Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by BornEnchanterI koliko je potraja ta ljubav sa deckom ca crnim ocima?Originally posted by Sutekh
I by the, oh my fuckin god way
Napisana 7-4-2006 u 07:01 PM
Fino si to primetio![]()
By the way, cudno sto je ovo isplivalo bas sada kad sam opet zaljubljen. <3<3<3
Originally posted by Lakiboy_nsOriginally posted by BornEnchanterI koliko je potraja ta ljubav sa deckom ca crnim ocima?Originally posted by Sutekh
Fino si to primetio![]()
By the way, cudno sto je ovo isplivalo bas sada kad sam opet zaljubljen. <3<3<3![]()
Originally posted by BornEnchanterE jbg najgore je kad covek od veze u startu ima velika ocekivanja i posle dozivi bolan krah.. i kada ti prvi put neko slomi srceOriginally posted by Lakiboy_nsOriginally posted by BornEnchanterI koliko je potraja ta ljubav sa deckom ca crnim ocima?Originally posted by Sutekh
Fino si to primetio![]()
By the way, cudno sto je ovo isplivalo bas sada kad sam opet zaljubljen. <3<3<3![]()
Nepuna tri meseca. Na zalost, najbolnije iskustvo u mome zivotu.
Originally posted by Lakiboy_nsE jbg najgore je kad covek od veze u startu ima velika ocekivanja i posle dozivi bolan krah.. i kada ti prvi put neko slomi srce
Nepuna tri meseca. Na zalost, najbolnije iskustvo u mome zivotu.
Originally posted by BornEnchanterOriginally posted by Lakiboy_nsE jbg najgore je kad covek od veze u startu ima velika ocekivanja i posle dozivi bolan krah.. i kada ti prvi put neko slomi srce
Nepuna tri meseca. Na zalost, najbolnije iskustvo u mome zivotu.![]()
Ja sam svoje prvo slicno iskustvo jedva preziveo (bar mi je tada to tako delovalo).
Originally posted by Lakiboy_nsMa trebali ste zajedno vas dvojica posle prebiti njegovog matorog, zatim da se on odvoji kako god ume i zbrise od oca, sta ima da trazi kod nekoga ko ga tako bije?Originally posted by BornEnchanterOriginally posted by Lakiboy_nsE jbg najgore je kad covek od veze u startu ima velika ocekivanja i posle dozivi bolan krah.. i kada ti prvi put neko slomi srce
Ja sam svoje prvo slicno iskustvo jedva preziveo (bar mi je tada to tako delovalo).
Najgore je to sto ni ja ni on nismo hteli kraj. Nakon sto su njegovi saznali, popio je takve batine od oca, da je zavrsio na sivenju. Maltretiranje je bilo toliko nepodnosljivo sto je na kraju tu vezu bilo nemoguce odrzati.
Originally posted by BornEnchanterOriginally posted by Lakiboy_nsMa trebali ste zajedno vas dvojica posle prebiti njegovog matorog, zatim da se on odvoji kako god ume i zbrise od oca, sta ima da trazi kod nekoga ko ga tako bije?Originally posted by BornEnchanterOriginally posted by Lakiboy_nsE jbg najgore je kad covek od veze u startu ima velika ocekivanja i posle dozivi bolan krah.. i kada ti prvi put neko slomi srce
Najgore je to sto ni ja ni on nismo hteli kraj. Nakon sto su njegovi saznali, popio je takve batine od oca, da je zavrsio na sivenju. Maltretiranje je bilo toliko nepodnosljivo sto je na kraju tu vezu bilo nemoguce odrzati.![]()
Jbt ja sam mislio da je moj otac homofob po tom pitanju ali je on izgleda zlato naspram nekih koji tako biju svoju decu kada saznaju da su gay.
Ja bi mog caleta ubio od batina kada bi on krenuo mene da udari samo zato sto sam gay...pa neka mi je 100 puta otac![]()
Originally posted by Lakiboy_ns
Izbor uvek postoji ma kako situacija bila teska.
Ne zelim da ti stajem na muku sad ali si mozda trebao da ga izvuces odatle kako si god znao i umeo...a mogli ste i policiju da umesate takvo nasilje u porodici je krivicno delo.
Predpostavljam da je taj decko iz nekog manjeg grada ili sela gde je eto velika bruka ako se za nekoga sazna da je gay.
Ne znam sta da ti kazem ali ja ga ne bi ostavio sa takvom familijom ako i dalje zivi sa njima sretan ne moze biti nikada![]()
Originally posted by BornEnchanterE jbg brate...sad sam se i ja skenjao uffffOriginally posted by Lakiboy_ns
Izbor uvek postoji ma kako situacija bila teska.
Ne zelim da ti stajem na muku sad ali si mozda trebao da ga izvuces odatle kako si god znao i umeo...a mogli ste i policiju da umesate takvo nasilje u porodici je krivicno delo.
Predpostavljam da je taj decko iz nekog manjeg grada ili sela gde je eto velika bruka ako se za nekoga sazna da je gay.
Ne znam sta da ti kazem ali ja ga ne bi ostavio sa takvom familijom ako i dalje zivi sa njima sretan ne moze biti nikada![]()
Da si samo video na sta je to licilo, sve bi ti bilo jasno. Dao sam sve od sebe. Nije bilo necega na sta nisam bio spreman. Voleo sam ga. Jos dugo nakon sto sam ga izgubio.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!