e posto ne mogu da

po mt:s-u u temi "zasto mrzim telekom" pljuvacu ovde..
tamo sam napisala problem a ovde cu da ih dopljujem.. i da i ovde ne bude offtopic - NE, NECU vise biti dosledna mobilnom operateru faking mt:s!!!
juce mi je broj najednom postao nedostupan, mislila sam da je trenutni problem u mrezi i uspela da se strpim do danas. probudim se jutros.. "limited service, emergency calls only"
odem u, jelte, mt:s predstavnistvo (sreca pa mi je odmah iza ugla!) i pokazem dragoj und ljubaznoj (kako da ne) operaterki da mi na displeju pise Limited Service a ona me pita "a sta to znaci, kakav problem imas?"
objasnim joj lepo da sam nedostupna od juce, da ne - ne mogu da zovem, ne mogu da me zovu, ne primam sms i ne mogu da saljem sms (glupaco!).. i sta ce gde ce, posle 2min piljenja u telefon izvadi karticu i prebaci je u 3310 nokiu i naravno radi. i meni je radilo i juce i danas prvih 5-10min kada iskljucim pa ukljucim telefon (ponekada, jednom u 3 iskljucivanja). kaze "pa radi ti kartica".. onda mi vrati karticu u moj mob: "pa radi ti i telefon"

ja joj objasnim da nece trajati dugo ali ne lezi vraze: "sta sada hoces kada ti radi telefon?"
i tako me uputi kuci.. i da, radio mi je telefon citavih 25min!
i sta sada, da idem i da porusim telekom ili da se lepo vratim svom Telenoru gde sam oduvek i bila? naravno - drugo!
e.. zato mrzim telekom!
i nisam mu vise dosledna, umrli su za mene kad su nesposobni.