- 17 Feb 2010, 03:37
Za početak da podsetim da je RTS zbog krize i skupih troškova organizovanja velikog festivala, odlučio da ne bude Evrovizije već će se manifestacija zvati IZPE 2010.
(IZPE = Izbor za pesmu Evrovizije)
Odabrali su Gorana Bregovića, koji je komponovao 3 pesme i Marinu Tucaković, koja je pisala tekstove, a ove nedelje Brega je u svom studiju održao i kasting.
Preslušao je više od 20-tak prijavljenih kandidata i skapirao da mu se dopadaju njih 6.
To su:
1. Milan Stanković
2. Emina Jahović
3. Minja Samardžić (ćerka Željka Samardžića)
4. Marko Vulinović (pevač nekadašnje grupe ,,Peti element'')
5. Marija Lazić (učestvovala u programu ,,Ja imam talenat'')
i
6. Saša Vasić.
Njih petoro su mladi, Saša Vasić nešto stariji dobitnik nagrada s raznih festivala tokom 90-tih.
Kako sam shvatio publika će 13. marta imati priliku da glasa između njih šestoro u prvom delu programa.
Najpre će otpasti troje, a u poslednjoj rundi publika će glasati između troje najboljih.
(IZPE = Izbor za pesmu Evrovizije)
Odabrali su Gorana Bregovića, koji je komponovao 3 pesme i Marinu Tucaković, koja je pisala tekstove, a ove nedelje Brega je u svom studiju održao i kasting.
Preslušao je više od 20-tak prijavljenih kandidata i skapirao da mu se dopadaju njih 6.
To su:
1. Milan Stanković
2. Emina Jahović
3. Minja Samardžić (ćerka Željka Samardžića)
4. Marko Vulinović (pevač nekadašnje grupe ,,Peti element'')
5. Marija Lazić (učestvovala u programu ,,Ja imam talenat'')
i
6. Saša Vasić.
Njih petoro su mladi, Saša Vasić nešto stariji dobitnik nagrada s raznih festivala tokom 90-tih.
Kako sam shvatio publika će 13. marta imati priliku da glasa između njih šestoro u prvom delu programa.
Najpre će otpasti troje, a u poslednjoj rundi publika će glasati između troje najboljih.