Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by ForeverYoungU prevodu: ja sam drolja
Ja nemam običaj da lažem i smišljam izgovore i uvek sam raspoložen za vezu (naravno, samo kada nisam u vezi)...
Originally posted by CluniensisSlazem se sa tobom, ama potpuno.
I meni se gade one floskule tipa:"Nije do tebe, do mene je"
Ali cesto mi niej jasno, zasto ljudi uopste i pokusavaju da budu u vezi ako nisu sigurni da zele tu vezu, a mislim da se to cesto desava. Radi li se tu o nezrelosti, ocaju(tipa, daj sta das). zezanju(igranju ljudskim srcima) i razmazenosti, Ne znam prosto....
Mislim da je i previse nedozrelih ljudi koji cesto sa sobom u vezu povuku sve svoje strahove, nesigurnosti, komplekse. Stoga su veze cesto tako kratkotrajne i skoro besmislene (ako su takve kakve jesu). A tek ona kategorija ljudi koji su sa tobom samo do trenutka dok ne doseta neko makar i naizgled bolji...
Mislim da su iskrenost i moral bitni i kod raskida...a opet, tako su retki...
![]()
Originally posted by ForeverYoungPa to znaci da je za sex pronasao nekog, a prema tebi gaji emocije. To je iz mog iskustva.
A kada vam partner kaže da više ne oseća sexualnu privlačnost, ali da i dalje postoje emocije prema vama??
Naravno da znam da se vremenom dešava da veza upadne u kolotečinu i monotoniju, ali da bez bilo kakvih pokušaja da se ista spase jedini razlog bude taj - to mi se uvek činilo kao izgovor...
Originally posted by BellyButtonI da... Onaj koji mi je ostao u groznom secanju je: "Shvatio sam da ne mogu da te volim onako kako ti od mene ochekujesh"...
Mrzim izgovore i zavlachenja... Chim neko pochinje rechenicu sa "nemoj pogreshno da me razumesh" - to je to... gotovo je...![]()
Originally posted by BellyButtonJa sam pre par dana imao bukvalno istu izjavu, nakon 4 godine veze.
I da... Onaj koji mi je ostao u groznom secanju je: "Shvatio sam da ne mogu da te volim onako kako ti od mene ochekujesh"...
BZVZ
Kako se to sve moze voleti, i koje su to fore, "ja tebe volim ovako a ti 'ocesh onako"...
Batali...![]()
Originally posted by blentaali kakooooo?????
oce da se prca nece da se mazi![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!