Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By lez from bg
Vec par dana sa vishe osoba komentarishem i raspravljam o prevari.Neke devojke tvrde da bi lakshe podnele da ih njihova devojka prevari sa devojkom nego sa tipom.Mozhda ja nisam normalna,ali mislim da bih pre oprostila da me devojka prevari sa tipom nego sa devojkom,jer ipak kontam da tip ima ono shto ja nikada necu imati,heh...
:alexis: :cekam: :cekam: :cekam: :cekam:
By Swanheart
Originally posted by lez from bg
Vec par dana sa vishe osoba komentarishem i raspravljam o prevari.Neke devojke tvrde da bi lakshe podnele da ih njihova devojka prevari sa devojkom nego sa tipom.Mozhda ja nisam normalna,ali mislim da bih pre oprostila da me devojka prevari sa tipom nego sa devojkom,jer ipak kontam da tip ima ono shto ja nikada necu imati,heh...
:alexis: :cekam: :cekam: :cekam: :cekam:
aj da citiram pocetni post za slucaj da korisnica odluci da obrise opet sve uvodne postove na temama koje otvori...

dakle...
prevara je prevara, ako vara nesto me sitno zabole :cenzura: labudovo sa kim me prevarila...
poucena skorasnjim iskustvom, ako dodje jednom do prevare doci ce jos jednom i tako u nedogled, a cemu onda prvo da lazemo sebe pa onda ostale.
Korisnikov avatar
By starky
ma nek radi sta hoce,ali da ja ne znam,niti da sumnjam...(i naravno da mi nikada ne prizna ako jeste samo zato sto nju grize savest)...:transprst:
By Paris
Originally posted by Swanheart
aj da citiram pocetni post za slucaj da korisnica odluci da obrise opet sve uvodne postove na temama koje otvori...
:lol:

on:
kurva je kurva bez obzira s kim se j***** :kosa:
Korisnikov avatar
By Zoe
Kada sam bila sa mladicem, tada sam nesto mislila da bi me manje pogodilo da me prevari sa tipom, a kada sam bila sa zenom, pogadjalo me da me prevari i sa zenom i sa muskarcem. :lood:

Kada sam "porasla", postalo mi je neprihvatljiva bilo koja opcija, ali ne zato sto me seksualno vara, vec najvise zato sto je to pokazatelj da sa nasom vezom nesto(ili nista) nije u redu, cim trazi nekog drugog.
Korisnikov avatar
By lez from bg
Swanheart,necu brisati.Imala sam svoje razloge zashto sam ono uradila.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ranije ne bih oprostila...sada mogu da zamislim situaciju u kojoj bih oprostila
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Imala sam slicnu situaciju... i oprostila sam,
naravno jednom...

Znam da se nisam presla... verujem u to,
jer je rec o velikoj ljubavi..

a izlet sa muskarcem... je samo doprineo jacanju
nase veze..

shvatila je da tamo nema sta da trazi

:D
Korisnikov avatar
By m..
Mogu da zamislim situaciju u kojoj bih oprostila, ali to sve tako zavisi od okolnosti. Ne znam zapravo. Morala bih prvo da se nadjem u toj situaciji :D
Korisnikov avatar
By Zoe
Nije meni problem da oprostim, uopste. Ljudi NISU monogamna bica, samo nastoje da budu.
Problem je sto to nece resiti problem. Oprostiti je najlakse, ono sto je potrebno jeste posle raditi na takvoj vezi.
A pitanje je veliko da li osoba koja je vec prevarila, zeli da radi na vezi-jer da je zelela, prvo bi se javila da razgovara, da iznese problem, cim je osetila poriv da vara, a ne da ode i jednostavno to uradi.

Nije to samo prevariti-oprostiti, stvari su uvek dublje od toga u jednoj vezi.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ostavila si mnooogo rupa tu.....bas mislim da je to pojednostavljivanje
Korisnikov avatar
By Zoe
Jesam, ne mogu sad u detalje, ali ko shvata shvata.

Stvar nije jednostavna, i kad bih imala vremena pisala bih do najsitnijih detalja, ali verujem da onaj ko misli slicno moze da se lepo snadje i sa ovoliko napisanog.
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Pa nije lako ni oprostiti... pogotovu kada vas to sve strefi
iznenada i ne ocekujete...

Ali ako je ljubav prava i jaka, i to isto
sa druge strane..

Nekada se dese neke ne predvidjene stvari...

jednom... da..

vise puta .. ne
Korisnikov avatar
By LittleRed
prevara bi znacila definitivan kraj veze, bez obzira kog pola bila ta treca osoba. ona je u sustini najmanje vazna...
i meni ne bi bio problem da oprostim, iako bih nesumnjivo bila besna i povredjena. problem bi mi bio da nastavim ... prevara ukazuje na sustinski problem u vezi i mislim da je kada se desi obicno vec suvise kasno.
Korisnikov avatar
By vremecuda
Prevara je prevara... :kija:

Desilo mi se da me jedna devojka prevari sa muskarcem.Nervni slom sam dobila i bolelo je uzasno...lakse bi mi bilo da me je prevarila sa zenom (ne znam zasto)...

Dok mi se nije desila ova MOJA koja me je varala,varala,varala,varala,varala........ varala,varala........ :osedeo: ... sa zenama doduse (ne sa muskarcem) i uzassno je bolelo,bolelo,bolelo.... :drama:

Tako da lezfrombg zaista ne znam vise i izgubila sam sve moguce parametre...

Cinjenica je da boli svaka prevara (bar mene)...
Boli,boli,boli....

:grom:
Korisnikov avatar
By Black_crystal
Prevara sa tipom, definitivno! To ne znam da li bih ikada mogla da joj oprostim!
Korisnikov avatar
By Shmi
Isti kur... oprostih i jedno i drugo... :odbij:
Korisnikov avatar
By UNstr8
Trag prevare ostaje zapisan i u jednom i u drugom bicu, on se ne vidi na povrsini u trenutku pocinjenog, zato to ljudi i rade, ali jednom ispliva na videlo, prikaze se u ocima, u postupcima, u najsitnijim detaljima ponasanja osobe koja je prevarila i prevareno srce koje voli to oseti...moze da predje preko toga i da oprosti zbog ljubavi koju nosi u sebi, ali tragovi su vec zapisani u oba srca...........Bila sam ta koja je prevarila, nisam bila prevarena nikada,ne poznajem taj bol, ali mogu da govorim o bolu i izjedanju koje sam nosila u sebi posle pocinjenog nedela...prozivala me je ljubav koju sam imala prema njoj, pokusavala sam da se iskupim svojim dobrim ponasanjem i paznjom, iako ona nije ni slutila zasto sam toliko predivna i predana od uobicajenog mog ponasanja....izjeda iznutra i utice na opstanak ljubavi....posle toga nisam ni u jednoj vezi vise varala, vec ako se javi u bicu zelja i pozuda za drugim bicem ili raskini vezu ili ugasi zelju ljubavlju, ako je imas, prema osobi sa kojom si...budi uvek iskren prema sebi i razgovaraj sa sobom, spusti se u svoje dubine i tamo leze svi odgovori na probleme, tada nikada neces biti nezadovoljan jer ces znati sta ti treba, sta zelis, sta te ispunjava i tim putem ces ici kroz zivot....to je velika borba razuma i duse, tela i duha.
Korisnikov avatar
By UNstr8
Ova iznad mene je promasila temu u zadnjem delu pisanja , to definitivno nema veze sa zadatim, tako da ne obracajte paznju na poslednje misli pisca...
Korisnikov avatar
By Shmi
Ma nemoj?! E pa bas ima da obrate paznju sta sam napisala. :smilegrin:
Korisnikov avatar
By UNstr8
Zar ne vidis ko je iznad te poruke? Ja, mislila sam na svoju prvu poruku...
Korisnikov avatar
By *STATUS*
prevara je prevara

sto znaci da je partner okrenuo ledja partneru sa kojim je u vezi i otisao da se seksa ne kim drugim, ma ko to bio :)

:giljotina:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!