Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Zonche!
Eto vidis meni je Premonition totalno bezveze film iako obozavam Sandru. Bez nje u sustini film bi bio shit. Vec vidjeno sve, nekako me smorio...
Korisnikov avatar
By decko
Pa dobro, jeste da postoji mnogo filmova na tu foru ali je kraj jako dobro uradjen i nema onaj happy end kao vecina filmova + glumi Sandra :love: :)
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Slika

1408, ponovo...
Ne volim Cusacka, ali je ideja vrlo originalna i dobro odradjena...
E, sad, koji je pravi razlog za ono sto je on doziveo u 1408... svako ima svoje misljenje. Postane malo dosadnjikav u trecoj cetvrtini, a kako i ne bi kada je radnja skoro pozorisna - soba, jedan covek i tripovi...
9/10
By rent_guy
Danas sam pogledao dva filma... Prvo "Femme Fatale" sa Antonio Banderasom koji nije bio nista posebno, i onda...

Slika

Film je savrsen. Tako sjajno napisan, izreziran, odglumljen... Keira je standardno sjajna, a osim nje i Vanesse Redgrave, koja ima sporednu ulogu, nisam prepoznao nijednog drugog glumca, ali su svi fantasticni. Muzika je posebna prica.

:love: :love: :love: :love: :love:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Material Girls (Hillary Duff)
Neuspeli pokusaj komedije... 3/10

Invasion (Nicole Kidman)
Iako je bilo previse filmova na slicnu temu, sa virusima... donekle je cak i originalan. 8/10
Korisnikov avatar
By селпередејз
Sto se tice Zonchetovog muvi maratona, moram rei da je mene TransAmerica odusevio. Glumica, kojoj i dalje ne znam ima e jer ne gledam Ocajne domacice, je savrsena za tu ulogu. Tranzicija je z amoj mozak prosla glatko a mislim d aje to bio i cilj reditelja, ja sam tek prik kraju filma vrto film unazad i shvatioo da ej ona postala zena.
Inace, gledao bih istim redosledmom filmove, osim sto ne bih gledao jebeni jebeni saw, posto me horori smaraju vec godinama unazad.
Nego,
gledao sam jedan francuski filmic koji je mnogo dosadan a ambiciozna, kao dva brata i jedan ima misterioznu ali realnu bolest krvi, a drugi je cistokrvni gej. Ima dosta golotinje, stariji brat iam dobru kitu, ali film ne govori ni o cemu. Dakle, ni o cemu. Smor nevidjeni.
Premotavao sam DVD, kupio ga u supermarketu, hahahaha,
ali uzas.
Postavicu neki drugi put sliku, ali je film bas glup.
Korisnikov avatar
By селпередејз
Originally posted by arwen_evenstar
Slika
Sve se pitam zasto mi ovaj film nisu dali, svasta su mi davali ali ovaj film nisu.
Jedva cekam da ga pogledam.
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by селпередејз
Sve se pitam zasto mi ovaj film nisu dali, svasta su mi davali ali ovaj film nisu.
Jedva cekam da ga pogledam.
Gledaj, jeste odličan... :)

A taj film iz supermarketa o dva brata se valjda zove "Braća" ?
Korisnikov avatar
By shishmish
paki, prestani, vidis da pokusava da bude do pola strane :lol:
Korisnikov avatar
By селпередејз
mA DA BRACA, ALI JE FILM BASBASBAS GLUP. TOTALNA ANTIPREPORUKA. JA NIKADA ALI NIKADANIKADANIKADA NE PREMOTAVAM FILM,
A OVAJ JESAM,
ZNAS KAKO, FILM LICI NA MOJE SREDNJOSKLOSKE POKUSAJE DA KAZEM NESTO vaznoooooo, E SAD, CEO FILM JE NAPRAVLJEN ZBOG dve REPLIKE,
KOJE SU BAS BESMISLENE, MILSIM,,,,
Korisnikov avatar
By Draco
trenutno imam oko 50GB na hardu pa cu naci valjda jedan prigodan.

..ako ne, uvek mi ostaje da igram gta :)
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by rent_guy
Danas sam pogledao dva filma... Prvo "Femme Fatale" sa Antonio Banderasom koji nije bio nista posebno, i onda...

Slika

Film je savrsen. Tako sjajno napisan, izreziran, odglumljen... Keira je standardno sjajna, a osim nje i Vanesse Redgrave, koja ima sporednu ulogu, nisam prepoznao nijednog drugog glumca, ali su svi fantasticni. Muzika je posebna prica.

Pazi kad sam i ja danas gledao Atonement, ali nesto nisam odusevljen kao ti...Pored muzike, moram da kazem da je fotografija cista desetka (10+ za scenu na plazi) :D
Sam film je malo konfuzno spakovan, bez obzira na dobru pricu.
Sve tri glumice (Saoirse Ronan, Romola Garai, Vanessa Redgrave) koje tumace lik Briony su odlicne. Keira mi bas nesto nije posebna...
1 - 10.......6
Korisnikov avatar
By Mr Dee
batman forever sa ludim dzimom kerijem :)
Korisnikov avatar
By V25
@ Dirty-

"Invasion" je remake, i to čak postoje tri verzije tog filma od kojih je najbolja Kaufmanova "The Invasion of Body Snatchers". Bolje pogledaj tu verziju.

Elem, ja sam gledao "Juno" i meni se film jako dopao. Odlična gluma i perfektan scenario. Na početku deluje kao već viđen ali je zapravo veoma originalan. Preporučujem svima.
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by Ombeliko Brunner
Taxi zum Klo

a utisci? el vredi gledati?

ont: the jane austen book club. super za lagano subotnje popodne :)
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Originally posted by Beogradjanin18
@ Dirty-

"Invasion" je remake, i to čak postoje tri verzije tog filma od kojih je najbolja Kaufmanova "The Invasion of Body Snatchers". Bolje pogledaj tu verziju.
OMG! jos neko je cuo za tu verziju! :) iz 1978 je valjda. imam je u kolekciji. film je genijalan.
Korisnikov avatar
By Ombeliko Brunner
Originally posted by anche
Originally posted by Ombeliko Brunner
Taxi zum Klo
a utisci? el vredi gledati?
Iskreno zanimljiv film, ali nishta vishe od toga....
By rent_guy
Originally posted by avalon

Slika

Pazi kad sam i ja danas gledao Atonement, ali nesto nisam odusevljen kao ti...Pored muzike, moram da kazem da je fotografija cista desetka (10+ za scenu na plazi) :D
Sve tri glumice (Saoirse Ronan, Romola Garai, Vanessa Redgrave) koje tumace lik Briony su odlicne. Keira mi bas nesto nije posebna...
1 - 10.......6
Ne znam, meni je bio divan... Znas kako, svi su se uvek palili na "Beleznicu", koja je meni bila pateticna. E, ovo mi je savrsen romantican, nepretenciozan, lagan, dirljiv film...

A Keira je jedina zena... koja bih zeleo da postanem. :D

Sada sam pogledao Devil's Advocate. LOL. Nemam sta da kazem o tom filmu, osim da je Keanu oduvek lose glumio i da je gospodjica Theron nekada izgledala kao seljancica.

Slika
Korisnikov avatar
By crawen
Originally posted by avalon

Slika

1 - 10.......6

Sada sam totalno zbunjen! Mi se potpuno razocharali u film?! Sve se nevidjeno sporo odigrava, a na kraju sam se istripovao, pomislivshi da gledam Titanic, again?! :uljenavatru:
Jedina stvar koja je izvadila celu prichu je CineStar! :love:

Originally posted by Zonche
Slika

Konacno odgledao "Saw IV" (notice the very gay poster)

Definitivno mi je najbolje reziran od sva cetiri dela i nisam se razocarao.

10/10

DESET od DESET za SAW IV?! OMG! Ko je ovde na teshkim drogama?! :)
Svakako su trebali da prestanu snimanje posle drugog dela! Kada samo pomislim da ce biti V i VI deo, prevrce mi se u utrobi od SMORA!!! :saint:

i na kraju
Originally posted by Zonche
Slika

"The Golden Compass"

Pa posle citanja sve tri knjige iznenadio sam se kad sam shvatio da je to zapravo film o prvoj knjizi (prva knjiga se u originalu zove "Northern light") i mislio sam "kakvo sranje unistice film" medjutim sasvim je solidno uradjena ekranizacija.

9/10

Mnogi ljudi su hvalili ovaj film, ja vam samo mogu reci da se moj drug uspavao nakon sat vremena, te sam ga morao udarati pola sata da bi se vratio u zivot! A inache gledamo sve moguce filmove u bioskopu! Izashli smo samo u sred Pirata sa Kariba 3, ovo je, takodje, bio kandidat za izlazak, ali sam ja bio optimista, i nadao se da ce na kraju biti necheg zanimljivijeg... Nazalost, prevario sam se... :sniff:
Korisnikov avatar
By crawen
Btw, mnogo se izvinjavam zbog "fame" koja je nastala oko filma "Boogeyman 2"... osecam se parcijalno odgovornim... :saint:

Ja sam samo rekao da je film mnoooogo bolji od prvog dela i da nemaju nikakve veze jedan sa drugim! :)

Ne znam zashto i kako ste ochekivali da jedan takav film bude remek delo?! Vecina horror filmova koje ovde pominjete su STV ili DTD!!!
Za neupucene, kojih ovde izgleda ima mnogo, STV znachi StraightToVideo (a svi znate shta znachi straight, je li? :) ), a DTD je DirectToDVD! Dakle, filmovi nisu visokog kvaliteta, priche nisu skroz originalne, glumci nisu poznati, filmovi nisu namenjeni za bioskope i ne ochekuje se velika popularnost i zarada! :)
Korisnikov avatar
By decko
@ crawen - hehe...pa sve to stoji mada meni je i dalje prvi deo Boogeyman-a (ako bi isekli zadnjih deset minuta) mnogo bolji i zanimljiviji od drugog ako ne zbog radnje i mnogo lepsih kadrova, onda zbog glavnog glumca :D

:hug:

on:

Slika

Tripozan film. Hmm...ne znam, mozda sam ocekivao malo bolje upakovanu pricu ali moze da se gleda. Jednom. :)

p.s. prvih sat vremena sam bio ubedjen da je gl. glumica u fazonu i sve cekao kad ce da zaskocio neku ribu iz skole ( :roll: ) da bi ona na kraju otela nekoj drolji 'najboljeg' lika iz skola.

:shok:
Korisnikov avatar
By decko
E da...slazem se za Saw.
Svi delovi posle prvog su manje vise bili smor (ma koliko su neke zamke u nastavcima cool na onaj creepy way) i vise sam ih gledao da vidim sta su sad smislili...

:zeva:
By Ulix
Hadersfild

Ne dopada mi se scenario, mada je prica i vise nego dobra. Umetnicku porodicu Sajtinac u celini izuzetno ne podnosim, pa tako ni Ugljesu, vucibatinu koja je napisala dramu Hadersfil. Kao i u drami, i u filmu mi je dijalog nepodnosljivo dosadan, ali film (opet, kao i predstavu) velicanstvenim cine samo glumci. Glogovac je glumac koji me svakom svojom ulogom sve vise i vise opcinjava dobrom glumom. Tokom 2007. gledao sam ga prvo u Klopci, pa onda u Pijanoj noci na BITEF-u, i sada ovde; tri potpuno razlicite uloge, i tri savrsene izvedbe. Josif Tatic je takodje odlican u ulozi oca alkoholicara. Susljik je takodje veoma dobar.
Korisnikov avatar
By Zonche!
The Quiet je sjajan film!

Elem, meni se kao sto sam naglasio dva puta SAW 4 dopao toliko iskljucivo zbog rezije.

Ja ocene dajem zanrovski, ne kao celokupno filmsko delo.
Za horor mi je boogeyman 2 super, ali kao filmsko ostvarenje se slazem da je sranje...
Korisnikov avatar
By V25
"Saw IV" - ništa specijalno, a svakako ne originalno. Podnošljiv nastavak koji ima ok momenata, mada sam serijal već gubi na kvalitetu.
Korisnikov avatar
By mrle
Elizabeth - The Golden Age. Dopao mi se, ali ne toliko kao prvi deo (Elizabeth - The Virgin Queen). Ocekivao sam vise... Cate Blanchett je divna :love:
By rent_guy
Prvi deo se zove samo "Elizabeth"... Elizabeth the Virgin Queen je valjda ona verzija sa Helen Mirren. :)
Korisnikov avatar
By avalon
Sa Helen Mirren je dvodelni TV film koji nosi naziv "Elizabeth I" :D
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!