Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By blenta
emotivac aww :mazi:

shto dee? ne mislim ja tako
druga je stvar ako ti smatrash
:zavera:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
haha. paa.. ne. :) naravno. salio sam se, naravno.

ali tesko je ne sloziti se da u zaljubljenosti ima ozbiljnih elemenata opsesije. e sad, neke opsesije su prihvatljivije od drugih.
Korisnikov avatar
By blenta
kod stalkera da
kod regular emotivaca ne

:balon:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
a je l' ti stvarno zelis da pocnem da te stalkujem? samo da znas to je ozbiljan posao i ocekujem pristojnu dnevnicu.
Korisnikov avatar
By blenta
dnevnice se isplatjuju u batinama :lukavi:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
mislis da mi das da te tucem pa da mi to bude dnevnica? :panker:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
jest pa jos da mi se napalis. mada... da, vidis... :eureka: onda bih mogao da te uposlim kao nocnu damu dok ta napaljenost traje pa jos i da mi se stalkovanje ispalti.

:skuter:
Korisnikov avatar
By blenta
sve mi se neshto chini
da cu ja tebe da uposlim
da visish u shpajzu na kukama za meso

:panker:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by BornEnchanter
Originally posted by Sutekh
I by the, oh my fuckin god way

Napisana 7-4-2006 u 07:01 PM

Fino si to primetio :D

By the way, cudno sto je ovo isplivalo bas sada kad sam opet zaljubljen. <3<3<3
I koliko je potraja ta ljubav sa deckom ca crnim ocima? :sweet:
Korisnikov avatar
By BornEnchanter
Originally posted by Lakiboy_ns

Nepuna tri meseca. Na zalost, najbolnije iskustvo u mome zivotu.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns

E jbg najgore je kad covek od veze u startu ima velika ocekivanja i posle dozivi bolan krah.. i kada ti prvi put neko slomi srce :(
Ja sam svoje prvo slicno iskustvo jedva preziveo (bar mi je tada to tako delovalo).
Korisnikov avatar
By BornEnchanter
E jbg najgore je kad covek od veze u startu ima velika ocekivanja i posle dozivi bolan krah.. i kada ti prvi put neko slomi srce :(
Ja sam svoje prvo slicno iskustvo jedva preziveo (bar mi je tada to tako delovalo).
[/quote]

Najgore je to sto ni ja ni on nismo hteli kraj. Nakon sto su njegovi saznali, popio je takve batine od oca, da je zavrsio na sivenju. Maltretiranje je bilo toliko nepodnosljivo sto je na kraju tu vezu bilo nemoguce odrzati.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns

Najgore je to sto ni ja ni on nismo hteli kraj. Nakon sto su njegovi saznali, popio je takve batine od oca, da je zavrsio na sivenju. Maltretiranje je bilo toliko nepodnosljivo sto je na kraju tu vezu bilo nemoguce odrzati.
[/quote]Ma trebali ste zajedno vas dvojica posle prebiti njegovog matorog, zatim da se on odvoji kako god ume i zbrise od oca, sta ima da trazi kod nekoga ko ga tako bije? :cupakosu:

Jbt ja sam mislio da je moj otac homofob po tom pitanju ali je on izgleda zlato naspram nekih koji tako biju svoju decu kada saznaju da su gay.
Ja bi mog caleta ubio od batina kada bi on krenuo mene da udari samo zato sto sam gay...pa neka mi je 100 puta otac :avalon:
Korisnikov avatar
By BornEnchanter

Ma trebali ste zajedno vas dvojica posle prebiti njegovog matorog, zatim da se on odvoji kako god ume i zbrise od oca, sta ima da trazi kod nekoga ko ga tako bije? :cupakosu:

Jbt ja sam mislio da je moj otac homofob po tom pitanju ali je on izgleda zlato naspram nekih koji tako biju svoju decu kada saznaju da su gay.
Ja bi mog caleta ubio od batina kada bi on krenuo mene da udari samo zato sto sam gay...pa neka mi je 100 puta otac :avalon:
[/quote]

Iako smo bili zajedno samo par meseci, vec smo odlucili da pocnemo da zivimo zajdeno. Na zalost, to nismo uspeli da ostvarimo. Stvar je u tome sto je to izmedju nas bilo toliko jako da se nikako nije dalo sakriti. Bilo je tu svega i svacega... Pored matorog, tu je bio i njegov brat. Verujem da su bili spremni pre da ga ubiju, nego da ga ostave da zivi svoj zivot. Nadam se samo da je sada sretan :-(
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns

Ma trebali ste zajedno vas dvojica posle prebiti njegovog matorog, zatim da se on odvoji kako god ume i zbrise od oca, sta ima da trazi kod nekoga ko ga tako bije? :cupakosu:

Iako smo bili zajedno samo par meseci, vec smo odlucili da pocnemo da zivimo zajdeno. Na zalost, to nismo uspeli da ostvarimo. Stvar je u tome sto je to izmedju nas bilo toliko jako da se nikako nije dalo sakriti. Bilo je tu svega i svacega... Pored matorog, tu je bio i njegov brat. Verujem da su bili spremni pre da ga ubiju, nego da ga ostave da zivi kako hoce. Nadam se samo da je sada sretan :sad:
[/quote]Jao bozeeee koji uzas :(
Izbor uvek postoji ma kako situacija bila teska.
Ne zelim da ti stajem na muku sad ali si mozda trebao da ga izvuces odatle kako si god znao i umeo...a mogli ste i policiju da umesate takvo nasilje u porodici je krivicno delo.
Predpostavljam da je taj decko iz nekog manjeg grada ili sela gde je eto velika bruka ako se za nekoga sazna da je gay.
Ne znam sta da ti kazem ali ja ga ne bi ostavio sa takvom familijom ako i dalje zivi sa njima sretan ne moze biti nikada :sudija:
Korisnikov avatar
By BornEnchanter

Ne zelim da ti stajem na muku sad ali si mozda trebao da ga izvuces odatle kako si god znao i umeo...a mogli ste i policiju da umesate takvo nasilje u porodici je krivicno delo.
Predpostavljam da je taj decko iz nekog manjeg grada ili sela gde je eto velika bruka ako se za nekoga sazna da je gay.
Ne znam sta da ti kazem ali ja ga ne bi ostavio sa takvom familijom ako i dalje zivi sa njima sretan ne moze biti nikada :sudija:

Da si samo video na sta je to licilo, sve bi ti bilo jasno. Dao sam sve od sebe. Nije bilo necega na sta nisam bio spreman. Voleo sam ga. Jos dugo nakon sto sam ga izgubio.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns

Da si samo video na sta je to licilo, sve bi ti bilo jasno. Dao sam sve od sebe. Nije bilo necega na sta nisam bio spreman. Voleo sam ga. Jos dugo nakon sto sam ga izgubio.
E jbg brate...sad sam se i ja skenjao uffff :(
Ovo je jedna od najtuznijih prica koje sam cuo....jel imas neki info od onda o njemu.
Nije valjda da jos zivi sa tim kretenima od tkz. porodice?
Izvini ako puno pitam ali ovakve tuzne price me uvek pogode :(
Korisnikov avatar
By ns.happy
skroz tuzna prica.... jebote, kako samo nekad zivot ume da se iskomplikuje... :(
Korisnikov avatar
By blenta
nego shtase desi sa BE
zna li neko?
Korisnikov avatar
By Hys.
Uh, ja procitah celu temu i rastuzih se...:(
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!