- 20 Apr 2008, 20:49
Trag prevare ostaje zapisan i u jednom i u drugom bicu, on se ne vidi na povrsini u trenutku pocinjenog, zato to ljudi i rade, ali jednom ispliva na videlo, prikaze se u ocima, u postupcima, u najsitnijim detaljima ponasanja osobe koja je prevarila i prevareno srce koje voli to oseti...moze da predje preko toga i da oprosti zbog ljubavi koju nosi u sebi, ali tragovi su vec zapisani u oba srca...........Bila sam ta koja je prevarila, nisam bila prevarena nikada,ne poznajem taj bol, ali mogu da govorim o bolu i izjedanju koje sam nosila u sebi posle pocinjenog nedela...prozivala me je ljubav koju sam imala prema njoj, pokusavala sam da se iskupim svojim dobrim ponasanjem i paznjom, iako ona nije ni slutila zasto sam toliko predivna i predana od uobicajenog mog ponasanja....izjeda iznutra i utice na opstanak ljubavi....posle toga nisam ni u jednoj vezi vise varala, vec ako se javi u bicu zelja i pozuda za drugim bicem ili raskini vezu ili ugasi zelju ljubavlju, ako je imas, prema osobi sa kojom si...budi uvek iskren prema sebi i razgovaraj sa sobom, spusti se u svoje dubine i tamo leze svi odgovori na probleme, tada nikada neces biti nezadovoljan jer ces znati sta ti treba, sta zelis, sta te ispunjava i tim putem ces ici kroz zivot....to je velika borba razuma i duse, tela i duha.