cesto !![]()
Originally posted by *STATUS*Originally posted by kazanova2007
Ali,hvala bogu ne desava mi se to cesto !![]()
Originally posted by m..what she says
Mene hvataju krze kada nemam sex duze od mesec ipo, i hvataju me krize u vezi kad ne vidim voljeno bice duze vreme, ali me nikad nije uhvatila krzia sto nisam u vezi![]()
![]()
Originally posted by tea92Hvala bogu pa mi je u potpunosti nepoznat taj osecjaj.Originally posted by kazanova2007
Originally posted by *STATUS*
Sto se tice mog odgovora u vezi krize... neretko zapadnem u krizu sto nemam decka... i sto vreme gubim na nebitne, nekvalitetne momke koji ne znaju sta zele od zivota... prodju godine i shvatis da si protracio vreme pored pogresnih ljudi....
doduse, ja imam taj problem sto sam nakon nekih dugih veza mnogo toga naucio i otprilike znam unapred sta ce da se desi....
mislim da znam previse za nekog ko ima samo 24 godine.... osecam se matoro.....
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!