Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Tresh-grl
E ovako upoznala sam jednu slatku devojku u klubu ovde u NY pre 3 meseca,razmenile smo brojeve telefona,mail,cule se,bile na kafi..shvatila sam da imamo dosta zajednickog,slican muzicki ukus,volimo da idemo na trance zurke,obe volimo da se nagudramo i napijemo ko majke,ne vezujemo se previse ali zatoumemo da ostvarimo lep odnos sa osobom koja nam se svidja....sve u svemu odgovara mi kao persona,bile smo na par tih date-ova i kafica i sve je delovalo super...svaki put dodje sa svojim lepim osmehom i lukavim pogledom u ocima.
Upoznala sam jednog njenog druga i jako ga zgotivila...
u poslednje vreme sam se vidjala s njim cesce nego sa njom.
Pre 3dana ona zove njega i kaze joj da dodje do nje da je vidi.
Decko me zvao da podjem s njim,odemo mi tamo..zvonimo na vrata...otvara starija zena,keva njena...zena gleda kroz nas i ne zna gde se nalazi,ulazimo i ona lezi na krevetu uradjena ,pored nje njena sestra sedi.
Elem,ispostavlja se da su moja simpatija i njena keva na dopu...a sestra isto samo sto je jos i puca u venu.

Ja jesam narkomanka ali mi je ovo najnizi stadijum narkomanije na koji moze da se dodje sto govori da cu radije da overim od koke ili speeda na nekoj zurci lepo sredjena i srecna nego da umrem u nekom jarku ufixana,prljava bez prebijene pare....

E sad pitanje....da li biste nastavili ovu nazovi vezu sa osobom?
Da li biste samo prekinuli da se interesujete sa nju ili biste prekinuli svaku komunikaciju s njom?

Pitam jer mi je ova prica suvise mracna da bih ucestvovala u njoj a opet zao mi je sto ne mogu da joj pomognem i osecam se krivom sto joj okrecem ledja....
Cule smo se posle toga i cela porodica im je u dugovima,dala sam im 600$ da pokriju sve sto imaju da odplate ovog meseca...
Ne znam sta da radim,help....
Korisnikov avatar
By horus.
cini mi se da je taj brod davno poceo da tone, stoga izadji iz te price kako ne bi i ti potonula zajedno sa njima...
nisu poceli porodicno da se drogiraju zbog tebe, te nemas nikakvu obavezu prema njoj i njenoj porodici... :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By IriS
nema šta da se osećaš krivom, ionako znaš da joj ne možeš pomoći, jer je to nešto što ona sama mora da poželi - da se skine sa dopa.

ja mislim da je to bespotrebno gubljenje energije, a u ovom slučaju i novca.
Korisnikov avatar
By Deksi
@ Vec sam ti rekao sta mislim....ne ulazi u tu pricu....
A iskreno,pokazala si mi njenu sliku....ruzna je.
Korisnikov avatar
By Rei
A ja bi iz toga nauchio neshto. Nisu ni one htele tako da zavrshe. Ali desilo se. A ti se skini sa droge da i ti ne zavrshish tako. Jer cesh pre ili kasnije i ti naci sebe u takvoj situaciji.
By Tresh-grl
Originally posted by Deksi
@ Vec sam ti rekao sta mislim....ne ulazi u tu pricu....
A iskreno,pokazala si mi njenu sliku....ruzna je.

Nije ruznaaa :(
aLi u pravu si....trebala bih da iskuliram celu pricu :nazalost:
By Tresh-grl
Originally posted by Manbearpig
A ja bi iz toga nauchio neshto. Nisu ni one htele tako da zavrshe. Ali desilo se. A ti se skini sa droge da i ti ne zavrshish tako. Jer cesh pre ili kasnije i ti naci sebe u takvoj situaciji.
1.ne kaze se bi nego bih....

2. TI se ne drogiras

3.Da se drogiras NE BI znao kako ces zavrsiti

4. Da se drogiras sreco TI ne bi nista naucio...kao ni 90% narkomana
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by Tresh-grl

2. TI se ne drogiras

Mozhesh ti da me ispravljash koliko hocesh ali znash da sam u pravu.

Shto necesh da priznash je druga stvar.

Jbg kakvi sluchajevi imaju priliku da se smucaju po belom svetu a ja krochio iz ove drzhave nisam od kako sam se rodio.
Korisnikov avatar
By horus.

2. TI se ne drogiras

ne mogu, a da ne odreagujem...
koji je tvoj problem?
otvoris temu na forumu u kojoj pitas ljude sta misle i cim neko napise ono sto ti se ne svidja krenes u raspravu...
budimo realni, 95% foruma misli isto sto i rei (manbearpig), samo sto ne zeli to da napise...
slazem se u potpunosti sa rei-jem...
tesko da ces se udati za nekog narko dilera sa kojim ces ziveti srecno uzgajajuci plantaze koke i gutati tablete do besvesti... narko dembelija je to...
ako se ne budes uskoro opametila zavrsices u nekoj rupi... sto je velika steta, jer delujes kao ok devojka... :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Posmatraj situaciju u kojoj si se nashla kroz prizmu hedonizma.
Ochigledno da vishe s njom nisi u stanju uzivati kao pre, uvek ce ti visiti taj mach iznad glave. Vreme je da odesh, i nadjesh neku koja ce te vishe ispunjavati.
Nije sramotno izaci iz zivota ljudi koji mogu narushiti tvoje absolutno uzivanje.
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Ako se nisi previse vezala za nju, bezi odatle dok jos mozes... Ne kayem da treba da joj okrenes ledja, nego jednostavno ne daj da te uvuce u njena sranja....

Ja licno ne bih poslusala moj savet, isla bih glavom kroz zidi bila u znju koliko god mogu...ali ne mogu to da ti savetujem, jer nije pametno...

Jbg...Nadam se da ce sve biti ok...
Korisnikov avatar
By tintily
Iz licnog iskustva ti kazem da je najbolje da se sto pre okrenes , odes, i taj deo svog zivota jednostavno izbrises.
Jer kao sto neko iznad rece, nisi ti kriva za to, i nisi duzna da budes tu, cak i kad bi bila kriva ne bi bila duzna da budes tu.
Nekim ljudima se jednostavno ne moze pomoci ma koliko oni pricali kako zele i ma koliko se mi trudili, sve do trenutka dok oni stvarno ne pozele, a tada ce pomoci sami sebi.
A te parice koje si im dala, hmmm, na taj nacin im neces pomoci, a jos manje ce im one platiti racune.
Izvini ako ima gresaka u gore otkucanom nisam spavala 3 dana.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Slazem se sa tintily u potpunosti. Pare su verovatno vec sad bacene na nov fiks, a najbolje za tebe je da samo odes...
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Porodica narkomana, pa zar to nije jack pot?!

Ostani i droZiraj se kol`ko ti volja, tu ti niko nece prigovarati.

Samo gledaj da uvek budes u najboljim krpicama ako ne daj boUze overis pa da bar budes lepo sredjena (posto rece da bi radije da overis sredjena nego u jarku).
Korisnikov avatar
By soki
Ekser i vutru rekreativno (svake predstupne) mogu i da razumem, ali stvarno stace ti koka i speed, to su vec veliki koraci do zestoke ovisnosti.

A sto se tice tvoje drugarice, da ti na pamet nije palo jedan cent da joj dajes. Ako bas bas hoces da ucinis nesto za nju to nije pomoc koja njoj treba, odvuces je lepo u rehab.

Ali nevidim u tvom post-u da je ona htela pomoc, jer onaj koji nezeli nemozes mu pomoci. Tako da okreni ledja and run.

Treba da napravis neke standarde i kad su prijatelji u pitanju, i ako smatras da nije ok da je bilo ko ufixan u jarku onda nema sta tu da radis, to prijataljstvo je gotovo, ustvari nije ni postojalo jer je bazirano na lazi.
Korisnikov avatar
By Paki
Da li biste samo prekinuli da se interesujete sa nju ili biste prekinuli svaku komunikaciju s njom?

Pitam jer mi je ova prica suvise mracna da bih ucestvovala u njoj ...
Jesi li probala da stvari postaviš na sledeći način - ti si ta osoba i neko ko je sa tobom razmišlja da li da nastavi vezu sa tobom... pita se da li je dovoljan samo prekid interesovanja za tebe koji je usledio zbog (po njenom mišljenju) tvog preteranog uživanja u drogama ili je neophodno da prekine svaku moguću komunikaciju sa tobom. Toj osobi je slika koju ima o tebi i vašoj vezi postala odjednom suviše mračna da bi učestvovala dalje u njoj...

Ovo nemoj shvatiti kao ikakav poziv (za ostanak ili neostanak u vezi), već kao poziv na ozbiljan razgovor sa tom devojkom o budućnosti vaše veze i kao poziv na duboko samopreispitivanje.

Od sebe nećeš pobeći tako što ćeš prosto razbiti svoj pojačani odraz u ogledalu.
Korisnikov avatar
By m..
Okreni se i idi.
Ne mozes im pomoci, pogotovu ne tako sto ces im pozajmljivati pare.
I veruj mi imam puno iskustava sa ljudima na dopu (s tim da sam ja sve te ljude znala davno pre nego sto su poceli da ga rade), i tu nema neke nade, znatno je veca verovatnoca da ce te na kraju opljackati nego da ce naci snage da se izlece, a cak iako se izlece ta inicijativa mor poci od njih samih. Ne vidim svrhu da se uplices sa nekim na dopu. Druga je stvar ako je to neko ko ti je vec bio blizak i kome je potrebna podrska da ponovo stane na noge, ali ovo - ne ne.
Korisnikov avatar
By .L O S T
zavisi koliko ti je stalo d nje i da dalje budes umesana.
ako jeste - veza ide na hold, pomoc i odnos drugarski pa otom-potom.....
ako ne - pozeli im srecu, okreni se i idi.....
By Paranoid Androgynoid
turn your back.
ovo kazem potkovana debelim iskustvom. slicno se meni desilo pre.. errrrm, recimo 5 godina. zapucala se u curu, lepu, prelepu, da lepsu jos u zivotu nisam srela. bila je tada na trodonima a onda presla na dop.. izvali je keva i krene redovno da je kontrolise i salje na iznenadna testiranja. ja sam bila ta koja joj je bila potrebna da uz mene prevali sve psihicke i fizicke probleme koje idu uz skidanje, verujem da znas sta sve to podrazumeva. gledala je kako se znoji, grci, previja i vristi.. bila uz nju mesecima.. skinula se. bila je super neko vreme, bez dopa, samo alkohol i to povremeno kad krenemo na zurku. bilo mi je drago drago uuuuuuuzasno drago sto je uspela da se izvuce i sto je meni mogla da bude zahvalna za to.. i ona i njena keva. uzasno drago i uzasno lep osecaj.
ali je imala moje reci: "vratis li se jos jednom tom sranju ja odlazim istog trenutka iz tvog zivota!" she said: "ok.. znam to i nece se nikada desiti!"

:drama:

and then.. upozna tipa za koga ubrzo saznam da je jebeni doper. upozorila je, pazi ******, molim te, ne uvlaci se u to, kloni se njega.
ok.. bilo je tako neko vreme, par nedelja max.
onda je dosao njen rodjendan.. u medjuvremenu smo se malo pokacile, bas oko toga, tip doper i sve stvari koje uz to idu.. ipak pozvala me na rodjendan naravno. dodjem, tu samo dve njene drugarice i ja :hypno: vruce u sobi uzasno vruce, ja u majici bez rukava ona sa rolkom i rukavima nekim 3/4.. hmm, vec mi nije bilo bas jasno. stigne joj sms.. ispruzi ruku da uzme telefon, podigne se rukav i sta.. modrice!!! ceo jbni lakat u modricama od uboda!!!
:iskolacen:

skontala je da sam videla, samo se nasmejala najdebilnije sto se moze zamisliti, kao glupavo dete IQa oko 50 i pogledala zabezeknuto u mene.
ustala sam i otisla. :bljak:

posle toga me je zvala par puta.. jednom sam se javila i cim sam cula price "necu vise .. necu vise.. izvini" spustila slusalicu.

"How can you tell when a junkie's lying??!"
"Her lips are moving? It's not funny."

:drama:

par dana posle toga sam skontala da mi je nestala predraga srebrna narukvica koju sam dobila od najdrazih prijatelja za 18ti rodjendan.. :ozbiljan:

i dan danas mi je muka kada pomislim na celu tu pricu.
cula sam posle da je opet bila navucena, da je opet zaglavila sa kevom i testiranjima.. videla je posle neke 2 godine, ugojila se kao svinja, verovatno se skinula. izoblicena skroz, ni priblizno lepa kao tada. ne znam sta je sada sa njom.

ali znam da svaki sledeci put od tada kada cujem da je neko na dopu, ne zelim ni ime da mu znam. neka umru svi kad su tako glupi, ni truncicu zalosti za njima ne osecam. nista! prljavo, ruzno i nadasve glupo!!! neka ih.. odvratno je reci ali zasluzuju to sto im se desava.

izvuci se odatle sto pre! moj ti je savet.. ako je vec cela porodica na tom jbnom govnetu, nece se ona izvuci nikada. sacuvaj sebe, ne zelis da ti se ovo desi a desice ti se.. ovo je cist prototip price koja se pored takvih ljudi desava.
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by Paki

Pitam jer mi je ova prica suvise mracna da bih ucestvovala u njoj ...
Jesi li probala da stvari postaviš na sledeći način - ti si ta osoba i neko ko je sa tobom razmišlja da li da nastavi vezu sa tobom... pita se da li je dovoljan samo prekid interesovanja za tebe koji je usledio zbog (po njenom mišljenju) tvog preteranog uživanja u drogama ili je neophodno da prekine svaku moguću komunikaciju sa tobom. Toj osobi je slika koju ima o tebi i vašoj vezi postala odjednom suviše mračna da bi učestvovala dalje u njoj...

Ovo nemoj shvatiti kao ikakav poziv (za ostanak ili neostanak u vezi), već kao poziv na ozbiljan razgovor sa tom devojkom o budućnosti vaše veze i kao poziv na duboko samopreispitivanje.

Od sebe nećeš pobeći tako što ćeš prosto razbiti svoj pojačani odraz u ogledalu.

Slazem se sa ovim :up:

To sto je TEBI dop previse i ne volis ga, je prosto stvar ukusa i licnog stila.
By Tresh-grl
Pricala sam s njom,trazila mi je pare opet....prekinula sam svaki kontakt s njom kao i nas zajednicki drug...
Nije stvar do novca...da hoce da se skine sa dopa dala bih joj,pokusala sam da je ubedim da predje na neku drugu drogu ali nisam ni to uspela.
Jbg....
Korisnikov avatar
By istok
@Trash-grl

Ako je ta "veza" ili poznanstvo moglo da izraste u nesto vise, tuzno je to sto, u sustini, niste na istim narko-talasnim duzinama. Posto vec obe uzivate drogu. Ne kazem da je tuzno to sto i ti nisi na dopu, vec jednostavno sto se tu niste poklopile. Slazem se da treba da odes jer si vec sve pokusala. Na Zapadu je daleko lakse skinuti se negoli ovde. Sve u svemu, bas steta jer tesko je naci nekoga sa kim uopste i pomislis da imas nesto vise.

Originally posted by untouchable

ali znam da svaki sledeci put od tada kada cujem da je neko na dopu, ne zelim ni ime da mu znam. neka umru svi kad su tako glupi, ni truncicu zalosti za njima ne osecam. nista! prljavo, ruzno i nadasve glupo!!! neka ih.. odvratno je reci ali zasluzuju to sto im se desava.
Ja ne mogu a da ne reagujem na ovakvu izjavu. Da li bi tako govorila da se to dogodilo tvojoj najboljoj prijateljici, sestri, bratu ili bilo kome srcu bliskom? To sto si se ti zajebala i ostala bez narukvice (i verovatno povredjenih osecanja) ne daje ti zapravo da dajes ovakve generalne izjave. Ocigledno nemas pojma o cemu pises. Edukuj se malo na tu temu pre izricanja ovakvih presuda.
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by istok

Ja ne mogu a da ne reagujem na ovakvu izjavu. Da li bi tako govorila da se to dogodilo tvojoj najboljoj prijateljici, sestri, bratu ili bilo kome srcu bliskom? To sto si se ti zajebala i ostala bez narukvice (i verovatno povredjenih osecanja) ne daje ti zapravo da dajes ovakve generalne izjave. Ocigledno nemas pojma o cemu pises. Edukuj se malo na tu temu pre izricanja ovakvih presuda.

Tacno tako! :sudija:

Eeee, :nope: kad vidim ko je sve psiholog...............:ubise:
Korisnikov avatar
By LittleRed
@ tresh girl - ne sećam se da sam ikada pročitala neki tvoj post u kom nisi pričala o tome koje si droge konzumirala i kada, implicitno propagirajući junky lifestyle. mislim da tvoj problem nije devojka na dopu, nego ako ne razvijena ono bar adikcija u začetku...
ako već imaš toliko para, uloži ih na lečenje, dok je još uvek vreme.
By Paranoid Androgynoid
Originally posted by istok

Da, tako bih govorila i tako govorim jer se to JESTE desilo mojoj, pre svega najboljoj drugarici tada a onda i devojci! ! ! O edukaciji koju imam i teorijski i prakticno u okviru seminara i radionica odrzanih ljudima i ljudima na temu bolesti zavisnosti nema potrebe da ti pricam uopste ali se za moju edukaciju nemoj brinuti.
I DA, imam potpuno pravo da kazem tako nesto.
Mozda to jeste preostro uzevsi u obzir da sam, jelte, psiholog.. ali jednostavno ne osecam truncicu empatije prema tim ljudima! Mogu ja jednog dana da ih lecim i da im pomazem i hocu svakako, ali ne mogu da saosecam sa njima i ne mogu da ih zalim niti da osecam bilo bilo sta prema ikome od njih upravo zbog onoga kroz sta sam prosla i posledica koje je to sve ostavilo na mene.
Znas, boli mene tuki i za narukvicu i za pare koje je izrabljivala od mene i za sve materijalne stvari ovog sveta. Da sam milioner dala bih im svima pa neka se drogiraju do besvesti ako su glupi.. neka im je.
Ali necu! NE ZELIM da neko meni drag prolazi kroz tako nesto i da gledam to.. i budem saucesnik! Necu i tacka. I necu da se osecam kao majmun zbog toga sto sam nekome pomogla u tome, dala mu pare, dozvoljavala da radi to sto radi i da mu se po pravilu desi nesto lose .. i sta, treba posle da se osecam lose?! Ma bolece me stvarno vise.. ne zelim, nikada nikada vise.
Izjava mozda jeste generalna.. ali razmisli koliko se ljudi uopste izvuce iz ovakve price?! Mizeran procenat.. e ti ljudi su heroji za mene. Njima skidam kapu i postovanje svake moguce vrste prema takvima koji izdrze i izvuku se. A sta je sa ostalima?! ..strasno.. ne zelim ni da pricam o tome.
Glupost je neunistiva.. a upravo je ona razlog sto neki ljudi zavrsavaju na ovakav nacin.
Korisnikov avatar
By Zoe
Kao sto rekoh, zao mi je sto su psiholozi ovakvi........Trebali bi da izoluju svoja licna osecanja, da bi bili dobri psiholozi.
Javi mi ako se ikad zaposlis, da te izbegavam u sirokom krugu.......
Korisnikov avatar
By sixmadcatz

Cule smo se posle toga i cela porodica im je u dugovima,dala sam im 600$ da pokriju sve sto imaju da odplate ovog meseca...
Ne znam sta da radim,help....
e pa ne kaze se odplate, nego otplate. :D

sa 600 usd tesko da ce moci da se pokriju tamo gde su - nyc bese? ali vazno da si se ti poValila da si dala :D

ljubav, a ni cista savest se ne kupuje. ali to ti nisi imala gde da naucis.

e da i ono sto blablabejbi rece. pametan, a i duhovit mladic :maca:
Korisnikov avatar
By Momo
Originally posted by Paki

:up:

Posto te je vecina ljudi ovde posavetovala da se okrenes i odes ja sam se samo zapitao ko bi bio spreman sa tobom da udje u vezu ? Ako svi tako razmisljaju tebi ne preostaje nista drugo no da nadjes devojku koja se drogira u istoj meri kao i ti. Jer svako ko radi to vise od tebe ti ne odgovara (suvise je mracan) a svakom, ko radi to manje od tebe, si onda ti suvise mracna i gledace da te se kloni.

Bas su teske ove price jbt.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!