Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Stripi
Da.
Iako mi to katkad nije jako bitno potrudim se objasniti da je moj pederluk ipak moja stvar i da je takoðer moja stvar kome ?u ja re?i jesam li gay ili nisam.
Korisnikov avatar
By KiWi
Ne, mada je bilo pokušaja ...

(pu, pu da ne ureknem...) :uplasen:
Korisnikov avatar
By Ombeliko Brunner
Jeste, par drugaricama me je outovalo njihovim najboljim drugaricama i jedna njenom dechku. Al, ne uzbudjem se mnogo zbog toga.
Korisnikov avatar
By Mr Dee
jeste, pa sta.

reakcija na to vise govori o vasim strahovima, nego o njihovim namerama. i o tome koliko se oni mnogo manje opterecuju cinjenicom da smo gay nego mi....

ako bas zelite da vas ne outuju drugima, naglasite na poceku. :D
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Mr Dee

reakcija na to vise govori o vasim strahovima, nego o njihovim namerama. i o tome koliko se oni mnogo manje opterecuju cinjenicom da smo gay nego mi....

:up:

Ja mislim da se o tome radi... skoro je prijateljica mog prijatelja rekla da je on gay muskarcu koga jedva poznaje, mi sedimo u kaficu a ona ga zove da nam se pridruzi (nije - na srecu)... Posle moj prijatelj kaze da je ona poludela i da mora da joj kaze da to ne siri tako. Ja sam mu rekla da mislim da ona uopste nema losu nameru nego nije svesna da je to tajna i da treba da joj na to ukaze. Inace i ja pre dolaska na forum i pre nego sto sam imala gay prijatelje nisam znala da se to ne govori. Susretala sam se samo sa gayevima koji su imali i devojke (ili obrnuto) pa mi je bilo jasno zasto se ne govori. Da nisam procitala ovolike postove i poznajem ljude uzivo i njihovu situaciju, ne bih verovatno znala da se to obavezno precutkuje i onda kada je osoba iskrena prema sebi i svojim partnerima.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Jeste, evo i teme -> http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... ?tid=18496
jeste, pa sta.

Oni nema ni shta da se opterecuju time i zato i ne treba da im to pada na pamet niti dodje in handy kao opravdanje za to shto su oni queer. To je ona fora 'Ja sam, al i XYZ je...'. Velika hrabrost.
Idem sad da sachinim ugovor pre dobijanja slike. Ono tipa 'necete siriti dalje, necete outovati nikome, necete drkati na nju vishe od triput nedeljno, necete praviti poster' i sl.

Rizik sami preuzimamo kad se nekome outujemo na bilo koji nachin ali ako neko ima dva grama u mozgu nece naci za shodno da o tome pricha jer:

a) je to stvar izbora,
b) nije njihova stvar (izbora).

Pijachna posla, nishta drugo.
Korisnikov avatar
By Khons
jedna moja ortakinja me je outovala svojoj majci, sto je za mene bio poprilichan shok kako je uopste dosla na tu ideju.
sva sreca pa je zena i dalje ok da joj dolazim u kucu...
Korisnikov avatar
By Egon
kod mene u principu zavisi o kojoj se osobi radi

zato i biram sa kim se druzhim
Korisnikov avatar
By m..
Milion puta... jebiga.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Naravno 1000 puta, ali boli me uvo :smeh:
Jednom sam cak bio kod drugarice na slavi, da bi u pola noci saznao da bukvalno svi na slavi znaju... I roditelji i svi gosti...
:dj:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
yeap, dve su se osobe u razlichitim vremenskim intervalima setile te ideje, i pretili mi, ali nisu je ostvarili...
kako narod kaze i nad popom ima pop
Korisnikov avatar
By tramp
mene stalno ali posto sam potpuno autovana sve jedno mi je, cak mi je drago kad to neko napravi pa ne moram ja da se smaram sa davanjem te informacije i objasnjavanjem
Korisnikov avatar
By Laika
Pa da. I nije mi drago. :ozbiljan:
To mi je kao kad bih je ja predstavljala ovako: "Ej, ovo je Ivana, znash, ona voli analni seks''.
Mislim zaboga kakve veze ima... :doh:
Korisnikov avatar
By Egon
a mene uzhasno ljuti
kad neko od mojih tracherskih prijatelja i prijateljusha
dodje i shapne: e on/a je gay ?!

sa takvom dozom odushevljenja i histerije da je to chudo.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Laika
To mi je kao kad bih je ja predstavljala ovako: "Ej, ovo je Ivana, znash, ona voli analni seks''.
LOL, ja sam zapretila jednoj drugarici da cu upravo to i da uradim ako nastavi da me outuje svakom nabildovanom tipu ciji mi se biceps dojmi za pipanje (sta cu, moram da pipam, to mu dodje prisilna reakcija na brdo mesa).
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Egon 25
a mene uzhasno ljuti
kad neko od mojih tracherskih prijatelja i prijateljusha
dodje i shapne: e on/a je gay ?!

sa takvom dozom odushevljenja i histerije da je to chudo.
I to, jaoj, izgedaa je tim putem pola grada saznalo shtosha o meni.:bljak:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by Laika
A zamisli tek da kazes "Ej, ovo je Ivan, znash, ON voli analni sex"
Korisnikov avatar
By Mr Dee
@dina: :hail:

@ unic0rn:

privatna stvar? je l' to znaci da ne sme niko da je zna? u tom slucaju kog se djavola ikome izlajavas? zbog cega nekoga zelis da opterecujes svojim privatnims tvarima? i, btw, je l' to znaci da cinjenica da neko NIJE gay nije privatna stvar? uostalom, 'privatna stvar' pricu obicno potezemo u vezi sa stvarima oko kojih se ne osecamo prijatnoi zeleli bismo da ih gurnemo pod tepih, so that noone else can see... tako da je poenta zapravo u tome. ako vec zelis da kazes nekom nesto tako, naglasi lepo sta da se (ne)radi sa tom informacijom. uostalom, biraj kome ces da kazes - nekome ko ce znati da proceni kome sme da kaze, a kome ne. uostalom, ako vec unintentionally sazna neko ko je sa tim ok - zasto bi se uopste nervirali oko toga?
Korisnikov avatar
By Mr Dee
budite otvoreni za priliv i odliv informacija. :) uzivajte u protoku ( da ne kazem klistiru). :smeh:
Korisnikov avatar
By spliff
uostalom, ako vec unintentionally sazna neko ko je sa tim ok - zasto bi se uopste nervirali oko toga?
:up: :zastava:
Korisnikov avatar
By Egon
Originally posted by m..
I to, jaoj, izgedaa je tim putem pola grada saznalo shtosha o meni. :bljak:
you don`t wanna know :mad:

sa nekim vrlo bliskim ljudima ( kojima se offcourse nisam autovao)
sam bukvalno prekinio odnos zbog tih stvari ...

sve super...shetamo...zezamo se.....smejemo se...i odjedanput
" e koji/a je ono pedeeerrr / zbijkaleee" kao da su videli koznashta

rek`o ma jebi te se .... stay away :hand:
Korisnikov avatar
By Deksi
Jeste desavalo se mada su to bile osobe koje su pozitivno reagovale....ljudi uglavnom znaju kome treba reci a kome ne...
By Melibea
Ne hvala bogu..Biram ljude kojima cu reci kao i osobe sa kojima se druzim...
Korisnikov avatar
By bigirl
Ma redovno.
Uopšte se ne tangiram oko toga.
Korisnikov avatar
By unic0rn

@ unic0rn:

privatna stvar? je l' to znaci da ne sme niko da je zna?
Znachi da ce je znati osoba za koju ja zelim da zna, za koju mislim da je bitno da zna, ili koja se za nesto tako interesuje. Necu kachiti bilbord u vezi nechega takvog.
u tom slucaju kog se djavola ikome izlajavas? zbog cega nekoga zelis da opterecujes svojim privatnims tvarima?
Da si procitao o chemu se radi ne bi postavljao ovakva pitanja. Nikome se ja nisam 'izlajavao' do ljudima koji su i sami pederi. A profil na gayromeu i nije coming out.
i, btw, je l' to znaci da cinjenica da neko NIJE gay nije privatna stvar? uostalom, 'privatna stvar' pricu obicno potezemo u vezi sa stvarima oko kojih se ne osecamo prijatnoi zeleli bismo da ih gurnemo pod tepih, so that noone else can see...
znash, privatne stvari nisu samo tajne tipa broj agenata CIAe u Rusiji. Privatna stvar je i, lupam, kakve gace nosim, i kolko para u novchaniku imam, s kim se jebem i tako to. Nisu to, neke strashno tajne i bitne stvari, ali nije ni nesto chime bih se definisao u trenucima kada taj podatak nije bitan. Niti cu na chelu istetovirati koliko para imam, kakve gace nosim, niti pink trougao, ali necu ni sakrivati nesto tako ako bi me recimo neko pitao a ta informacija bila toj osobi bitna.

Smatram sebe za neshto mnogo vishe od materijalnog ili "muzelozhnichkog" bica.
uostalom, ako vec unintentionally sazna neko ko je sa tim ok - zasto bi se uopste nervirali oko toga?
postoji stvar koja se zove princip, solidarnost da ne pominjem.
ako ja vec nisam rekao nekoj osobi, ma koliko ona potencijalno ok bila s tim, niko drugi ne treba da odradjuje taj posao za mene. znam vrlo dobro razloge za neautovanje svakoj osobi ponaosob, a plus i coming out kao dramatichni chin gde cu kao optuzenik na inkviziciji priznati krucijalnu chinjenicu JA SAM PEDER, smatram glupim. Kada za to dodje vreme dovescu im decka kao sto i oni 'meni dovode' svoje devojke. Pa kome se ne svidja, ne svidja, ja tu nista ne mogu.
By Bombina
jeste tacno,nikad vise ne spominjem roditeljima,oni nemogu da shvate i nista ,meni je bilo dosta namestaljke i ucene,ili vas dosta ...bez ogovaranja o problematicne i dosta
nisam uspela da nekoga da upoznate mojima,ama nemoze tako kad oni dovode u svom stanu kao da poznanje
:kletva:
sram vas bilo,a meni nista
samo pravite probleme
Korisnikov avatar
By Zoe
Ah, pa to je (na zalost) potpuno normalno! :nope: Ja sam hiljadu puta cula da neko ko zna za nekog da je gay kaze NEKOM SESTOM, onako, usput, kao...:`On je peder` ili lezbejka........Bez zle namere, ali ipak kazu. Ne shvataju da je to za tog nekog, ipak outovanje, jebi ga.......
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!