Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Galateja
Jedna od bitnih stavki kod moje devojke koja me je privukla je galantnost.
Cicijaštvo i štednja su mi strani kao što mi je stran arapski jezik i nuklearna fizika.
Ne samo da ne bih podnela ciciju partnera, već ni ciciju prijatelja ni druga.
Mislim da ljudi koji su cicije nisu samo to kad je reč o novcu, već cicijaše i kod davanja emocija, podrške i sl.
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by *deni*
" Ko štedi - imaće " rekla je još davno najveća poznata estradna stipsa Lepa Brena.
I zaista je u pravu.
Pa šta mislite, zašto bogati imaju ? Zato što, umesto da troše, stvaraju i uzimaju uvek još i još.
:pare:
Ovo jednostavno nije tacno. Parafraziracu Praceta

Kapetan gradske straze ima platu od 5 zlatnika. Moze sebi da priusti cizme sa kartonskim djonom koje kostaju 2 zlatnika. Te cizme ce moci da koristi samo jedan mesec jer ce se izlizati i potpuno propasti. Sledeci mesec ce opet morati da kupi cizme od 2 zlatnika.
Bogatas ce moci da sebi priusti cizme od 25 zlatnika. I te cizme ce mu trajati 7 godina
Jednostavno racunicom dobijamo:
7x12x2=168
Kapetan gradske straze ce za 7 godina potrositi 168 zlatnika za cizme, dok ce bogatas potrositi sammo 25 zlatnika

Razlika izmedju bogatasa i siromasne osobe je sto bogatas moze sebi da priusti da stedi

nego, salu na stranu. Ja nisam cicija. bas volim da se razbacujem. I nije mi zao... Doduse zao mi je jedino kad neko krene da to iskoristava.

Mada moram da priznam da su uglavnom osobe pored mene u OK finansijskoj situaciji i da stvarno niko od nije cicija
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by leobg
Nikad nisam bio cicija, Dao sam sve od sebe. Sad nemam nista, propao sam skroz, ali ne zalim. Inace meni pare nista ne znace, vise mi znaci ljudska dobrota i dusa. Pare dodju i prodju. Ono sto ostaje su emocije, ljubav, a to parama ne moze da se kupi.
Joj Leo tebe treba tuci
Korisnikov avatar
By RED BUTTON
pa nije stednja i cicija isto

ko ima trosice, ko nema nece

e a ko ne trosi ni kad ima.... pa se stegne za novcic ... pa maltretira okolinu sa tim .....to je cicija

A dal moze cicija da se prevaspita ???:tuc:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Galateja

Ne samo da ne bih podnela ciciju partnera, već ni ciciju prijatelja ni druga.
Mislim da ljudi koji su cicije nisu samo to kad je reč o novcu, već cicijaše i kod davanja emocija, podrške i sl.
Apsolutno se slazem :up:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Big Bad Bear
Originally posted by *deni*
" Ko štedi - imaće " rekla je još davno najveća poznata estradna stipsa Lepa Brena.
Ovo jednostavno nije tacno. Parafraziracu Praceta....
Sudeci po Breninom imovnom stanju, reklo bi se da je ipak tacno.
:B
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Osoba XY je egoistichno djubre koje ne ume da ceni ljude oko sebe i zato ostaje sama! Tako joj i treba! Nadam se da tje novac notju da je poljubi pred spavanje i da joj kaze da je voli!
Korisnikov avatar
By Vanilje_jenta
Nisam cicija. Volela bih da sam stedljivija doduse. Zabavljala sam se jednom sa jednim deckom i isli smo da kupimo neki poklon za rodjendan, i on je cekao kusur od 3-4 dinara, i devojka je stavila na sto, na kojem je bilo jos sitnog novca i on je pitao 'Je l ovo sve moj kusur?' Znam da je meni u tom trenutnku doslo u zemlju da propadnem. Ali sam jednom prilikom bila ceo jedan dan kod njega na poslu i videla sta mora da prezivljava za pisljivi dinar, pa mi je bilo sve jasno.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Stripi
Originally posted by MinaHarker
Evo vam jedne pricice...
Osoba XX se zabavlja sa osobom XY. Osoba XX je student, zivi sa roditeljima koji pripadaju srednjoj klasi, ne radi. Osoba XY povremeno radi, takodje zivi sa roditeljima koji pripadaju srednjoj klasi.
Elem, osobu XX licno poznajem i skoro je okoncala svoju vezu sa osobom XY, i iz svega toga ispade veoma tragi-komicna pricica.
Osoba XY je jednostavno - cicija. Ne radi se o tome da nema love, nego smatra da je novac koji poseduje vredniji od novca koji poseduju drugi.
Smesna situacija 1: pred izlazak dvoje mladih jure od jedne do druge menjacnice kako bi promenili 50 evra, ali nije svejedno da li je kurs 77,90 ili 78,10
Smesna situacija 2: kada je doslo vreme za placanje jedna strana od konobara ocekuje da vrati kusur do poslednjeg dinara, jer 'ceni svoj rad'....
Mr. Cicija je novootvorene kineske prodavnice posmatrao kao idealnu daroteku za svoju dragu, te je svako malo iz istih donosio sminku i donji ves, a zatim, ukoliko njegov poklon nije koriscen, bio ljut i naduren, jer se 'potrosio'.
Kada je poceo da prebacuje lepsoj polovini zbog potrosenog novca njenih roditelja, vezi je bio kraj...

Elem, da li ste se nekada zabavljali sa cicijom? Ili ste sami cicija? Gde je granica izmedju biti cicija i biti stedljiv?
Mina dušo, ne hodaj više sa ovakvima. Vrijediš svaki potrošen dinar!
:smeh:

Ne, ne, ne, ne hodam ja sa testosteroncima, evo, lepo pise 'pravoslavna devojcica', znaci nema qrca dok ne budem htela decu.
A u prirucniku nista nije pisalo o vezama sa zenama, pa je to valjda ok...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!