Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by *deni*Ovo jednostavno nije tacno. Parafraziracu Praceta
" Ko štedi - imaće " rekla je još davno najveća poznata estradna stipsa Lepa Brena.
I zaista je u pravu.
Pa šta mislite, zašto bogati imaju ? Zato što, umesto da troše, stvaraju i uzimaju uvek još i još.
![]()
Originally posted by leobgJoj Leo tebe treba tuci
Nikad nisam bio cicija, Dao sam sve od sebe. Sad nemam nista, propao sam skroz, ali ne zalim. Inace meni pare nista ne znace, vise mi znaci ljudska dobrota i dusa. Pare dodju i prodju. Ono sto ostaje su emocije, ljubav, a to parama ne moze da se kupi.
Originally posted by Big Bad BearSudeci po Breninom imovnom stanju, reklo bi se da je ipak tacno.Originally posted by *deni*Ovo jednostavno nije tacno. Parafraziracu Praceta....
" Ko štedi - imaće " rekla je još davno najveća poznata estradna stipsa Lepa Brena.
Originally posted by StripiOriginally posted by MinaHarkerMina dušo, ne hodaj više sa ovakvima. Vrijediš svaki potrošen dinar!
Evo vam jedne pricice...
Osoba XX se zabavlja sa osobom XY. Osoba XX je student, zivi sa roditeljima koji pripadaju srednjoj klasi, ne radi. Osoba XY povremeno radi, takodje zivi sa roditeljima koji pripadaju srednjoj klasi.
Elem, osobu XX licno poznajem i skoro je okoncala svoju vezu sa osobom XY, i iz svega toga ispade veoma tragi-komicna pricica.
Osoba XY je jednostavno - cicija. Ne radi se o tome da nema love, nego smatra da je novac koji poseduje vredniji od novca koji poseduju drugi.
Smesna situacija 1: pred izlazak dvoje mladih jure od jedne do druge menjacnice kako bi promenili 50 evra, ali nije svejedno da li je kurs 77,90 ili 78,10
Smesna situacija 2: kada je doslo vreme za placanje jedna strana od konobara ocekuje da vrati kusur do poslednjeg dinara, jer 'ceni svoj rad'....
Mr. Cicija je novootvorene kineske prodavnice posmatrao kao idealnu daroteku za svoju dragu, te je svako malo iz istih donosio sminku i donji ves, a zatim, ukoliko njegov poklon nije koriscen, bio ljut i naduren, jer se 'potrosio'.
Kada je poceo da prebacuje lepsoj polovini zbog potrosenog novca njenih roditelja, vezi je bio kraj...
Elem, da li ste se nekada zabavljali sa cicijom? Ili ste sami cicija? Gde je granica izmedju biti cicija i biti stedljiv?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!