Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by rent_guyPazi kad sam i ja danas gledao Atonement, ali nesto nisam odusevljen kao ti...Pored muzike, moram da kazem da je fotografija cista desetka (10+ za scenu na plazi)
Danas sam pogledao dva filma... Prvo "Femme Fatale" sa Antonio Banderasom koji nije bio nista posebno, i onda...
Film je savrsen. Tako sjajno napisan, izreziran, odglumljen... Keira je standardno sjajna, a osim nje i Vanesse Redgrave, koja ima sporednu ulogu, nisam prepoznao nijednog drugog glumca, ali su svi fantasticni. Muzika je posebna prica.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Originally posted by Ombeliko Brunnera utisci? el vredi gledati?
Taxi zum Klo
Originally posted by Beogradjanin18OMG! jos neko je cuo za tu verziju!
@ Dirty-
"Invasion" je remake, i to čak postoje tri verzije tog filma od kojih je najbolja Kaufmanova "The Invasion of Body Snatchers". Bolje pogledaj tu verziju.
Originally posted by ancheIskreno zanimljiv film, ali nishta vishe od toga....Originally posted by Ombeliko Brunnera utisci? el vredi gledati?
Taxi zum Klo
Originally posted by avalonNe znam, meni je bio divan... Znas kako, svi su se uvek palili na "Beleznicu", koja je meni bila pateticna. E, ovo mi je savrsen romantican, nepretenciozan, lagan, dirljiv film...Originally posted by rent_guyPazi kad sam i ja danas gledao Atonement, ali nesto nisam odusevljen kao ti...Pored muzike, moram da kazem da je fotografija cista desetka (10+ za scenu na plazi)
Danas sam pogledao dva filma... Prvo "Femme Fatale" sa Antonio Banderasom koji nije bio nista posebno, i onda...
Film je savrsen. Tako sjajno napisan, izreziran, odglumljen... Keira je standardno sjajna, a osim nje i Vanesse Redgrave, koja ima sporednu ulogu, nisam prepoznao nijednog drugog glumca, ali su svi fantasticni. Muzika je posebna prica.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sam film je malo konfuzno spakovan, bez obzira na dobru pricu.
Sve tri glumice (Saoirse Ronan, Romola Garai, Vanessa Redgrave) koje tumace lik Briony su odlicne. Keira mi bas nesto nije posebna...
1 - 10.......6
Originally posted by avalonOriginally posted by rent_guyPazi kad sam i ja danas gledao Atonement, ali nesto nisam odusevljen kao ti...Pored muzike, moram da kazem da je fotografija cista desetka (10+ za scenu na plazi)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sam film je malo konfuzno spakovan, bez obzira na dobru pricu.
Sve tri glumice (Saoirse Ronan, Romola Garai, Vanessa Redgrave) koje tumace lik Briony su odlicne. Keira mi bas nesto nije posebna...
1 - 10.......6
Originally posted by Zonche
Konacno odgledao "Saw IV" (notice the very gay poster)
Definitivno mi je najbolje reziran od sva cetiri dela i nisam se razocarao.
10/10
Originally posted by Zonche
"The Golden Compass"
Pa posle citanja sve tri knjige iznenadio sam se kad sam shvatio da je to zapravo film o prvoj knjizi (prva knjiga se u originalu zove "Northern light") i mislio sam "kakvo sranje unistice film" medjutim sasvim je solidno uradjena ekranizacija.
9/10
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!