Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Aussie Open 2008

Da, u muškoj konkurenciji
6
16%
Da, ženskoj konkurencija
4
11%
I u muškoj i u ženskoj
14
37%
Ne, još je rano
14
37%
By Paranoid Androgynoid
Originally posted by Lunja
Slika
e svaki ti dao za ovo! :fancyklap:
:bale:
a evo ti jos i jedna shtanglica crne swiss.. jos je cuvam :)
Korisnikov avatar
By west end
U muskoj konkurenciji finalu juniora pobedio je neko sa prezimenom iz bivse Yugoslavie,zna le neko da li je on Srbin ili Hrvat:pilence:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Slatki su mi ovi Djokovici. Lepo mogu da ih zamislim u atmosferi "moja velika mrsna pravoslavna svadba". :giggle:

Opet sam gledala mec. Bas sad kad bi trebalo da ucim. :roll:
Korisnikov avatar
By west end
Originally posted by shishmish
hrvat je poreklom
hvala shishmish :tea:
By Ulix
Moram da vam citiram jedan fascinantan komentar sa b92. Upravo sam ovakvim ljudima okruzen kad gledam tenis u holu u bloku. Uzivajte.

OVO JE FANTASTIČNO, SVE ČESTITKE, BRAVO, BRAVO!

Tako jedino i može da se ponaša neko ko je bio na Hristovom grobu u Jerusalemu...pokazao je DECI, UČENICIMA I ODRASLIMA šta znači BITI SVETSKI ČOVEK - A TO JE : iako je ceremonija govora pozdravnog završena ON SE IZVINJAVA I KAŽE DA JE NEŠTO ZABORAVIO I DA ĆE BITI KRATAK / većina bi rekla, ne mogu sad, već je to završeno, pa neprijatno mi je gde sad, toliko je ljudi...ALI NE I NOLE .../ JER VELIKI SU UPRAVO OBIČNI I CEO SVET JE NIŠTA U ODNOSU NA "KOREN" iz kojeg si nikao...ne hrani te svet već taj "KOREN" i TOM "KORENU" SE ZAHVALIO....HVALA NOLE ZBOG TOGA...jer i ja i moja porodica i cela Srbija ti je slala energiju pozitivnu, vrištala, radovala se, nervirala i strepela zbog tebe i gubila nerve, a svi mi imamo samo 1 ŽIVOT...i zato je divono što se zahvalio...jer TA ENERGIJA JE STIGLA DO NJEGA I POGURALA GA...sumnjam da je cela Francuska navijala kao Srbija.../A danas je Sv.Sava i deca bila i školama i svi su u školama Srbije gledali i navijali i svi su i Sveti današnji dan pomogli...JER NE ZABORAVIMO DA JE MIŠJA POMOĆ ISČUPALA REPU/

I JOŠ NEŠTO...TREBA UVEK DA SPOMENE SRBIJU I DA JE TU I ZASTAVA...A NE DA SE DOGODI DA KAŽU DA JE IZ DRGUGE ZEMLJE, DA PORED NJEGA NA KANALU AMERIČKOM STOJI TUĐA ZASTAVA....TAMO NEKI NAROD NE ZNA ...A OVI IZ VELIKO SVETA NAMERNO I BEZOBRAZNO GREŠE...E ZATO TREBA UVEK SPOMENUTI I SRBIJU I SRRBE DA VEĆ JEDNOM NAUČE I TO JE OBAVEZA VELIKIH I SJAJNIH NAŠIH PREDSTAVNIKA IZ BILO KOJE OBLASTI...

NOVAK JE VEĆ BIO SA SRPSKOM ZASTAVOM KAO I JELENA...ALI OD ANE SE NI S OD SRBIJE NE MOŽE ČUTI...ONA JE TU UVEK SUZDRŽANA, NEOBOJENA...ZATO ZA NJU, SIGURNA SAM, SRCE SRBIJE NIKADA NE BIJE OVAKO JAKO KAO ZA NOVAKA PA I ZA JJ, JANKA ILI NENADA, VIKTORA...

Ako već svet ne zna gde smo i koji smo to mi...e pa oni su na tom mestu odakle treba viknuti i naučiti taj "obrazovani,kulturni svet"...I VIDITE BALKAN JE POTREBAN DA UZDRMA TU KOLOTEČINU KOJU SU NAPRAVILI RAFA I FED...A JANKO SE NE SME ZABORAVITI, MNOGO JE POMOGAO SVOJOM IGROM NOLETU...

KADA JE DOČEK??? SREĆNA SAM I ČESTITAM SVIMA KOJI SU SE OVDE JAVLJALI!LEPO OD B92 ŠTO JE BRZO IZVEŠTAVAO!

(nikol dž. femija, 27. januar 2008 14:38)

:lol: :roflmao:
Korisnikov avatar
By Paki
Bravo Đokice, bravo ! :radosnice: :kiss:

Gledao jutros, srčano navijao i još srčanije se nervirao u pojedinim trenucima, al' vredelo je... :dance:

... I da, namerno sam ostavio u fijoci svoj pribor za vračanje i bajanje... dovoljno je što se jednom pokazao pogrešnim... :D
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Originally posted by Dina
Juuupiiii :yay:

Meni je drago da sam pogresila u prognozi... Bila sam ubedjena da ce Justine i Federer da pobede kad ono Marija i Nole...
Ja sam u shali pogodio pobednike :D Prognoze su u stvari nezahvalne ali su me iznervirali Ameri na jednom popularnom blogu. Otprilike autor bloga pretpostavi da ce Rodik da pobedi :roll: jer ovo je kao pravo vreme za njega bla bla, a u zenskoj konkurenciji jedna od sestara Vilijams.
I sad tu u kometarima neko pita a sta je sa Enan, Jankovic i Ivanovic, da bi sledecih deset graknulo kako nikad nisu culi za nase teniserke :shok:
Klasicni americki seratori, za njih ne postoji nista s druge strane okeana.

Super je bilo finale, odlican tenis i bas su bili slatki kad su se zagrlili i ishvalili na kraju :) Novak je psiholoski mnoooogo jaci nego pre neki mesec.

Zanimljivo je kako su novinari komentarisali finale, preleteo sam kroz clanke pa mozda u necemu gresim. Rojters i AP poslovicno iznose cinjenice i nista vise. BBC i ESPN isto tako, mada i hvale Novaka, ali sam cuo (hear-say) da su ga komentatori za vreme prenosa omalovazavali pomalo.
Australijski mediji listom graknuli kako je Novak postao villain za njihovu publiku. Valjda zato sto je rekao da je igrao protiv Federera i publike u isto vreme, a i zbog verbalnih sukoba u finalu. Ruku na srce, hvale njegovu superiornu igru.
Englezi su me nervirali prethodnih dana jer sam imao utisak da su pomalo zakerali zbog emotivnosti i otvorenosti nasih igraca u izjavama. Ali su nekako najvise sa obe noge na zemlji i lepo analiziraju mec bez predrasuda ili uzimanja strana.

Mrzi me da kopam sve linkove, sacuvao sam ove sa Times Online jer su mi se dopali.
http://www.timesonline.co.uk/tol/sport/ ... 260102.ece
http://www.timesonline.co.uk/tol/sport/ ... 229793.ece
http://www.timesonline.co.uk/tol/sport/ ... 254113.ece
http://www.timesonline.co.uk/tol/sport/ ... 261592.ece
http://www.timesonline.co.uk/tol/sport/ ... 257246.ece

Ovde su zanimljivi komentari http://blogs.guardian.co.uk/sport/2008/ ... uy_to.html
Korisnikov avatar
By Kylender
He he he... Ja sam iznapusavao Wilandera na Eurosportu. Covek mi se sa svojim prognozama popeo na penis. Prvo je u mecevima Ane i Jelene sa sestrama Vilijams nase devokice proglasio autsajderima. A onda su dosle na red i prognoze za Novaka. Hajde, razumem sto se opredelio za Federera u polufinalu. Svi u svetskom tenisu se boje da bilo sta lose kaze o Rodzeru, ovaj ima sansu da postane najboljih svih vremena i boje se sa svoj kredibilitet.
Ali, kad je izabrao Tsongu kao blizeg pobedi u finalu, onda mi se povracalo. Pa taj covek, ma koliko dobro igrao na turniru ima samo 40 i nesto profi meceva. Nikada nista nije uradio. A za Wilandera je Novakov poraz u finalu US Opena otezavajuca okolnost a ne iskustvo na kom se moze uciti.
Nervira me sto covek moze tako da lupa, ipak je on strucni konsultant najvece sportske televizije...
Korisnikov avatar
By anche
ma videh macu vilander - dobio na sarmu (u prevodu: prilicno se ofucao) :D

ja gledala, mucenica, rts prenose. i ono sto mi zapalo za uvo jeste da je onaj tunjavi komentator - nikako ime da mu zapamtim, valjda srdjan ili tako nesto - prestao da govori 'srbin ovo, srbin ono...'

valjda mu neko dojavio da je djokovic, zapravo, crnogorac :party_pooper:
Korisnikov avatar
By Marvin
Ne ne ne.
Hit je bio onaj "porodični pijatelj na Đokoviće" pored komentatora na RTSu.
Koji je naširoko i nadugačko raspredao o tome kako su Francuzi najnekulturnija publika. :smeh:

Genije.
Kad čuje navijanje "ko to kaže ko to laže Srbija je mala", "raspali lutko" u sred poena, vriske posle servis greške- onda ništa.
Gluv je, biće.
Onaj najsramotniji trenutak kada je stoka u Sidneju izviždala Vajdišovu dok je izlazila na teren bolje da ni ne spominjemo.

Ali ne, Francuzi ne znaju da navijaju.
Korisnikov avatar
By anche
da, da... taj je totalni fasista. ja sam razumela da mu je nejasno kako ti nekulturni francuzi imaju tako veliku ulogu u eu. valjda bi srbima bolje legla, sta li...

a kazu mi i da je prognozirao potrebu za pedikirom gospodji federer...

ma treba iskljucivati ton, ili naci neke kineske komentatore za potpuni ugodjaj (pod uslovom da ne razumes kineski)

a sto su zvizdali vajdisovu?
Korisnikov avatar
By Marvin
U Sidneju.
Izlazila devojka normalno na teren iz tunela onog. Znaš kako već ide.
(sa Jelenom je igrala)
A stoka (pijana od rakije friško pristigle iz matice, garant) krenula da zviždi, buče, arlauče.
Strašno.
Korisnikov avatar
By IriS
joj jest' juče komentarisanje bilo komedija... doduše, njihovi glupi komentari su mi razbijali nervozu.
kad je npr. taj dodatak komentatoru rekao kad je neko (muško) iz publike viknuo MON AMIE, a ovaj preveo kako to znači MOJA LJUBAV :doh:

ja sam deset minuta imala monolog posle toga o tome koga sve puštaju da priča na televiziji.
Korisnikov avatar
By anche
aha.

pa verovatno, da se on pita taj 'kucni prijatelj', bi postavio nase u savet evrope pa da im reknu koju.

zamislimo velju ilica i novaka djokovica tamo. :astral:
Korisnikov avatar
By west end
SRBI SU “OPELjEŠILI” MELBURN UZEVŠI UKUPNO 2.293.701 DOLAR
Novak Đoković 1.207.793 dolara
Ana IvanoviĆ 604.OOO dolara
Jelena Janković 315.745 dolara
Nenad Zimonjić 83.690 dolara
Janko Tipsarević 48.267 dolara
Viktor Troicki 17.103 dolara
Boris Pašanski 17.103 dolara

:pokemon:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by anche
prestao da govori 'srbin ovo, srbin ono...'

valjda mu neko dojavio da je djokovic, zapravo, crnogorac :party_pooper:
Ne. Sad govori "srpski teniser".
Korisnikov avatar
By anche
ok je srpski, jerbo - jos uvek - igra pod zastavom srbije.

nego glede uzimanja para, nesto se pitam: el placaju oni porez ovoj napacenoj drzavi... :nono:
Korisnikov avatar
By IriS
placa samo onaj ko ima prijavljen boravak u našoj zemlji.

edit. Zimonjić i Tipsarević.
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Kakav crni porez. Tih stotinjak hiljada evra, ni sto kampanja sa spotovima na CNN, ne mogu da se porede sa pozitivnom promocijom koju donose Srbiji.
Nek samo budu dobri i nasmejani i ne moraju nikad u zivotu dinar da ostave ovde.
By ^OveRtoneS HunteR
Originally posted by Ulix
ALI NE I NOLE .../ JER VELIKI SU UPRAVO OBIČNI I CEO SVET JE NIŠTA U ODNOSU NA "KOREN" iz kojeg si nikao...ne hrani te svet već taj "KOREN" i TOM "KORENU" SE ZAHVALIO....
:sveca:

a sve citam "KOROV", "KOROV", "KOROVU" :opatica: o ironije :rock:
Korisnikov avatar
By Paki
Srbijanski :)

(npr, ne govore svi građani Srbije srpski jezik)
Korisnikov avatar
By Sunce
Cestitam Noletu :love: ! Igrao je odlicno, odlicno, a ni Conga nije bio los!

Gledao sam live snimak, ali i reprizu.
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Paki

Pakito, seruckas! Nismo ucili srbijanski jezik nego srpski! :lezkiss:
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by Paki

tacno. ovaj gradjanin govori maternji.
By Paranoid Androgynoid
Moram da vam citiram jedan fascinantan komentar sa b92. Upravo sam ovakvim ljudima okruzen kad gledam tenis u holu u bloku. Uzivajte.

Tako jedino i može da se ponaša neko ko je bio na Hristovom grobu u Jerusalemu...pokazao je DECI, UČENICIMA I ODRASLIMA šta znači BITI SVETSKI ČOVEK - A TO JE : iako je ceremonija govora pozdravnog završena ON SE IZVINJAVA I KAŽE DA JE NEŠTO ZABORAVIO I DA ĆE BITI KRATAK / većina bi rekla, ne mogu sad, već je to završeno, pa neprijatno mi je gde sad, toliko je ljudi...ALI NE I NOLE .../ JER VELIKI SU UPRAVO OBIČNI I CEO SVET JE NIŠTA U ODNOSU NA "KOREN" iz kojeg si nikao...ne hrani te svet već taj "KOREN" i TOM "KORENU" SE ZAHVALIO....HVALA NOLE ZBOG TOGA...jer i ja i moja porodica i cela Srbija ti je slala energiju pozitivnu, vrištala, radovala se, nervirala i strepela zbog tebe i gubila nerve, a svi mi imamo samo 1 ŽIVOT...i zato je divono što se zahvalio...jer TA ENERGIJA JE STIGLA DO NJEGA I POGURALA GA...sumnjam da je cela Francuska navijala kao Srbija.../A danas je Sv.Sava i deca bila i školama i svi su u školama Srbije gledali i navijali i svi su i Sveti današnji dan pomogli...JER NE ZABORAVIMO DA JE MIŠJA POMOĆ ISČUPALA REPU/

I JOŠ NEŠTO...TREBA UVEK DA SPOMENE SRBIJU I DA JE TU I ZASTAVA...A NE DA SE DOGODI DA KAŽU DA JE IZ DRGUGE ZEMLJE, DA PORED NJEGA NA KANALU AMERIČKOM STOJI TUĐA ZASTAVA....TAMO NEKI NAROD NE ZNA ...A OVI IZ VELIKO SVETA NAMERNO I BEZOBRAZNO GREŠE...E ZATO TREBA UVEK SPOMENUTI I SRBIJU I SRRBE DA VEĆ JEDNOM NAUČE I TO JE OBAVEZA VELIKIH I SJAJNIH NAŠIH PREDSTAVNIKA IZ BILO KOJE OBLASTI...

NOVAK JE VEĆ BIO SA SRPSKOM ZASTAVOM KAO I JELENA...ALI OD ANE SE NI S OD SRBIJE NE MOŽE ČUTI...ONA JE TU UVEK SUZDRŽANA, NEOBOJENA...ZATO ZA NJU, SIGURNA SAM, SRCE SRBIJE NIKADA NE BIJE OVAKO JAKO KAO ZA NOVAKA PA I ZA JJ, JANKA ILI NENADA, VIKTORA...

Ako već svet ne zna gde smo i koji smo to mi...e pa oni su na tom mestu odakle treba viknuti i naučiti taj "obrazovani,kulturni svet"...I VIDITE BALKAN JE POTREBAN DA UZDRMA TU KOLOTEČINU KOJU SU NAPRAVILI RAFA I FED...A JANKO SE NE SME ZABORAVITI, MNOGO JE POMOGAO SVOJOM IGROM NOLETU...

KADA JE DOČEK??? SREĆNA SAM I ČESTITAM SVIMA KOJI SU SE OVDE JAVLJALI!LEPO OD B92 ŠTO JE BRZO IZVEŠTAVAO!

ovo ni patrijarh pavle ovako ne bi napisao.
ni kostunica.
:drama:

srbin.. srbin.. srbija.. srpska zastava.. zastava.. srbija :wtf:
mislim da treba ipak da istetovira "srbin" direkt preko chela pa da im pokaze, o boze svasta.. srbin.. so what?!
Korisnikov avatar
By anche
a najpopularnija imena u porodilistima, ili bese opstinama - ne znam, lezbejka sam te nemam pravo da imam dete - jesu: ana, jelena i novak :drama:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by untouchable

ovo ni patrijarh pavle ovako ne bi napisao.
ni kostunica.
:drama:

srbin.. srbin.. srbija.. srpska zastava.. zastava.. srbija :wtf:
mislim da treba ipak da istetovira "srbin" direkt preko chela pa da im pokaze, o boze svasta.. srbin.. so what?!
Ma hoce oni da kad kazes "Srbin" da im se svima digne, ali ne razmisljaju da se moze dici samo kosa s glave a ne i kurac. Kurac se dize na pametnije stvari! :psiholog:
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!