Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Vaš favorit za predstavnika Srbije na ESC-u?

1. Milan Stanković
20
53%
2. Emina Jahović
16
42%
3. Minja Samardžić
Nema glasova
0%
4. Marko Vulinović
Nema glasova
0%
5. Marija Lazić
Nema glasova
0%
6. Saša Vasić
2
5%
Za početak da podsetim da je RTS zbog krize i skupih troškova organizovanja velikog festivala, odlučio da ne bude Evrovizije već će se manifestacija zvati IZPE 2010.
(IZPE = Izbor za pesmu Evrovizije)

Odabrali su Gorana Bregovića, koji je komponovao 3 pesme i Marinu Tucaković, koja je pisala tekstove, a ove nedelje Brega je u svom studiju održao i kasting.
Preslušao je više od 20-tak prijavljenih kandidata i skapirao da mu se dopadaju njih 6.

To su:

1. Milan Stanković
2. Emina Jahović
3. Minja Samardžić (ćerka Željka Samardžića)
4. Marko Vulinović (pevač nekadašnje grupe ,,Peti element'')
5. Marija Lazić (učestvovala u programu ,,Ja imam talenat'')
i
6. Saša Vasić.

Njih petoro su mladi, Saša Vasić nešto stariji dobitnik nagrada s raznih festivala tokom 90-tih.

Kako sam shvatio publika će 13. marta imati priliku da glasa između njih šestoro u prvom delu programa.
Najpre će otpasti troje, a u poslednjoj rundi publika će glasati između troje najboljih.
Korisnikov avatar
By Burak
Glasam za Eminu.
Ne daj bože ovaj stanković bude izabran - u moje vrijeme takvi kao on nisu mogli ni na seoskom posijelu zapjevati.
Korisnikov avatar
By *deni*
Trebalo bi da ide neko ko ne podseća niti na jednog našeg dosadašnjeg predstavnika, ni po imidžu, ni po stilu interpretacije.
Iz ove grupe mi se čini nekako da je to Milan Stanković.
Neka natapira i podigne šiške što je moguće više, Breginu pesmu pod mišku, lak na šišku i pravac na Eurosong.
:auto:
Korisnikov avatar
By *deni*
Da, ali on peva tugaljive pesme, a to smo već imali sa Joksom 2004.
Jahovićka pak podseća na Jelenu Tomašević, dok Milan ne liči ni na koga, a uklapa se i u na Eurosongu vazda popularan gej fazon.
Korisnikov avatar
By *deni*
Vidim ja već da će na kraju otići ova Minja Samardžić.
Izguraće to tata Željko.
Kako peva ta dama, zna li neko ?
Korisnikov avatar
By disaster blue
Hif..jakog li odabira... Od zvezda ovde su po meni samo Milan i Emnia..
a bio sam na Emininom koncertu, volim je..ali ne zna bas da peva.. mislim nema harizmu..publika je bila mrtva.. i koncert je bio fuj
tako da sam ja vise za Milana

a ta mala je bila na prosloj beoviziji.. ne peva lose...ali je ruzna :lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
Minja ružna, kažeš ?
Pa onda može da ide pod umetničkim imenom Minja - Svinja. :lol:
To bi baš bilo originalno, samo ne znam da li bi se odvažila da na tako brutalan način gradi karijeru, iako bi se digla velika medijska popma oko nje, rapidno bi dobila na publicitetu, kada bi se predstavljala kao Minja - Svinja. Brujala bi cela zemlja o njoj, a to je svakom estradnom početniku potrebno, kao odskočna daska..
:lol:
Šalim se malo....
By zmeu
u moje vrijeme takvi kao on nisu mogli ni na seoskom posijelu zapjevati.
U vrijeme moje babe žene nisu smjele nosit hlače. Koja je tvoja poenta?

OT: Mladi metroseksualac ima glasa, ako mu Brega napravi neki dobar narodnjak, možda opet bude Eurosong u Bg. Ili u Obrenovcu. ;)
By zmeu
^^ Ako on kaže da je metro, onda je metro! :sudija:
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa znam...
Samo mi je smešno to isticanje metroseksualnosti...
Zamišljam novinske napise u kojima umesto " Mladi pevač je naš ovogodišnji predstavnik na Izboru za Pesmu Evrovizije... " piše " Mladi metroseksualac je naš ovogodišnji predstavnik na Izboru za Pesmu Evrovizije... "
:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By *deni*
" Posle ubedljive pobede na domaćem izboru za našeg predstavnika na Pesmi Evrovizije, Milan Stanković je održao konferenciju za štampu...
Mladi metroseksualac je tom prilikom rekao.... "

:smeh:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Uh, jel moze Emina da otvara usta, a Milan da peva?

Ipak sam za Eminu. Mozda Brega izvuce neki maksimum iz nje... ali nisam za Bregu, nisam za ethno sound over and over again...

Sasa Vasic je nazalost dosadan. Ove druge ne poznajem.
Korisnikov avatar
By maww
VIDEO:
http://www.story.rs/video/7441-emina-ja ... iziju.html

Pop pevačica Emina Jahović otkriva da li će predstavljati Srbiju na predstojećoj Evroviziji u Oslu, na kakve sve komentare nailazi i da li ima podršku supruga Mustafe.Pogledajte video-intervju sa Eminom Jahović koja govori o susretu sa Goranom Bregovićem, ali i o tome koliko uživa u odrastanju sina Jamana

Slika

Svaki kandidat je pevao tri Bregovićeve pesme koje su spremljene specijalno za „Evroviziju”, za koje tekstove piše Marina Tucaković u saradnji sa Ljiljanom Jorgovanović. Kako „Blic” saznaje, sve tri pesme su vesele i načinjene za igru u Breginom specifičnom narodnjačkom fazonu, sa podrškom trubača. Atmosfera na kastinzima je bila opuštena, a kako kaže naš izvor koji prisustvuje kastinzima, Brega se oduševio izvođenjem naše poznate pevačice Emine Jahović-Sandal, ali i nekih drugih pevača.

Slika
+
EMINA LIVE Balkanmedia!
http://www.youtube.com/watch?v=CSVNsRwfurU
SASA KOVACEVIC & EMINA JAHOVIC SANDAL - Jos ti se nadam
http://www.youtube.com/watch?v=VTwZLo2- ... re=related
Emina Jahovic & Sergej Cetkovic - Med (Live 2009)
http://www.youtube.com/watch?v=mTuvingG ... re=related

Emina najbolji izbor a i ona je velika zvezda kod nas pogotovo a i u BiH i Cg i Mk,dosta popularna u Turskoj,mediji ce se interesovati za nju,prelepa je,zgodna,engleski joj ide odlicno,dobro se snalazi na sceni,mislim da je pun pogodak i zadnji album joj je bio bas hit.
Korisnikov avatar
By Loni
Ehej čuo sam nove vesti.

Da kasting nije završen.

Dosad ih je Brega izabrao šest, ali ostao je još jedan dan (valjda ova nedelja) kad prima drugu turu, a u toj drugoj turi biće i ANA STANIĆ.

Dakle spisak će se verovatno malo produžiti.
Inače ovih informacija nema u novinama.
Sve sam saznao privatno, od novinara, kome je rečeno da to još ne sme da stavi u štampu.

Što se tiče Minje Samardžić devojka ne peva loše.
Prošle godine na Beoviziji imala je pesmu, koja je po meni bolja od pobedničke.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=f6u7Odnu ... re=related[/youtube]
Korisnikov avatar
By Loni
Pa i ta osoba (ak osam rekao novinar ne znači da je muško, čisto ne želim da ga otkrivam) isto priča i kači.
Jedino što u dnevnu štampu ne može da ode da se portparolka Duška Vučinić Lučić ne bi ljutila.

Znaš ono, dođe 50 novinara na konferenciju a kažu im: - Ovo što vam budemo rekli ne objavljujte sad nego u ponedeljak...

Ništa tako strašno tajno... I da je objavljeno u dnevnoj štampi, niko zbog tog ne bi izgubio posao.
Korisnikov avatar
By Herald
Originally posted by Loni

To su:

1. Milan Stanković
2. [size=-2]Emina Jahović [/size]
3. [size=-2]Minja Samardžić (ćerka Željka Samardžića)[/size]
4. [size=-2]Marko Vulinović (pevač nekadašnje grupe ,,Peti element'')[/size]
5. Marija Lazić (učestvovala u programu ,,Ja imam talenat'')
i
6. [size=-2]Saša Vasić.[/size]

1.Milan Stankovic shljashti definitivno. :superstar:

2.Marija lazic

3.Ostali
Korisnikov avatar
By Marvin
Ja samo nešto da vas pitam.
Da li se to samo meni čini ili je ta Emina Jahović eto tek tako, preko noći, ispala neka "zvezda"?

Da, znam ja da ona peva već godinama, i da je udata za tamao tog nekog poznatog... ali ona svakako zvezda bila nije nikada. Ni primirisala.
I odjednom, od pre par meseci... kao da je neko rekao "e, sad je mala zvezda" i na to pola sveta :drama: na sam pomen Emine...

Ove ostale ni ne znam ko su... sem tog Milana Stankovića iz Narnije... i dozlaboga bledunjavog Vasića tog.

Užas izbor. :hand:
Nadam se da nije istina, nego da ti to Loni ponovo maštaš.
Korisnikov avatar
By Loni
Ma kakqua mašta.
Svaki treći, peti dan novine u kontektu eurosonga stave sliku Emine Jahović.

Ona je prvi album ,,Tačka'' snimila 2004. godine i jeste bio zapažen.
Bila je velika zvezda ugašenog muzičkog kanala Balkanmedia.

Pa 2,3 godine pauze, da bi tamo neke 2007. snimila pesmu ,,Da l ona zna šta sam ti ja'', koji jeste bio definitivni hit.

To što nije veća zvezda je samo zato što nije Grandov narodnjak.
Jedino oni imaju medijsku pažnju.

Mislim da se tokom 2008. udala za poznatog turskog pevača Mustafu Sandala, s kim je dobila sina.

Njen brat Mirsad Jahović Turdkan takođe je poznat kao košarkaš. Bio je u turskoj reprezentaciji.
Korisnikov avatar
By Nuriel
Originally posted by *deni*

Minja ružna, kažeš ?
To bi baš bilo originalno, samo ne znam da li bi se odvažila da na tako brutalan način gradi karijeru, iako bi se digla velika medijska popma oko nje, rapidno bi dobila na publicitetu, kada bi se predstavljala kao Minja - Svinja. Brujala bi cela zemlja o njoj, a to je svakom estradnom početniku potrebno, kao odskočna daska..
Šalim se malo....

hhhhhhhhhhhhhhhaaaaaahahaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhahahhhhhhhhhhhhhahhhhhhhhhhhhhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhahaahahahhhhhhhhhhhhhhhhahh

i nasao sam novog idola....:leviathan:
Korisnikov avatar
By Gabriel
Originally posted by Marvin

Ja samo nešto da vas pitam.
Da li se to samo meni čini ili je ta Emina Jahović eto tek tako, preko noći, ispala neka "zvezda"?

Da, znam ja da ona peva već godinama, i da je udata za tamao tog nekog poznatog... ali ona svakako zvezda bila nije nikada. Ni primirisala.
I odjednom, od pre par meseci... kao da je neko rekao "e, sad je mala zvezda" i na to pola sveta :drama: na sam pomen Emine...

Ove ostale ni ne znam ko su... sem tog Milana Stankovića iz Narnije... i dozlaboga bledunjavog Vasića tog.

Užas izbor. :hand:
Nadam se da nije istina, nego da ti to Loni ponovo maštaš.
a ko je po tebi zvezda u srbiji?:superstar:
Korisnikov avatar
By *deni*
Srbija je zemlja sa najvećim brojem zvezda po glavi stanovnika.
Jesmo mali i siromašni, ali smo zato bogati zvezdama.
:oskar:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Nuriel
Originally posted by *deni*

Minja ružna, kažeš ?
Šalim se malo....

hhhhhhhhhhhhhhhaaaaaahahaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhahahhhhhhhhhhhhhahhhhhhhhhhhhhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhahaahahahhhhhhhhhhhhhhhhahh

i nasao sam novog idola.... :leviathan:
Pa vidiš kako se DJ Krmak proslavio, velikim delom i zbog efektnog nadimka.
Što onda ne bi postojala i Minja - Svinja ?
Taj nadimak garantuje odličnu startnu poziciju na ovom svime i svačim prezasićenom estradnom nebu.
Korisnikov avatar
By Loni
Ispala je greška na temi.
Danas saznah da nije Saša Vasić nego ŽELJKO VASIĆ u igri.
Bejah dezinformisan.

Ostala imena su tačna.
By Swanheart
kakva ccrna Emina Jahovic, ona je ok samo dok cuti i na fotografijama
Sasa Vasic :smeh: taj jos uvek peva? Secam se pre par godina kada je odrzavao koncert u Cacku, najavljuje se koncert mesecima, flajeri svuda, plakati izlepljeni a za koncert prodata samo jedna karta :smeh:
Najmanje zlo od ponudjenih Milan Stankovic, ok peva, publika ga voli i nekako zraci
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Swanheart

kakva ccrna Emina Jahovic, ona je ok samo dok cuti i na fotografijama
Sasa Vasic :smeh: taj jos uvek peva? Secam se pre par godina kada je odrzavao koncert u Cacku, najavljuje se koncert mesecima, flajeri svuda, plakati izlepljeni a za koncert prodata samo jedna karta :smeh:
Najmanje zlo od ponudjenih Milan Stankovic, ok peva, publika ga voli i nekako zraci
:giggle: Slazem se.

Vasic je dosadan do bola.

Emina ili Milan, meni sve jedno. :geisha:
Korisnikov avatar
By Loni
Aman b'e čeljadi i bejbadi, nije taj Vasić no ovaj...

Slika

,,Pratiš me u stopu.
Svaki trag.
A govoriš da ti više nisam drag.
Ti možeš sve, al jedno ne možeš.
Za dušu da me ujedeš''.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!