Moram da vam citiram jedan fascinantan komentar sa b92. Upravo sam ovakvim ljudima okruzen kad gledam tenis u holu u bloku. Uzivajte.
OVO JE FANTASTIČNO, SVE ČESTITKE, BRAVO, BRAVO!
Tako jedino i može da se ponaša neko ko je bio na Hristovom grobu u Jerusalemu...pokazao je DECI, UČENICIMA I ODRASLIMA šta znači BITI SVETSKI ČOVEK - A TO JE : iako je ceremonija govora pozdravnog završena ON SE IZVINJAVA I KAŽE DA JE NEŠTO ZABORAVIO I DA ĆE BITI KRATAK / većina bi rekla, ne mogu sad, već je to završeno, pa neprijatno mi je gde sad, toliko je ljudi...ALI NE I NOLE .../ JER VELIKI SU UPRAVO OBIČNI I CEO SVET JE NIŠTA U ODNOSU NA "KOREN" iz kojeg si nikao...ne hrani te svet već taj "KOREN" i TOM "KORENU" SE ZAHVALIO....HVALA NOLE ZBOG TOGA...jer i ja i moja porodica i cela Srbija ti je slala energiju pozitivnu, vrištala, radovala se, nervirala i strepela zbog tebe i gubila nerve, a svi mi imamo samo 1 ŽIVOT...i zato je divono što se zahvalio...jer TA ENERGIJA JE STIGLA DO NJEGA I POGURALA GA...sumnjam da je cela Francuska navijala kao Srbija.../A danas je Sv.Sava i deca bila i školama i svi su u školama Srbije gledali i navijali i svi su i Sveti današnji dan pomogli...JER NE ZABORAVIMO DA JE MIŠJA POMOĆ ISČUPALA REPU/
I JOŠ NEŠTO...TREBA UVEK DA SPOMENE SRBIJU I DA JE TU I ZASTAVA...A NE DA SE DOGODI DA KAŽU DA JE IZ DRGUGE ZEMLJE, DA PORED NJEGA NA KANALU AMERIČKOM STOJI TUĐA ZASTAVA....TAMO NEKI NAROD NE ZNA ...A OVI IZ VELIKO SVETA NAMERNO I BEZOBRAZNO GREŠE...E ZATO TREBA UVEK SPOMENUTI I SRBIJU I SRRBE DA VEĆ JEDNOM NAUČE I TO JE OBAVEZA VELIKIH I SJAJNIH NAŠIH PREDSTAVNIKA IZ BILO KOJE OBLASTI...
NOVAK JE VEĆ BIO SA SRPSKOM ZASTAVOM KAO I JELENA...ALI OD ANE SE NI S OD SRBIJE NE MOŽE ČUTI...ONA JE TU UVEK SUZDRŽANA, NEOBOJENA...ZATO ZA NJU, SIGURNA SAM, SRCE SRBIJE NIKADA NE BIJE OVAKO JAKO KAO ZA NOVAKA PA I ZA JJ, JANKA ILI NENADA, VIKTORA...
Ako već svet ne zna gde smo i koji smo to mi...e pa oni su na tom mestu odakle treba viknuti i naučiti taj "obrazovani,kulturni svet"...I VIDITE BALKAN JE POTREBAN DA UZDRMA TU KOLOTEČINU KOJU SU NAPRAVILI RAFA I FED...A JANKO SE NE SME ZABORAVITI, MNOGO JE POMOGAO SVOJOM IGROM NOLETU...
KADA JE DOČEK??? SREĆNA SAM I ČESTITAM SVIMA KOJI SU SE OVDE JAVLJALI!LEPO OD B92 ŠTO JE BRZO IZVEŠTAVAO!
(nikol dž. femija, 27. januar 2008 14:38)