Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Nisi ti ja sam.

Ovo sam rekao 4 puta i nijednom nisam lagao.
Korisnikov avatar
By colorado
Originally posted by hasanaginica
uostalom, lozila sam se tada na rasnu crnku! evo sta bi ti rekla?! kad si tako pametna!
i lepa!

A?!
Korisnikov avatar
By hasanaginica
sad je lepa kao saNgarepa...vise je volim kao plavu plavusu.
Korisnikov avatar
By ::fy::
Uhhh, pa ova tema je trebala da izvrgne ruglu osobe koje imaju ovakve /glupe/ izgovore...a sada vidim da ih skoro svi koriste...

Ja nemam običaj da lažem i smišljam izgovore i uvek sam raspoložen za vezu (naravno, samo kada nisam u vezi)...
By Bombina
e meni nije jasno...ja nemogu otvoreno reci,ja nemogu da objasnim na ovo,ja sam upoznala ta osobu -koju ja znam,izgled ko je zapravo tip za mene...nemogu reci da li cu ja dopadnem, ovo moram da okoncam zaljubivanje...morala sam pitam ko je tip izgled cure,valjda nema sanse
za pravu....i onda kada cura voli prvu,jeste spremna za nov odnos,posle izmisli nesto kad vraca bivsa dalje vole ,neka cura sve grese stalno i mora ovo da okonca staru vezu i imale su problema I Stalno se raskidaju i pa dalje vole i ovo i ono i koju je ona dalje voli,odnedom pokvarila nov odnos sa novom curom i ona rece- iskreno cu ti reci novu curu kaze -moram da budem iskrena volim dalje moju bivsu devojke ???
pre htela za nov odnos pre raskida bivse
meni NIJE JASNO
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Originally posted by ForeverYoung
Ja nemam običaj da lažem i smišljam izgovore i uvek sam raspoložen za vezu (naravno, samo kada nisam u vezi)...
U prevodu: ja sam drolja :lol:
Korisnikov avatar
By Loni
Kad sam hteo da raskidam koristio sam političku terminologiju.

JA: Mislim da naša veza treba da bude kao Švajcarska.
ON: (oduševljeno) Misliš tako lepa?
JA: Mislim na federalno uređenje. U pitanu je tek labava konfederacija.

ili moj raskid tokom formiranja države SCG u kojoj je CG dobila skoro sve prerogative nezavisnosti.

JA: Pratiš li odnose između Srbije i Crne Gore?
ON: Da.
JA: U našoj vezi ja sam Crna Gora.

da sad raskidam, to bi bilo recimo ovako...

JA: Ja sam Kosovo.
ON: Dušo, ovih dana svi smo Kosovo.
JA: A ne. Ti si Srbija.
ON: Molim?
JA: Ja Kosovo, ti Srbija. Vidiš li simboliku?
Korisnikov avatar
By Cluniensis
I meni se gade one floskule tipa:"Nije do tebe, do mene je"

Ali cesto mi niej jasno, zasto ljudi uopste i pokusavaju da budu u vezi ako nisu sigurni da zele tu vezu, a mislim da se to cesto desava. Radi li se tu o nezrelosti, ocaju(tipa, daj sta das). zezanju(igranju ljudskim srcima) i razmazenosti, Ne znam prosto....

Mislim da je i previse nedozrelih ljudi koji cesto sa sobom u vezu povuku sve svoje strahove, nesigurnosti, komplekse. Stoga su veze cesto tako kratkotrajne i skoro besmislene (ako su takve kakve jesu). A tek ona kategorija ljudi koji su sa tobom samo do trenutka dok ne doseta neko makar i naizgled bolji...

Mislim da su iskrenost i moral bitni i kod raskida...a opet, tako su retki...

:novinar:
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
izgovori su tak` funny :D

popio sam jednom nesto tipa: Ti si super momak zaista, da mogu da te zenim zenio bih te, ali prerano smo se sreli. :lood: :lol:

a moj biser je bio: ja ipak ne mogu da pijem kafe sa tvojom zenom i da se posle jebem sa tobom :lol:
Korisnikov avatar
By KiWi
Meni je jako teško da raskinem ... više volim da neko raskine samnom ... a kad se to desi (najčešće sam ja svesno inicirao taj raskid ali je on izgovorio ključne reči), ja plačem kao devojčica .. zašto, pojma nemam! Inače uopšte nisam plačljiv.

Jednom sam plakao jer je spark "raskidao" samnom a nismo se ni smuvali :D Samo mi je rekao da se narednih dana nećemo čuti jer ima obaveza :giggle: ...

A voleo bih da mogu da raskinem u stilu: "Ne odgovaraš mi više. Nađi drugog .. ja sam već našao."
Korisnikov avatar
By Galadriel
nisam morala nijednom do sada da se izgovaram
bilo je ocigledno i da je kraj
i zasto
samo sam konstatovala cinjenicno stanje
Korisnikov avatar
By EYA
kad kazes izgovor mislis na laz :puzzle:

veza je gotova zato sto je gotova.... sve drugo su izgovori :kosa:
Korisnikov avatar
By BellyButton
Mrzim izgovore i zavlachenja... Chim neko pochinje rechenicu sa "nemoj pogreshno da me razumesh" - to je to... gotovo je... :no:
Korisnikov avatar
By m..
Joj nemam pojma, lately ni ne zelim da znam (aman, ionako mi nece reci o cemu se zapravo radi, nikad ne kazu, a bas mi se i ne slusa kojekakav bullshit, uostalom kontam da se dobro razmisle i imaju neke jake razloge koje apsolutno ne zelim da znam, u svakom slucaju znam da sam dala sve od sebe u datim okolnostima, pa ako im ne valja - slobodne su da traze na nekom drugom mestu).

Inace nesto kao "previse smo razlicite" (well damn right we are!), dvaput sam cula spiku o nepreboljenim bivsim ljubavima (a u cipku materinu, to si znala i na prvom dejtu, jel?), "ti si samnom ionako samo zbog sexa" (doduse to sam cula n puta i kad mi nije sledovala noga, bar ne neposredno), "nisam razvila nikakvu dublju emociju" (pa mhm, nije bas da smo u vezi mesecima, za to vreme bi pre razvila trecu ruku, right?) bilo je i "osecam se silovano" ali taj deo nisam ni htela da razumem, radilo se o ljubavnici koja ionako nije ni htela vezu samnom, pa ne znam u cemu je bio problem, valjda je ocekivala da se ja zaljubim u nju a ona da me kulira ili slican wtf...

Ne znam, to i ta zvocanja se uglavnom svode na to kako poznajem previse ljudi, previse flertujem (a jebo boga, ja flertujem a da nisam ni svesna, nije bas da trazim jos jednu zenu da mi skace po kicmi uporedo), na moj mamutski libido i slicno.

Anyway, ja sam raskinula samo 2x u zivotu, ako se ne racunaju one sheme tipa 2 dejta pa prosto vidis da sleduje dizaster i nestanes sa lica zemlje. Prosto nisam u stanju da raskidam dok god mi se smesi neki relativno redovan, relativno ok sex - radije bih da ga imam nego da ga nemam, tako da pustim da stvari krenu da kotrljaju nizbrdo, i cica raskine samnom (to se uglavnom desi neke 2 nedelje nakon sto ja pocnem da razmisljam u tom pravcu). A to kad sam raskidala je bilo kad bi mi previse dahtale o vrat, bile uzasno dosadne, posesivne, placljive, gnjavile i sve to i onda nekako ni ne moras da objasnjavas, mislim - ako nastavim da te vidjam zavrnucu ti shiju...
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Cluniensis
I meni se gade one floskule tipa:"Nije do tebe, do mene je"

Ali cesto mi niej jasno, zasto ljudi uopste i pokusavaju da budu u vezi ako nisu sigurni da zele tu vezu, a mislim da se to cesto desava. Radi li se tu o nezrelosti, ocaju(tipa, daj sta das). zezanju(igranju ljudskim srcima) i razmazenosti, Ne znam prosto....

Mislim da je i previse nedozrelih ljudi koji cesto sa sobom u vezu povuku sve svoje strahove, nesigurnosti, komplekse. Stoga su veze cesto tako kratkotrajne i skoro besmislene (ako su takve kakve jesu). A tek ona kategorija ljudi koji su sa tobom samo do trenutka dok ne doseta neko makar i naizgled bolji...

Mislim da su iskrenost i moral bitni i kod raskida...a opet, tako su retki...

:novinar:
Slazem se sa tobom, ama potpuno.

Anyway, ja sam ulazila u veze samo kada bih bila poprilicno sigurna da to moze negde da ode (na osnovu raspolozivih informacija i znakova, kojih i ne moze biti bas tako puno, ne tako rano, a ovde zaista niko nece sacekati onoliko koliko ti treba da zapravo prelomis), i poprilicno kuliram ljude i treba mi vremena da se odlucim na tako nesto i ne radim to sa svakim, u prevodu neko bas mora da bude uporan da me ubedi da uopste probam. Medjutim onda krenes da upoznajes osobu, sa svim tim strahovima i nesigurnostima i kompleksima iz drugog pasusa, sa onom samozivoscu s kojom se ne da racionalno razgovarati i svim tim bagovima koji ce u nekom trenutku onemoguciti bilo kakvo funkcionisanje, i pocnes da bivas svestan svih kompromisa koje ces morati da napravis da bi to funkcionisalo, ali kao i dalje imas volje da investiras u to, iako ti deluje kao potpuno propao biznis. I onda vozis tako, dok ti kompromisi ne krenu da te teraju u neki oblik samodestrukcije (tipa ne spavas dovoljno da bi uskladio vezu i posao, ili zatvaras oci na neke stvari koje da si znao u startu uopste ti ne bi ni ulazio u tu shemu) ili dodjes pred taj zid iza koga bi morao da odes u krajnju neprincipijelnost i degradiras sebe kao osobu da bi se to nastavilo i onda krenes da se kuliras (to je valjda tacka gde sav normalan svet raskida) i kazes sebi, ok, dala sam sve od sebe, sex je i dalje tu, vozi mile, i onda raskinu sa tobom. :D Tako nekako. zapravo samo dvaput mi se desilo da neko raskine samnom a da ja vec negde nisam iskulirala.
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
"Ne volim te nit' sam te ikad volio
Na tvoje omiljeno pitanje evo ti odgovor
Bio sam mlad i totalno zagorio
Tako je valjda sve to krenulo" ------>> by Hladno Pivo

Najbolji izgovor ever!!!!!
Korisnikov avatar
By leobg
Moj ex decko mi je posle razlaza koji je on inicirao, zasto ne znam, no dobro, rekao sledece ''Vidis i sam da nismo mogli" Posle sam saznao da se muvao sa jednim likom i da je otisao od mene zbog njega. Kako izgovori mogu da budu glupi.
Korisnikov avatar
A kada vam partner kaže da više ne oseća sexualnu privlačnost, ali da i dalje postoje emocije prema vama??

Naravno da znam da se vremenom dešava da veza upadne u kolotečinu i monotoniju, ali da bez bilo kakvih pokušaja da se ista spase jedini razlog bude taj - to mi se uvek činilo kao izgovor...
Korisnikov avatar
By leobg
Originally posted by ForeverYoung
A kada vam partner kaže da više ne oseća sexualnu privlačnost, ali da i dalje postoje emocije prema vama??

Naravno da znam da se vremenom dešava da veza upadne u kolotečinu i monotoniju, ali da bez bilo kakvih pokušaja da se ista spase jedini razlog bude taj - to mi se uvek činilo kao izgovor...
Pa to znaci da je za sex pronasao nekog, a prema tebi gaji emocije. To je iz mog iskustva.
Korisnikov avatar
Da, ili je vec pronasao ili namerava da pronadje...to mi je jasno, nije mi samo jasno kako ljudi uspevaju da razdvoje emocije od sexa (narocito posle duze veze)...
Korisnikov avatar
By BellyButton
Originally posted by BellyButton
Mrzim izgovore i zavlachenja... Chim neko pochinje rechenicu sa "nemoj pogreshno da me razumesh" - to je to... gotovo je... :no:
I da... Onaj koji mi je ostao u groznom secanju je: "Shvatio sam da ne mogu da te volim onako kako ti od mene ochekujesh"...
BZVZ
Kako se to sve moze voleti, i koje su to fore, "ja tebe volim ovako a ti 'ocesh onako"...
Batali...:ostrisekiru:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
meni je interesantnija kombinacija kada prestane da voli ali ga i dalje palis..... neka mi neko to objasni.....
Korisnikov avatar
By blenta
oce da se prca nece da se mazi :panker:
By Dragonite
Originally posted by BellyButton
I da... Onaj koji mi je ostao u groznom secanju je: "Shvatio sam da ne mogu da te volim onako kako ti od mene ochekujesh"...
BZVZ
Kako se to sve moze voleti, i koje su to fore, "ja tebe volim ovako a ti 'ocesh onako"...
Batali... :ostrisekiru:
Ja sam pre par dana imao bukvalno istu izjavu, nakon 4 godine veze.

:sarana:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Originally posted by blenta
oce da se prca nece da se mazi :panker:
ali kakooooo?????

meni je jasna obrnuta situacija. ali ovo.. mi je.. nepojmljivo. tj, jeste mi pojmljivo kao nesto od pocetka. ali kad prestanes da budes... zaljubljen... pa rekao bih da tu prvo nestaje zelje za sexom? da fizicka blizina tog tipa postaje neizdrziva? meni sve zvuci kao velika, masna laz.

ne znam. van mog iskustva je (mislim sa mojim osecanjima).
Korisnikov avatar
By blenta
ah :roll:
uvek je obrnuto(nekomplementarno)
zhivot je kuja
Korisnikov avatar
By Mr Dee
jebes zivot. neg daj tu kitu i stopala. :eevil:
Korisnikov avatar
Ok, ali ako se ne radi o izgovoru u čemu je onda stvar? Mislim, da li nekoga možeš da voliš a da u isto vreme ne osećaš seksualnu privlačnost ili obrnuto???
Korisnikov avatar
By Mr Dee
pa mislim da mozes nekoga da volis ali da ne osecas zaljubljenost i seksualna privlacnot da retardira na nesto minimalno ali ne dovoljno za...
Korisnikov avatar
By .L O S T
a sto uopste smisljati izgovor?
reci mu istinu tj.ono sto si rekao sebi zbog cega ga ostavljas.
najlekse je tako!:comingout:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!