Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by DaliborkaMislim da kao postoje mali i veliki masoni. Veliki su ovi koji odlučuju o sudbini sveta, a mali su običan narod koji je članstvo u tom NGO ali nisu u upravnom odboru. Među tim članstvom se navodno razvijaju veze i vezice kada treba pomagati jedni drugima iako nisu inače povezani na drugi način (preko iste škole ili istog bloka zgrada ili rođačkih veza ili što je njihov deda bio drug nečijeg dede), e pa ti ljudi koji nemaju drugi način da dođu do veza i vezica oni to ostvaruju preko svojih kolega masona, kao kad Homeru Simpsonu vodoinstalater nije hteo da popravi cev koja je izazvala poplavu u podrumu dok nisu ustanovili da su članovi iste masonske lože.
Cula sam za te masone.
Kao, to su ekstra bogati ljudi, koji imaju strogo zatvorene sastanke na kojima odlucuju o sudbini sveta.
Tu vladaju stroga pravila, pa cak ni clanovi najuze porodice masona ne znaju da su im ocevi, supruzi, dede itd. masoni.
Vrlo misteriozno.
Originally posted by AndjelikaBIlo je pre 5-6 godina u magazinu EVROPA o te dve loze. Nekako je to totalno licilo na Srbiju da je sve rascepkano. Koja je prezivela na kraju?
Kod nas je bilo po prilicno burno proteklih godina sto se tice masonerije,
ali koliko znam sada je ustanovljena jedna velika loza Srbije, koja radi
po skotskom redu..
Pa sad... Casni i posteni po misljenju pripadnika loze, a nadasve korisni bratstvu.
... i ne mora da znaci da su svi bogati. Pre svega je bitno da su posteni i casni ljudi.
Originally posted by V I V I S E C TWOW odakle ti sve ovo?
Masoni u principu veruju da je bogatstvo ovog mundanog sveta = koliko ih bog voli.
Odnosno da shto je neko bogatiji i mocniji to je blizi bogu. A samim time ima slobodne ruke da zadrzi i prikuplja bogatstvo od onih koji nisu toliko srecni bez mogucnosti da uchini bilo shta greshno.
Zanimljivo je napomenuti da postoji jedno prorochanstvo iz Indije koje govori da ce u ovo doba oni koji su rodjeni iz nizih staleza (inferiorni duhovi) upravljati svetom.
Anyway neshto je posebno za sve masone, svi do jednog imaju slobodno kristalne ochi. I energiju koju jedino mogu opisati da opushta kao da vas tera na free fall ali u slow motion.
Na kraju postoje mnogo tajnija, manje eksponirana i samim time ekskluzivnija drushtva kojima tezim, masoni osim dobre jebachine nemaju nikakvo znanje koje bi me impresioniralo i za koje sam zainteresovan.
Mada jachinu njihovih veza i mogucnosti koje otvaraju nisam u stanju poreci.
Originally posted by Mahoneyzar nije pravilo da masoni nepozivaju u svoje redove?
mom najboljem prijatelju se nedavno obratio jedan mason koji ga je obavestio da ga zele u svom drustvu.
ovaj bio van sebe.
kaze da je to dobro poznat biznismen. a nije kontroverzan.
ovaj sad razmislja.
kad se infiltrira u njihove redove i kad me bude informisao, prenecu vam.
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!