- 04 Maj 2008, 23:41
E ovako upoznala sam jednu slatku devojku u klubu ovde u NY pre 3 meseca,razmenile smo brojeve telefona,mail,cule se,bile na kafi..shvatila sam da imamo dosta zajednickog,slican muzicki ukus,volimo da idemo na trance zurke,obe volimo da se nagudramo i napijemo ko majke,ne vezujemo se previse ali zatoumemo da ostvarimo lep odnos sa osobom koja nam se svidja....sve u svemu odgovara mi kao persona,bile smo na par tih date-ova i kafica i sve je delovalo super...svaki put dodje sa svojim lepim osmehom i lukavim pogledom u ocima.
Upoznala sam jednog njenog druga i jako ga zgotivila...
u poslednje vreme sam se vidjala s njim cesce nego sa njom.
Pre 3dana ona zove njega i kaze joj da dodje do nje da je vidi.
Decko me zvao da podjem s njim,odemo mi tamo..zvonimo na vrata...otvara starija zena,keva njena...zena gleda kroz nas i ne zna gde se nalazi,ulazimo i ona lezi na krevetu uradjena ,pored nje njena sestra sedi.
Elem,ispostavlja se da su moja simpatija i njena keva na dopu...a sestra isto samo sto je jos i puca u venu.
Ja jesam narkomanka ali mi je ovo najnizi stadijum narkomanije na koji moze da se dodje sto govori da cu radije da overim od koke ili speeda na nekoj zurci lepo sredjena i srecna nego da umrem u nekom jarku ufixana,prljava bez prebijene pare....
E sad pitanje....da li biste nastavili ovu nazovi vezu sa osobom?
Da li biste samo prekinuli da se interesujete sa nju ili biste prekinuli svaku komunikaciju s njom?
Pitam jer mi je ova prica suvise mracna da bih ucestvovala u njoj a opet zao mi je sto ne mogu da joj pomognem i osecam se krivom sto joj okrecem ledja....
Cule smo se posle toga i cela porodica im je u dugovima,dala sam im 600$ da pokriju sve sto imaju da odplate ovog meseca...
Ne znam sta da radim,help....
Upoznala sam jednog njenog druga i jako ga zgotivila...
u poslednje vreme sam se vidjala s njim cesce nego sa njom.
Pre 3dana ona zove njega i kaze joj da dodje do nje da je vidi.
Decko me zvao da podjem s njim,odemo mi tamo..zvonimo na vrata...otvara starija zena,keva njena...zena gleda kroz nas i ne zna gde se nalazi,ulazimo i ona lezi na krevetu uradjena ,pored nje njena sestra sedi.
Elem,ispostavlja se da su moja simpatija i njena keva na dopu...a sestra isto samo sto je jos i puca u venu.
Ja jesam narkomanka ali mi je ovo najnizi stadijum narkomanije na koji moze da se dodje sto govori da cu radije da overim od koke ili speeda na nekoj zurci lepo sredjena i srecna nego da umrem u nekom jarku ufixana,prljava bez prebijene pare....
E sad pitanje....da li biste nastavili ovu nazovi vezu sa osobom?
Da li biste samo prekinuli da se interesujete sa nju ili biste prekinuli svaku komunikaciju s njom?
Pitam jer mi je ova prica suvise mracna da bih ucestvovala u njoj a opet zao mi je sto ne mogu da joj pomognem i osecam se krivom sto joj okrecem ledja....
Cule smo se posle toga i cela porodica im je u dugovima,dala sam im 600$ da pokriju sve sto imaju da odplate ovog meseca...
Ne znam sta da radim,help....