- 25 Maj 2006, 05:27
...da vas neko outuje nekom drugom a da vas pre toga nije pitao ili bar rekao da to namerava da uradi?
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Mr Dee
reakcija na to vise govori o vasim strahovima, nego o njihovim namerama. i o tome koliko se oni mnogo manje opterecuju cinjenicom da smo gay nego mi....
ako bas zelite da vas ne outuju drugima, naglasite na poceku.![]()
Originally posted by Mr DeeOni nema ni shta da se opterecuju time i zato i ne treba da im to pada na pamet niti dodje in handy kao opravdanje za to shto su oni queer. To je ona fora 'Ja sam, al i XYZ je...'. Velika hrabrost.
jeste, pa sta.
reakcija na to vise govori o vasim strahovima, nego o njihovim namerama. i o tome koliko se oni mnogo manje opterecuju cinjenicom da smo gay nego mi....
ako bas zelite da vas ne outuju drugima, naglasite na poceku.Idem sad da sachinim ugovor pre dobijanja slike. Ono tipa 'necete siriti dalje, necete outovati nikome, necete drkati na nju vishe od triput nedeljno, necete praviti poster' i sl.![]()
Originally posted by LaikaLOL, ja sam zapretila jednoj drugarici da cu upravo to i da uradim ako nastavi da me outuje svakom nabildovanom tipu ciji mi se biceps dojmi za pipanje (sta cu, moram da pipam, to mu dodje prisilna reakcija na brdo mesa).
Pa da. I nije mi drago.![]()
To mi je kao kad bih je ja predstavljala ovako: "Ej, ovo je Ivana, znash, ona voli analni seks''.
Mislim zaboga kakve veze ima...![]()
Originally posted by Egon 25I to, jaoj, izgedaa je tim putem pola grada saznalo shtosha o meni.
a mene uzhasno ljuti
kad neko od mojih tracherskih prijatelja i prijateljusha
dodje i shapne: e on/a je gay ?!
sa takvom dozom odushevljenja i histerije da je to chudo.
Originally posted by m..you don`t wanna know
I to, jaoj, izgedaa je tim putem pola grada saznalo shtosha o meni.![]()
Originally posted by Mr DeeZnachi da ce je znati osoba za koju ja zelim da zna, za koju mislim da je bitno da zna, ili koja se za nesto tako interesuje. Necu kachiti bilbord u vezi nechega takvog.
@ unic0rn:
privatna stvar? je l' to znaci da ne sme niko da je zna?
u tom slucaju kog se djavola ikome izlajavas? zbog cega nekoga zelis da opterecujes svojim privatnims tvarima?Da si procitao o chemu se radi ne bi postavljao ovakva pitanja. Nikome se ja nisam 'izlajavao' do ljudima koji su i sami pederi. A profil na gayromeu i nije coming out.
i, btw, je l' to znaci da cinjenica da neko NIJE gay nije privatna stvar? uostalom, 'privatna stvar' pricu obicno potezemo u vezi sa stvarima oko kojih se ne osecamo prijatnoi zeleli bismo da ih gurnemo pod tepih, so that noone else can see...znash, privatne stvari nisu samo tajne tipa broj agenata CIAe u Rusiji. Privatna stvar je i, lupam, kakve gace nosim, i kolko para u novchaniku imam, s kim se jebem i tako to. Nisu to, neke strashno tajne i bitne stvari, ali nije ni nesto chime bih se definisao u trenucima kada taj podatak nije bitan. Niti cu na chelu istetovirati koliko para imam, kakve gace nosim, niti pink trougao, ali necu ni sakrivati nesto tako ako bi me recimo neko pitao a ta informacija bila toj osobi bitna.
uostalom, ako vec unintentionally sazna neko ko je sa tim ok - zasto bi se uopste nervirali oko toga?postoji stvar koja se zove princip, solidarnost da ne pominjem.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!