Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Od 1999. godine sam na 063 mrezi. Tada je bilo smesno uopste uporedjivati Mobtel i MTS. Sada je situacija drugacija, ali i pored jake konkurencije (ulaskom VIP-a) nemam nameru menjati Telenor. Od decembra prosle godine sam ponovo na post-paidu jer me je zesce smorilo svakodnevno ukucavanje dopuna. Koristim Fleksi 4000 i zadovoljan sam. Razgovor u mrezi je samo 0.90 din (plus PDV :D ) sto je do jaja, obzirom da 80% mesecne minutaze ostvarim u okviru 063 i 062.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by goran
Zavisi koliko sestica imas u broju :google:
hahahaha..
je li, jeguljche, jel to neka prozivka? :P

inache, 063 vec par godina... nikad nisam voleo telekom a vec unapred sam mrzeo postpaid i ljude koji cimaju da bi ih pozvali, pa nemaju kredita po 7 dana itd itd...
Tako da je resenje bilo 063 postpaid... to se sklopila sa kul brojem, i junior tarifom koju koristim i danas (1 din sms, ja ih posaljem po 1500 mesecno, tako da ako bi imao ovaj standardni od 2 din racun bi bio drasticno veci :) ) ... i tako...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
za tolike poruke ti se isplate tarifni dodaci ili neki od prenesi paketa, jedino što onda nemaš happy hour. no izračunaj gde bi više uštedeo.
Korisnikov avatar
By Zemunac
Prvi broj koji sam koristio (od 2002.) bio je Telenorov (Mobtelov) post-paid i od kada sam raskinuo ugovor, promenio sam par hiljada brojeva i svi su bili 063 ili 062. Imam jednu chetvorku, ali mi je Telenor oduvek bio neuporedivo bolji.
Ovih dana planiram da uzmem u Vip-u telefon i da potpishem ugovor sa njima, ali to naravno radim samo zbog telefona. Broj cu da koristim samo dok ne istroshim besplatne minute i poruke na mesechnom nivou.
Telenor je ipak glavni. :D
Korisnikov avatar
By Scorpy
Originally posted by goran
Zavisi koliko sestica imas u broju :google:
...jel se to meni neko malkice ispalio? :paki:

OT: A shta znam... imam 061, 063, 064 (i valjda josh jedan 064...)...

061 koristim zbog onih povoljnosti sa kreditom, i lep je broj... gprs radi poprilichno dobro *kuca u drvo*

063 sam koristio davno, lep broj, lako se pamti..divno... imam neshto kredita, uplatim po potrebi, i lepo radi gprs *kuc-kuc*

064 koristim all-the-time..zajeban broj [danas kad me drugarica pitala broj..doshao sam do chetvrte cifre i ubagovao se] bez ikakvog smisla, koristim ga duzhe vreme, nem pojma ni zashto sam preshao na njega... tj. znam, na 063 je trebalo biti post-paid korisnik, da bi se koristila usluga #31# :eevil:

shto se gprs-a na 064 tiche, on ume chesto da zeza...al' kad se napravi neki zastoj, izvadim 061 karticu i ubacim je u fon... onda leti :surf:
Korisnikov avatar
By Delete
Mts, zbog povoljnog rominga u BiH, povoljnih poruka i omiljenog broja...malo li je :D
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
a kako vi što koristite 20 brojeva to radite? nosite isto toliko mobilnih sa sobom? ja sam nekih dve godine imao 63 i 64 i imao sam dva telefona. tada i više nikad.
Korisnikov avatar
By Scorpy
Originally posted by 2Q2Bstr8
a kako vi što koristite 20 brojeva to radite? nosite isto toliko mobilnih sa sobom? ja sam nekih dve godine imao 63 i 64 i imao sam dva telefona. tada i više nikad.
am...

061 i 063 kartice nosim svuda sa sobom u novchaniku, i uvek nosim 064 u fonu...e sad, po potrebi ponesem i drugi fon [N6600, jer se na njemu lakshe menja kartica ... skinem poklopac i lupim o neki chvrshtji predmet i ispadne baterija] ... i to je to :)
Korisnikov avatar
By Delete
Pa da...nosimo nekoliko telefona...pa kad pocne jedan da zvoni ne pronadjemo bas iz prve koji je to.
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by erkondisn

VIP ima skroz dobar zvuk. mislim da je to jedino sto valja na toj mrezi, zajedno s GPRS-om :lol:
Moj brat koristi VIP i muka mi bude od krchanja svaki put kad ga zovem.

Ja volim telenor zbog njegovog imidza moderne i ozbiljne firme. Telekom mi je nekako narodjnjachka mrezha, VIP isfuran kao da su bogovi a sranje im usluge.
Cene su mi manje bitne, em ne koristim tel puno, em su manje vishe iste kod svih operatera.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
@REI: krčanje je zbog nacionalnog rominga, o tome pričam.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Delete
Mts, zbog povoljnog rominga u BiH, povoljnih poruka i omiljenog broja...malo li je :D
Ispravka, nema rominga. :D
Korisnikov avatar
By Rei
@REI: krčanje je zbog nacionalnog rominga, o tome pričam.
Naravno. A buduci da nacionalni roaming i dalje ima vecinu u odnosu na njihovu mrezhu, kvalitet nac. roaminga slobodno mozhe da se uzme kao default kvalitet.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
VIP-u ce trebati oko 4 godine da podigne mrezu koja bi pokrivala veci deo zemlje i koliko-toliko omogucila kvalitetnu vezu. Ovo sada je smejurija.
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by tinkerbell
Da, mislila sam sa pdv-om... prepaid korisnicima je 1 din - 1 minut... i poruke se NAPLACUJU!!!
:shok: znači na prepaid em imaš duplu cenu, em ograničenje od 1000 minuta! :shok:
Ne, nema ogranichenja od 1000 din vishe ;)
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
pa dobro, da ne kažeš da vam nisu izašli u susret. :lol:
By Paranoid Androgynoid
e posto ne mogu da :pljuje: po mt:s-u u temi "zasto mrzim telekom" pljuvacu ovde..
tamo sam napisala problem a ovde cu da ih dopljujem.. i da i ovde ne bude offtopic - NE, NECU vise biti dosledna mobilnom operateru faking mt:s!!! :mad:
juce mi je broj najednom postao nedostupan, mislila sam da je trenutni problem u mrezi i uspela da se strpim do danas. probudim se jutros.. "limited service, emergency calls only" :mad:

odem u, jelte, mt:s predstavnistvo (sreca pa mi je odmah iza ugla!) i pokazem dragoj und ljubaznoj (kako da ne) operaterki da mi na displeju pise Limited Service a ona me pita "a sta to znaci, kakav problem imas?" :wtf:
objasnim joj lepo da sam nedostupna od juce, da ne - ne mogu da zovem, ne mogu da me zovu, ne primam sms i ne mogu da saljem sms (glupaco!).. i sta ce gde ce, posle 2min piljenja u telefon izvadi karticu i prebaci je u 3310 nokiu i naravno radi. i meni je radilo i juce i danas prvih 5-10min kada iskljucim pa ukljucim telefon (ponekada, jednom u 3 iskljucivanja). kaze "pa radi ti kartica".. onda mi vrati karticu u moj mob: "pa radi ti i telefon" :doh: ja joj objasnim da nece trajati dugo ali ne lezi vraze: "sta sada hoces kada ti radi telefon?"

i tako me uputi kuci.. i da, radio mi je telefon citavih 25min!
i sta sada, da idem i da porusim telekom ili da se lepo vratim svom Telenoru gde sam oduvek i bila? naravno - drugo!

e.. zato mrzim telekom! :pljuje:
i nisam mu vise dosledna, umrli su za mene kad su nesposobni.
Korisnikov avatar
By erkondisn
pa nista strasno, to se desava svim operaterima. meni se cini da je rijec o neispravnoj SIM kartici. to su ti oni duzni zamijeniti za dzabe, pokusaj inzistirati da smatras da je SIM kartica neispravna. ako ti budu srali, uzmes drugog operatera.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
i ja mislim da je do kartice. ili je možda telefon počeo da riknjava. probaj da staviš karticu u drugi aparat, pa sačekaj da vidiš hoće li biti problema.

btw, slobodno otvori novu temu, ne boli. ;)
By Paranoid Androgynoid
pa necu bas toliko da spamujem forum, kapiram da se ne bi na temi mnogo pisalo jer bih ili polomila karticu ili promenila operatera :lol:

elem, probala sam da prebacim karticu u drugi telefon i evo je stoji i u njemu nedostupna. :( dakle nije do telefona, star je samo pet meseci bilo bi cudno da je do njega.. a btw ovu karticu sam dobila kao "novu" pre nekih mesec i po dana kao zamenu stare.. i eto, toliko joj je trebalo da se pokvari.

otici cu jos jednom do telekoma danas, ako nece da je zamene.. izvadim lepo na licu mesta 063, ubacim u telefon i kazem "hvala lepo, hvala najlepse.. ima onih koji hoce :prst: "

:lol:
Korisnikov avatar
By andjela
ma zamenuce je... to je mislim 170 dinara zamena sim kartice
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!