Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By mmiki
Odnos sa jednim deckom sam poceo da shvatam ozbiljnije a kako sam poceo, tako cu i zavrsiti ocigledno. Problem je u njegovom nacinu oblacenja (a mozda je i to moj problem). On jeste feminiziran u odredjenoj, pa i velikoj, meri ali tu njegovu osobinu prenaglasava odeca (previse uska, previse sarena, previse detalja). U kucnom ambijentu na to nisam mnogo obracao paznju, ali kad smo setali zajedno bilo mi je vrlo, vrlo neprijatno. Svakom je upadao u oci, a i ja sa njim. Koliko mi je bio blizak izmedju 4 zida (nismo imali sex da ne bude zabune), toliko mi je bio odbojan vani. Osecao sam jako teske poglede ljudi pa i strah iduci sa njim po mracnim ulicama i mimoilazeci tu i tamo poneku dark grupicu sumnjivih tipova koji su nas takodje pratili pogledima... :drama: Ja se pre nisam druzio sa takvim osobama.
Zanima me kako se vi nosite sa tim? Da li imate takvog decka ili druga, kako se osecate dok idete sa njim u setnju preko dana, uvece...? Da li ga ubedjujete, postavljate mu uslove ili ste uspeli da ga promenite? Da li ste, ako jeste-kako prevazisli taj uzasan osecaj stida, straha...? Ako nemate takve osobe u vasem okruzenju, da li biste bili u stanju da ih imate (ja sam mislio da nisam u stanju)?
By Ulix
Rekao bih da problem definitivno jeste u tebi, a ne u njemu. :)

Unekoliko jos mogu i da razumem da ti neko ko je fem nije seksualno privlacan (meni to, recimo, moze da bude jako slatko), ali svakako ne mogu da razumem da imas problem da se druzis sa takvom osobom. To sto te je sramota da sa njim budes u javnosti, to je iskljucivo tvoj problem, i dosta govori o tebi.

Mene zabole dupe sta misli okruzenje o mojim prijateljima/ljubavnicima, kao i o meni, kad smo vec kod toga. Druzim se sa ljudima koji su interesantni i inteligentni, a da li su fem i kako se oblace, to nije kriterijum. Ako nekome smeta, to je vec problem tog nekog, a ne moj problem: ja ne zivim da bi drugima ugodio.
:prst:
Korisnikov avatar
By mmiki
To i meni zna da bude slatko... nije problem u tome, ali mi je ipak smetalo da nas vecina ljudi snima sa cudnim izrazima na licu. Mislim da nisam jedini.
By ~ Le Saint X ~
Razumem te mmiki ...

Imam super druga koji je nesto slicno sto si ti opisao
i
ne, nemam nikakav problem sa tim

a, jeste da ponekada moze da bude 'problematicno' kada se nocu vracamo iz grada jer nekoliko puta se desilo da neki debil namerno ga udari ramenom ili slicno dok prolazimo
:(
jbg...
Korisnikov avatar
By Paki
Sopstvena feminiziranost je maksimum koji možeš da podneseš, a da se ne izbljuješ ? :sweet:
Korisnikov avatar
By svejedno
Ja imma jdnog skroz isfeminiziranog ortaka.

Budala kakve nema. Vristim od smeha s njim.
..

Sad, mozda meni ne smeta to zato sto licno nisam gay, ne'am pojma. Pa kao nemam tripove da bi njegova isfeminiziranost mogla meni nesto da naudi, jel.

..

Mislim, sto bi mi smetalo? Lik je lud (pozitivno)

Drugar mi je.
..

Prema tome, rekao bih da se cimas bespotrebno.

Osim ako ti je preterano stalo sta prolaznici misle o tome s kim se ti druzis. I kako izgledas pored nekoga.

Vise nego sto ti je stalo do toga sa kime se druzis.
Korisnikov avatar
By decko
Uhm...nikad nisam nesto preterano razmisljao o tome. Desavlo mi se da mi npr neko drugi skrene paznju na to (tipa oblacenje ili ponasanje osobe s kojom su me videli i sl.) ali nikad mi to nije smetalo u meri da se ja lose osecam ili osecam neki stid.
Mislim primetim i ja tako neke stvari i desava mi se da se namerno nasalim s nekim ko preteruje u tom svom nekom smilu, ali to je ona drugarska sala i ne secam se da sam nekog uvredio.

Naravno, da mi necije ponasanje ili ceo stav/prisustvo te osove smeta s njom se ne bih druzio i izlazio, ali u svakom slucaju to se ne odnosi na cinjenicu da li je taj neko manje-vise fem i sl.
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by svejedno

Osim ako ti je preterano stalo sta prolaznici misle o tome s kim se ti druzis. I kako izgledas pored nekoga.

Jednostavan a najbolji odgovor na tvoje pitanje.
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by mmiki
Zanima me kako se vi nosite sa tim? Da li imate takvog decka ili druga, kako se osecate dok idete sa njim u setnju preko dana, uvece...?
Nemam takvih problema. Zasto? Zato sto ne upoznajem takve ljude, ne druzim se sa njima i apsolutno ih izbegavam.
Korisnikov avatar
By mne
meni licno ni malo to ne smeta,naprotiv poznajem par takvih momaka i uopste me nije sramota izaci sa njima,prosetati se cak i malim gradom,ne vidim nista lose u tome,opet sve u nekim granicama.ali imam druga kome to smeta i koji ne zeli da ga neko vidi sa takvim fem momcima ali zeli da bude sa njima....???:bljak:
Korisnikov avatar
By greek_lover
Originally posted by Zemunac
Nemam takvih problema. Zasto? Zato sto ne upoznajem takve ljude, ne druzim se sa njima i apsolutno ih izbegavam.
Ako ti vec toliko smeta, eto recepta!

on: sa par njih se druzim i nimalo me nije sramota izaci, prosetati, popiti i sl. sa njima. Sta ce misliti nepoznati prolaznici ... i couldn't care less.
Korisnikov avatar
By Rei
Na sve novitete se chovek nauchi, ako samo ima malo volje, a vidim da je ti imash. Vremenom ce te proci jer cesh shvatiti da si sve probleme samo umislio.
Korisnikov avatar
By Lunja
Koji put vec ova(kva) tema...? :zeva: Mrsko mi da se ponavljam. No, bitno je da se redovno vezba misic za toleranciju i prosirivanje duha i vidika. :teg2:

Cini mi se da je ovo prvi put da neko (u ovom slucaju mmiki) zeli da promeni svoj stav, da ulozi trud, da porazmisli, da se preispita.
:up: za to, ako sam dobro primetio.

@ REI
I baba Vojka je bila novitet 2003e na mestu premijera, pa se jos nismo navikli na nju. :lukavi: Imali smo i volje i strpljenja.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Morganu se jebe za izfeminiziranost. Ono od chega se Morganu okrece stomak je femkanje. Kada se likovi neckaju, ukljuchujuci i prijatelje...Morganu iskreno od srca dodje da ih izudara.

Mladic s kojim se Morgan zeza moze da nosi iznutrice upletene u kosu. Jebe se Morganu shta dechko nosi, kako se ponasha, ako zna da koristi mozak i kurac. Vishe mozak nego kurac. Duze kurac nego mozak.
Korisnikov avatar
By Galateja
Odnos sa jednim deckom sam poceo da shvatam ozbiljnije a kako sam poceo, tako cu i zavrsiti ocigledno. Problem je u njegovom nacinu oblacenja (a mozda je i to moj problem). On jeste feminiziran u odredjenoj, pa i velikoj, meri ali tu njegovu osobinu prenaglasava odeca (previse uska, previse sarena, previse detalja). U kucnom ambijentu na to nisam mnogo obracao paznju, ali kad smo setali zajedno bilo mi je vrlo, vrlo neprijatno. Svakom je upadao u oci, a i ja sa njim. Koliko mi je bio blizak izmedju 4 zida (nismo imali sex da ne bude zabune), toliko mi je bio odbojan vani. Osecao sam jako teske poglede ljudi pa i strah iduci sa njim po mracnim ulicama i mimoilazeci tu i tamo poneku dark grupicu sumnjivih tipova koji su nas takodje pratili pogledima... :drama: Ja se pre nisam druzio sa takvim osobama.
Zanima me kako se vi nosite sa tim? Da li imate takvog decka ili druga, kako se osecate dok idete sa njim u setnju preko dana, uvece...? Da li ga ubedjujete, postavljate mu uslove ili ste uspeli da ga promenite? Da li ste, ako jeste-kako prevazisli taj uzasan osecaj stida, straha...? Ako nemate takve osobe u vasem okruzenju, da li biste bili u stanju da ih imate (ja sam mislio da nisam u stanju)?
Dijagnoza: Biće Mikice da si u kućnom ambijentu bio više preorijentisan 'oću li ga/neću li ga/oće li me/neće li me' pa si kroz tu kontemplaciju bio ometen da porazmisliš o drugovom stajlingu. Ali kad je čaršija pogledom rekla svoje (a čaršija je naravno uvek u pravu :roll: ) onda si se zapitao o problematici. :lukavi:

Lek: Problem ćeš rešiti tako što ćeš se obogatiti i na pijaci belog roblja kupiti jednog mišićavog roba, odvesti ga u neki kul butik, obući ga i dresirati ga.

Moj stav: Može imati i tri ruke i dve glave, može biti kentaur ili minotaur, ali ako je MOJ prijatelj onda je MOJ prijatelj i tako će ostati sve dok me voli, poštuje i ima razumevanja i tolerancije.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Jako je ruzno od tebe sto se stidis u javnosti nekoga koga gotivis u 4 zida.

Onda prestani da se druzis sa deckom, ovako pravis imbecila od njega.
Korisnikov avatar
By Stripi
Općenito ne volim diskriminaciju prema feminiziranim ljudima. Sa par gej ljudi sam se prestao družiti zbog ogavnih komentara kako ih ti i takvi kompromitiraju, sramote, gade im se i slično.
Da znam, nekada zna biti neugodno kada te ljudi odmjere zbog osobe sa kojom se družiš, nekad je to jače od mene ali mi ne pada na pamet da se zbog toga prestanem družiti sa nekim ko mi je dobar prijatelj.
Korisnikov avatar
By Adenim
Hajde, ne napadajte odmah mmmmmmmikicu.

Mozda tebi ne smetaju njegovi imidz i ponasanje, mozda te je samo strah da ne budes napadnut od strane nekog kome bi vasa, tj. njegova pojava bila suvise ocigledna i neprihvatljiva.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Lunja

@ REI
I baba Vojka je bila novitet 2003e na mestu premijera
Koshtunije je premijer od februara 2004. :P
@ontopic
Imam jednog ortaka koji cesto ima fem ispade (strejt je verovali ili ne :lol: ), ali nemam problem da se pojavim u gradu sa njim. Stavise jako je popularan u mom drustvu jer covek je doktor zajebancije.
Fem tipovi me sexualno nimalo ne privlace i sa te strane ih izbegavam. Za druzenje, nemam pojma. Sem njega, u mom okruzenju nema fem likova pa i nisam dolazio u situaciju da razmisljam da li je to presudan uslov da se druzim sa nekim.
Korisnikov avatar
By mmiki
Uhh na sta pre da odgovorim... :) Naravno na provokacije necu, nije mi bila namera da vredjam feminizirane ili osobe koje zele da stvore ugled ultra racionaliste (koji uzivo najcesce ne potvrdjuju).

Originally posted by Zemunac
Ja da sam hteo da ga izbegnem to bi uradio dosad 100 puta.
Originally posted by REI
Na sve novitete se chovek nauchi, ako samo ima malo volje, a vidim da je ti imash. Vremenom ce te proci jer cesh shvatiti da si sve probleme samo umislio.
Originally posted by Adenim
Mozda tebi ne smetaju njegovi imidz i ponasanje, mozda te je samo strah da ne budes napadnut od strane nekog kome bi vasa, tj. njegova pojava bila suvise ocigledna i neprihvatljiva.
Originally posted by svejedno
Na sve novitete se covek nauci… istina. Ali na te novitete se nece navici drugovi iz skole/ulice koji ce odjednom poceti cesto da me vidjaju u njegovom drustvu a to me i brine… A znam kakva omladina seta ulicama, skolarac sam, to me i plasi.
Originally posted by ZvezdasBG
Imam jednog ortaka koji cesto ima fem ispade (strejt je verovali ili ne :lol: ), ali nemam problem da se pojavim u gradu sa njim. Stavise jako je popularan u mom drustvu jer covek je doktor zajebancije.
On je popularan u tvom drustvu….. u tvom drustvu vazi za decka koji je str8… sam si odgovorio.
Originally posted by Lunja
Cini mi se da je ovo prvi put da neko (u ovom slucaju mmiki) zeli da promeni svoj stav, da ulozi trud, da porazmisli, da se preispita.
:up: za to, ako sam dobro primetio.
Dobro primeceno. Naravno tesko je da cu ja svoje stavove radikalno promeniti ali me zanima STA BIH MOGAO URADITI DA ZAJEDNO DODJEMO DO NEKOG KOMPROMISA!? Pa nisu valjda nezaobilazne farmerice sa sljokicama na pola dupeta? Kljucna rec - kompromis.

off: I u gay-str8 odnosima je potreban kompromis a ne bezrezervno tolerisanje.
By Ulix
off: I u gay-str8 odnosima je potreban kompromis a ne bezrezervno tolerisanje.
Molim te da objasnis bar u kratkim crtama sta, za ime Sv. Tetke, ovo znaci???
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
A kad vec spomenu kompromis, jesi li ti nekad njemu rekao sta te muci?
Korisnikov avatar
By mmiki
Ja sam pricao sa njim o njegovom stilu i rekao mi je da je od malena u tom fazonu (ziveo je u inostranstvu do pre 5-6 godina a tamo je to naravno prihvatljivija pojava). Pa sam i otvorio temu da cujem necije slicno iskustvo, misljenje kako bi sto bolje pristupio temi da se ne oseti ugrozenim ili da ne oseti nas odnos zavisnim od resenja tog problema.
By Ulix
pitaj svetu tetku... :nokti:
E neka si mi rekao. Pred zidom ovakvih argumenata, covek mora da zanemi.
Korisnikov avatar
By m..
Pa, dobro, jesi li ti normalan?

Ne mozes nekom govoriti kako da se oblaci, mislim to je tako tinejdzerski. Da jednom sam imala decka/prijatelja koga sam presvalcila, al to je zato sto se pojavljivao u trenerci i cipelama i tako necemu, sto je tezak fashion crime, mislim nisam ja imala problem da vilenim okolo s njim u tom outfitu, al sam skontala da ima ljudi koji hoce, pa sam, jebiga, morala da uradim nesto po tom pitanju (uz njegov pristanak, naravno), a i klub u koji smo izlazili je imao fashion police na vratima, pa sam htela da se osiguram da cemo uci, btw imala sam jedva 16 godina tada.

Mislim, razumem ja da si ti pokupio neku paranoju od batina ili tako neceg, ali opet ne razumem.
Ja redovno blejim sa predizajniranim likovima, sto strejt, sto gay i nikad nas niko nije smarao. Gledaju ljudi, pa shta, jebote tako neki bulje u mene u autobusu pa tripujem da sam musava, al jebiga. Ove nedelje sam dobila 2x komentar "jel ovo musko ili zensko" a vodim se kao femme, lol. I nikom nista. Jebiga, neki ljudi imaju ono za konje na glavi i tunel vision, i to je to, ne treba im se prilagodjavati, treba im gurati limite. Mislim to je pitanje stava, ja prosto znam da me niko nece tuci pa nosila postanski dzak na sebi, jer imam takav stav, ono sto ja nosim je skroz kool, a lik koji blene je retard, bez ikakvog straha ili neprijatnosti, a nekog tako samouverenog niko nece da bije. Da bi te neko tukao moras da izgledas nesigurno i slabo, ili da naletis na kompletnu budalu.
Anyway, ti bolje prihvati tog prijatelja takav kakv jeste i pomiri se s tim da nosi malo offbeat odecu, i da ce vas ljudi gledati, i pokusaj da se nosis s tim, za tvoje dobro. Ne pokusavaj da ga menjas, jer ces ga ili izgubiti ili ispasti najgori licemer na kraju krajeva. Mislim, ne znam, ako zadrzis prijatelja i usput naucis kako da se nosis sa svojim strahovima i neprijatnoscu, u duplom si plusu.
Korisnikov avatar
By mmiki
@m..
Pa, dobro, za pocetak - normalan sam.
A sama si odgovorila na svoj post posto kazes da te cesto pitaju da li si musko ili zensko, tako da si navikla na to, ja nisam navikao. A sa druge strane stalno blejis sa tim likovima pa ljudima koji su u tvojoj blizini ne predstavlja nikakvu novinu ako te odjednom cesto pocinju vidjati sa osobom koja nosi farmerice na pola dupeta.
Batine nikada u zivotu nisam dobio (osim vaspitne u porodici).
Ti mozda imas takav stav posto si lezbejka muskog karaktera, pa kao i ostali muskarci arogantno gledas kroz ljude. Ne poznajem te pa ne znam, ali dobro predpostavljam. :)
I nije malo (kako kazes) offbeat odeca , vec malo vise.... mislim upravo je o tome rec, ako sam ja neko ko to u potpunosti tolerise, na kraju ce mi to izaci na nos i sve ce otici u k*, sto mi naravno nije cilj. Hocu da probamo neki kompromis a ako ne moze, boze moj, to moze znaciti i da je njemu njegov stil, dok izlazimo zajedno, vazniji od toga kako se ja osecam. Ako bi on bio toliko sebican (a mislim da nije) da bar detalje ne promeni, rado cu se pozdraviti sa njim.
By polarlicht4.1
A sa druge strane stalno blejis sa tim likovima pa ljudima koji su u tvojoj blizini ne predstavlja nikakvu novinu ako te odjednom cesto pocinju vidjati sa osobom koja nosi farmerice na pola dupeta.
Nekako još i shvatam što ti "feminizirano" ponašanje može smetati (heteronormativ isprao mozak) ali ne razumem u kakvoj se ti to sredini krećeš pa su "farmerice na pola dupeta" ili uska odeća jednake blasfemiji? Ti i tvoja najbliža okolina nosite svepokrivajuću odeću a sve u stilu fundamentalnog islama?

Iskreno se nadam da tvoj prijatelj neće donositi nikakve kompromise. Ovaj način razmišljanja - jedan model ponašanja kao jedini prihvatljiv - je nešto najužasnije što je snašlo ljudski rod. :kopanos:
By polarlicht4.1
dodji da te upoznam sa mojom okolikom... :) Inace nemoj ici bas u krajnosti....
Ne hvala. Prilično sam zadovoljan ljudima kojima sam okružen, ne bih da menjam. Što me dovodi do sledećeg - ako već porodicu (kao zaista najbližu okolinu) ne možeš da biraš, a ono bar možeš svoje prijatelje. Tvoj izbor je bio, koliko mogu iz napisanog da zaključim, da tvoji prijatelji budu oni koji se lako-šokiraju-na-usku/široku-odeću. To se da promeniti ukoliko ti to želiš. :crveni:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!