- 09 Feb 2008, 19:41
Odnos sa jednim deckom sam poceo da shvatam ozbiljnije a kako sam poceo, tako cu i zavrsiti ocigledno. Problem je u njegovom nacinu oblacenja (a mozda je i to moj problem). On jeste feminiziran u odredjenoj, pa i velikoj, meri ali tu njegovu osobinu prenaglasava odeca (previse uska, previse sarena, previse detalja). U kucnom ambijentu na to nisam mnogo obracao paznju, ali kad smo setali zajedno bilo mi je vrlo, vrlo neprijatno. Svakom je upadao u oci, a i ja sa njim. Koliko mi je bio blizak izmedju 4 zida (nismo imali sex da ne bude zabune), toliko mi je bio odbojan vani. Osecao sam jako teske poglede ljudi pa i strah iduci sa njim po mracnim ulicama i mimoilazeci tu i tamo poneku dark grupicu sumnjivih tipova koji su nas takodje pratili pogledima...
Ja se pre nisam druzio sa takvim osobama.
Zanima me kako se vi nosite sa tim? Da li imate takvog decka ili druga, kako se osecate dok idete sa njim u setnju preko dana, uvece...? Da li ga ubedjujete, postavljate mu uslove ili ste uspeli da ga promenite? Da li ste, ako jeste-kako prevazisli taj uzasan osecaj stida, straha...? Ako nemate takve osobe u vasem okruzenju, da li biste bili u stanju da ih imate (ja sam mislio da nisam u stanju)?

Zanima me kako se vi nosite sa tim? Da li imate takvog decka ili druga, kako se osecate dok idete sa njim u setnju preko dana, uvece...? Da li ga ubedjujete, postavljate mu uslove ili ste uspeli da ga promenite? Da li ste, ako jeste-kako prevazisli taj uzasan osecaj stida, straha...? Ako nemate takve osobe u vasem okruzenju, da li biste bili u stanju da ih imate (ja sam mislio da nisam u stanju)?